Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • daha once sana yaklasmaya calisan kizlar olmus suratina bakilmiycak bi tipin yok demek ki miktari cok da onemli degil. ozguven, duzgun tavir, anlayis, ilgi vs daha onemli aslinda tipten yani duzgun bi kisiligin varsa bakimina da onem verirsen her turlu seni istiycek birini bulabilirsin ama boyle asagilik komplekslerine girersen bi sey elde edemezsin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shizu

    daha once sana yaklasmaya calisan kizlar olmus suratina bakilmiycak bi tipin yok demek ki miktari cok da onemli degil. ozguven, duzgun tavir, anlayis, ilgi vs daha onemli aslinda tipten yani duzgun bi kisiligin varsa bakimina da onem verirsen her turlu seni istiycek birini bulabilirsin ama boyle asagilik komplekslerine girersen bi sey elde edemezsin...
    yaklaşmaya çalışan kızlar...

    hocam ben bin kere göz göze geldiğim kıza, bizzat beni izlediğini gördüğüm kıza açıldım öyle bir reddedildim ki travma olarak kaldı hayatımda.

    kızlar bu konu da biraz abartmayı seviyor, biz erkeklerin aşk anlayışıyla onların ki farklı. biraz da erkeklerin şizofrenik yaklaşımlarıyla alakalı. kız bana baktı falan, yüzüme güldü. hemen bunu iyi bir şey gibi algılıyoruz. belki de böyle bir şey olmadı ancak oldu sanıyoruz. cumhurbaşkanı olursam psikolojik problemlerinin sebebi çirkinlik olanların estetik ücretlerinin %80'ini SGK'ya karşılatacağım. Aslında böyle olması gerekiyor. Tıp alanında psikiyatrinin sözü hiç geçmiyor. Örneğin bir ortopedist gidip plastik cerrahiye şu şu problemlerden ameliyat gerekli dese ücretsiz bir şekilde ameliyat sağlanıyor ancak düşünsenize psikiyatrist estetikçiye "bu kişi şu bu sebeple travmasını atlatamıyor" dese tüm tıpçılar toplanır bir güzel kahkaha basar.
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    hocam ben kizim ve arkadaslarimin demesine gore gore "tipi benimle kiyaslayinca cok asagida kalan" cocuklara da acildim daha once ama benim de reddedildigim oldu, bunlara sirf tip yuzunden reddedilmek olarak bakmak dogru olmaz, tek bi ornek uzerinden genel yargi yapmak da dogru olmaz. su an etrafimdaki guzel kizlara bir de konustuklari/ciktiklari cocuklara bakiyorum gercekten size de atsam tipleri kiyaslayinca akliniz hayaliniz durur ama konusmasini biliyorlar, tavirlari duzgun cocuklar yani bunlar olmadiktan sonra tip olsa ne olur ki. genele bakinca erkekler cogunlukla kizlardan cirkin zaten her seye tipi baz alarak karar versek bu vs mankenlerinin falan hangisinin sevgilisi olurdu gercekten etrafinizdaki ciftlere de bakarsaniz anlarsiniz bunu, asiri kotu bi tip yoksa diger kriterler belirliyo isi. ha hem karakter hem tip duzgunse o kisi her turlu ondedir zaten bunu da kimse inkar edemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilk fotografta Nabil Dirara benzettim. Tipin kötü değil boşuna kendini aşağilama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık var mı hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılanları okumadım ama insanlar çirkin olanları ezmeyi çok seviyor bunu biliyorum. küçüklüğümden beri insanlar bir şekilde bana belli ettiler bunu, ulan küçücük çocukla çirkin diye dalga geçilir mi be. bazı insanlar gerçekten şanssız doğuyor, mesela bende de ne boy var ne bos var. sırf bu yüzden üniversteden korktuğum oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 20 Eylül 2020; 17:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam,çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.