Şimdi Ara

Çirkin, fakir, düşük zekalı bir adam kendini hayata karşı nasıl motive edebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam, ben onların hakları daha fazla bizim hiç hakkımız yok neredeyse demiyorum. Farklı alanlarda farklı sorunlara sahibiz. İş bulma konusunda değinmişsin mesela. İşverenlerin bir kısmı kadın çalışan almakta amacı tamamen cinsiyet farkı. Sen sanıyor musun ki o kadın işyerinde rahat bir şekilde çalışabilecek? Yapma lütfen :)

Diğer bir konu hukuken kadınlara daha fazla ayrılacak tanınmış demişsin. Evet, var. Bize göre daha fazla ayrıcalıkları var ve bir kadının yapacağı dava/şikayet daha fazla ilgi görüyor. Bu konuda pek bir yorumum yok. Birçok masum erkek, birçok masum kadın zarar gördü, mahkumiyet yedi, hatta kimisi öldü. Ama sanki bu durum biraz daha temelinde, toplumun genelinin kanayan yarası olan hukuksuzluk, adaletsizlik sorunlarıyla ilişkili gibi. Ne tür suç işlediği farketmeksizin, cinsiyeti farketmeksizin birçok suçlu beraat etti. Bu durum bana sadece bir sebepten ötürü olabilirmiş gibi geliyor.

Bir kadın, bir erkeğe göre vücudunu yayınlayarak daha rahat kazanç sağlayabilir ama bu kişinin benliğine saygısı kalır mı burasını senin yorumuna bırakıyorum. Nesnel bir durum değil çünkü. Bana göre, kalmazdı. Twitter vb. ortamlardan cinsel organını yayınlayan bir sürü erkek var. Gerçekten anlayamamakla birlikte bu insanlar nasıl kendilerine saygı duyuyorlar bilemiyorum. Kadın olsa da farketmez yani. Kendisine saygısı olan insan yapmaz diye düşünüyorum. (Çok zorda kalmadıkça belki.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• silah,siyanür falan bulabilirsen intihar et ben ilaçla denedim de ölmedim

• Hocam, yanlış anlamayın ama siz kendinizi daha çok dış görünüşe önem veren bir toplumun/topluluğun içinde bulmak isterseniz, pek âlâ kabul görmeyebilirsiniz. Buna ben de dahilim, kendimde dış görünüş anlamında beğenmediğim yanlarım var ama çok uzun bir süredir bunlar kafama takmadan, barış içerisinde yaşamaya çalışıyorum. O sebeple, dış görünüşe önem bir topluluğun beni kabul edip etmemesi çok umrumda değil. Ne de olsa, yüzüme asit filan dökülse veya ne biliyim bir şekilde dış görünüşüme zarar gelirse sonuç çok belli ki o topluluk beni kabul görmez. Gereği yok yani. Ama siz kendinizi dış görünüşün önemli olmadığı bir toplulukta bulmak isterseniz kendinizi daha rahat katılabilirsiniz. Öyle yerler var ki insanların yaşı, ırkı, milleti, dış görünüşü hiç niteliği taşıyor.

"here you are all equally worthless!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BDBF728E -- 2 Eylül 2020; 9:48:1 >

Orijinalden alıntı: Guest-8BDBF728E

Çirkin kısa ve çelimsizim.5 yıla rope düşünüyorum.

30'dan önce ölüyüm o kesin.

Orijinalden alıntı: Guest-8BDBF728E

Çirkin kısa ve çelimsizim.5 yıla rope düşünüyorum.

Ben de 5 yıla düşünüyorum askere gitmeden bitirmek, atlatmak lazım bu acıyı.

engelli misin ? yüzünde kocaman bir yara falan mı var

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

0/10 demek deforme demek.

engelli misin ? yüzünde kocaman bir yara falan mı var

1/10um hocam işte çenem deforme yüzümde tırnak yaraları var.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.