Şimdi Ara

Çirkinlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok çirkinim sempatik de değilim. İnsanlar beni görünce irkiliyor. Fakirlikten sonra herhalde başa gelecek en kotu sey bu cirkinlik. Tipim yuzunden bir tane arkadasim olmadi universitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53F1677BB -- 16 Ekim 2025; 5:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lisede boyle degildi. Yine cirkindim ama

• Çirkin kadın erkek yoktur bakımsız kişi vardır. Saç sakal kesimini değiştir daha iyi bir berbere git, buhar peelingini yaptır. Günlük 15 bin adım atıp yağ oranını düşük tut beslenmene dikkat et imkan varsa spor salonuna git. Kıyafetlerini daha özenle seç gerekirse fikir al.

Yani çekicilik dediğimiz şeyde tabi genetiğin etkisi var ama sen kendine bakmıyorsan bakımsızlık genetiği bile yeniyor bazen ve kötü gözüküyorsun.

İyi ve düzenli olunan traş güzel bir saat uyumlu bir ceket ayakkabı güzel dişler iyi bir diksiyon güzel bir parfüm bunlar dikkat çeker.

Ağlamak sorunlarınızı çözmeyecek.

Erkekler tipe göre karı seçer, arkadaş seçmez ki yav. Şişman olur zayıf olur yakışıklı olur ayırmaz yani. benim 150 kilo arkaşımda var 50 kilo zarganada. Muhabbeti sarıyorsa ukala değilse güvenebiliyorsam sıkıntı yok. Napayım tipini, tipine karılar bakar.

Görüyorsun yeni nesil gerçekten deli, delirmiş bu çocuklar. Her gün başka saçma salak şeyi anlatıyorlar.

Yakinda hic arkadasim yok burnumda ben var vs gibi konular gorecegiz. Oysaki sorun adamin burnunda ki bende degil ki. Adam onu anlamiyor. Adamin tipi bakimi veya kişiligi bozuk. Yoksa misal bana ne burnundaki benden. Veya burnundaki beni aldiraa herşey şahane olacak saniyor

Garip bir donemdeyiz yani insanlar artik sorunlari algilayip kabul edip cozup ilerlemiyor. Sanki bambaska sacma seyler kendisini ilgilendirmeyen seylerde sorun varmis gibi davraniyor. Veya buraya ozgu bişey bu. Anasinin babasinin fakirligi anasinin babasinin genetigi vs vs herkes sutten cikmis ak kasik ama hersey ananin babanin sucu

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Aga adam hayatındaki sorunu anlamıyor ki çözsün. Arkadaşın yoksa sosyal bir çevreye girmen gerekiyordur. Ya iş yerinde, ya gittiğin kafe ve kahvede. Yahu aynı kahve kafeye haftada 2 3 kere gitsen 1 2 ay sonra bir sürü insanla esnafla tanışmış oluyorsun. Kütüphaneye git spor salonuna git insanlarla selamlaş illa birileri ile arkadaş olursun.

Delirmiş bunlar ya. Bilimkurgu filmlerinde hep şey vardır ya gelecekte düşük zekalı nesil olacak vs diye oraya doğru gidiyo galiba bu iş,

Çünku zekiler ya cocuk yapmadi ya da bir tane yapti. Ama fakirler cahiller geri zekalilar bu gun 5 6 cocuk yapiyor ( analarimiz babalarimiz zamaninda 5 6 kardeş normaldi cunku tarlada calismak icin cok cocuk lazimdi) git gide nesil gerizekali oldu olmasa da gerizekaliligi öven bir nesil ortaya cikti

Beslenme eksikliği aile mi iyi yetiştiremiyor ne oluyo bilmiyorum acayip ya

Çocuk sahibi olmak veya sahip olunan çocuk sayısı, neden zaman beridir bir zeka testi kıstası ve zeka seviyesi ölçütü ve fakirlik ölçme seviyesi veya cehalet göstergesi oldu? Veya cehaleti ölçmek ne zamanda beridir çocuk sayısıyla ilişkilendiriliyor? 5 veya 6 kardeş olsaydınız, yine de böyle bir cümle kurar mıydınız?

Ayrıca çocuk yapılmaz, sahibi olunur. Fabrika mı ki çocuk yapılsın.

Bir çocuk bu dünyaya gelecekse, onun bu dünyada yiyip içeceği, gezip göreceği varsa, onu kimse durduramaz. Allahü teala bir insanın ruhunu yaratmıştır, dünyaya belli bir çift aracılığıyla geleceğini takdir etmiştir. Çift dünyanın en yeni yöntemleriyle de korunsa o ruh onların aracılığıyla dünyaya gelir ve kendisi için takdir edilen rızkı yer.

Bu yüzden; çok uğraşmalarına ve doktor doktor gezmelerine rağmen çocuk sahibi olamazken, korundukları halde hamile kalıp da çocuk sahibi olan çok sayıda evli insanlar var

• dekareme kullanıcısına yanıt

cocuk yapılır da sahıplenilir. De. Cocugu yaparsın bakmazsın sahıplenmezsın. Esirgeme yurdunda veya sokakta yasar. Veya yapmazsın sahiplenirsin esirgeme yurdundan bi cocuk alırsın. Yanı yapılması da sahıplenılmesi de hayatın dogal akısında. Cocouk sayısı kanusında su konuda haklısın , elbette koyde tarlada bag bahcede yasayanların 5 6 cocuk yapması halen mantıklı ise şehirde 1 göz odada kalıp asgari ucretlerle geçinenlerin 5 6 çocuk yapması mantıklı degıl. O konuda eksik soylemişim

Çocuğu Allahü teâlâ yaratır. İnsanlar sadece sebeptir. O yüzden Çocuk yapmak tabiri hoş değil. Biri de çıkıp " sizin çocuk fabrikanız mı var da kendi kafanıza estiğinde yapıyorsunuz" diye takılıverir...Çocuk yapmak tabiri yerine çocuk sahibi olmak cümlesinin kullanılması gerektiğini bu hassasiyetten dolayı belirttim

Tıp okuyorum. Ortalamadir en kötü ihtimalle zekam.

Sen nasil yetistirdin kendini veya zeki oldugunun kaniti nedir? Bana burada salliyon

• 1 sene oturup düzenli ders çalışan yani kendini kontrol edebilecek herkes bu ve benzeri bölümleri kazanabilir. Sakarya savaşı, veya dna sorusu çözmek veya fizik problemi çözmek zekadan çok bilme ve öğrenme durumu ile alakalı.

• Ustam bak biriai tavsiye veriyorsa senden zeki olabilir daha az zeki olabilir. Ama bir konuda tavsiye vermek almak, zeka ile degil de daha cok tecrube ile alakalidir. Yani balik tutma konusunda, spor konusunda birisi sana tavsiye veriyorsa senden zeki oldugundan degil o konuda bir takim bilgisi vardir. Ha belki senin tecruben daha fazladir o zaman da tavsiye edileni ya bi degerlendirirsin ya da bi denersin

Bu gun kendine bakilir yani biraz kas yapmis veya atletik gorunen, konusmayi diksiyonu iyi, anlasilir ve calisip kendi ayaklari uzerinde durabilen herkes toplumun içine rahatça karisabilir. Bunlarin hepsine gerek yok yani bir tanesi yetiyor bu ozelliklerin hangisini yapabilecegine oturup karar verip o yolda biraz emek sarfetmek

Ama gunumuzde insanlar hersey sihirli degnek ile olsun istiyor oyle bir dunya yok ne yazikki

Adamlara zeka yetenek tecrübe gibi şeylerin birbirinden farklı olduğunu anlatıyoruz hahah Ulan ya  

Belki daha baştan almak şazım. Dünya önce nir toz bulutuydu.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.