Şimdi Ara

cipralex için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. ben geçen gün 10 mg lik cipralex aldım. almadan önce 2 hafta boyunca bu ilacı araştırdım kullananlardan yorum aldım. neden kendi başına yaptın derseniz doğuda yaşıyorum ve psikiyatr bidahki ay sonuna kadar dolu. anlayacağınız doktor şansım yok.

    20 yaşındayım ve bu ilacın tedavisinde kullanıldığı rahatsızlıkların çoğu var. sürekli kurgulama, kafaya çok takma, saçma sapan gereksiz düşünme, odaklanamama, son zamanlarda artan kilodan dolayı özgüven eksikliği, hiç bir şey yapmak istememe, umutsuzluk vs.

    her hangi bir rahatsızlığım yok. sadece babadan gelme biküspit aort kapağı problemim var ama bana bir sıkıntı vermiyor. yani bu insana sıkıntı veren bir şey değil. sigara kullanmadığımdan ötürü bu sorun bana çok ileri yaşlarda hafif sıkıntılar verecek. spor yapabiliyorum, koşabiliyorum vs. yani kalbim bana sorun vermiyor. bunun dışında sağlık sorunum yok.

    sizce bu ilaca başlamalı mıyım... yorumlarınız benim için önemli.



  • Sosyal fobi icin almistim.Ilac herkeste ayni etkiyi yapmiyor.4 hafta kullandim hicbir sey olmadi ama baya libidoyu dusurdu.belki biraz daha beklemem gerekiyordu yine de bence doktora danis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

    Sosyal fobi icin almistim.Ilac herkeste ayni etkiyi yapmiyor.4 hafta kullandim hicbir sey olmadi ama baya libidoyu dusurdu.belki biraz daha beklemem gerekiyordu yine de bence doktora danis

    dediğim gibi şansım yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.