|
Çinliler dizel tüketimini %50'ye kadar azaltabilen menzil uzatıcı sistem geliştirdi
2 Mobil
-
-
"çin kağıttan kaplan yiğen".imza:
batı kuklası medya ile beyni yıkanmış çin hakkında hiç bir bilgisi olmayan zavallı...
-
Var mıdır mesela böyle bir teknoloji Amriga'da? Sanmam.
-
Kullanim omru boyunca bakim gerektirmiyor evet ancak kullanim omru nekadar ?? 100 bin mi 150 binmi ??
-
Şuan şu motora elektirikliden daha çok ihtiyaç var . En iyi motordan %50 az yakacak , Bakım gerekmeyecek olay olay .
-
Adamların üretkenliği Almanların dünya savaşı sonrasındaki kapasitesini bile geçti. Mesela 5G teknolojisi için bilimsel altyapıyı, Bilkentteki Türk bir hocadan aldılar. Adamı onurlandırmak için devlet protokolü düzenleyip Çin e davet ettiler üstüne 500 milyon dolar da para verdiler. Çin ise bu sayede 50 milyar dolar para kazandı. İşte akla, bilime değer vermek budur.
-
Hee 150 bin onun reklamini yapıyolar dunyaya. 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır... -
2022 enson avrupaya gitmiştim kiraladığım araç audi jeep di araç dizel hibrit 2.0 motor du sanırım 100 km de 4ltr mazot yakmıştı diye hatırlıyorum. o sıra bizim buraya dizel araba getirmeyi kesmişlerdi bayiler.
-
Amriganın başka dertleri var. Epstein adası elinden giden Trump grönlandı alıp adadaki faaliyetlerini burada sürdürmek istiyo.
-
Abd olsa her sene %1 olarak sunardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
5g teknolojisinin bilimsel altyapısı bir Türk'ten alınmadı. Bahsettiğiniz kişi Prof. Erdal Arıkan'dır. 2008’de geliştirdiği (daha 5g'nin teorik anlamda ortaya çıkmasına bile yıllar vardı) Polar Kodlama teorisi, 5G’nin hata düzeltme altyapısında kritik rol oynadığı için, katkılarından dolayı Huawei tarafından bir plaket takdim edildi. Ayrıca kendisine 500 mio USD verildiğini nereden uydurdunuz o da ayrı konu.
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 3 Şubat 2026; 15:55:4 >_____________________________ -
sürekli bu tip haberler görüyoruz ama nedense bir tane teknolojisini kullanamadık çinin.
_____________________________ İphone 14 Pro -
Transit 155 bunu beğendi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özellikle batarya başta olmak üzere bu tip haberlerin 1 sene sonra pratiğe geçip seri üretim araçlarda kullanıldığını görmek istiyorum
_____________________________ -
Her başlığın altında dizel kötüleyen bir ton adam vardı. Nerede onlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
biz sadece bakıyoruz en çok da buna içerliyorum neden ülkemizden de buna benzer bir buluş yapan olmuyor dünya ile yarışmıyor keşke biz de ahlasızlaşma had safhada giderken en ufak yararlı bir şey yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Motorun kaç saat çalıştığı da olabilir. Herhangi bir veri olmadan Çinlilere güvenilmez.
_____________________________ -
👍 güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgozsürekli bu tip haberler görüyoruz ama nedense bir tane teknolojisini kullanamadık çinin.
Yok ABD de yeni pil teknolojisi geliştirilir, yok cinliler menzil uzatır, yersen hepsi de çok ucuz, üretimi çok kolay ve fakat seri üretime geçilemez... Hepsinin sonu erke dönergeci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Önce günlük kullanımda görelim, sonrasını konuşuruz.
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar...
En Beğenilen Yanıtlar
|
"çin kağıttan kaplan yiğen".imza:
batı kuklası medya ile beyni yıkanmış çin hakkında hiç bir bilgisi olmayan zavallı... |
|
5g teknolojisinin bilimsel altyapısı bir Türk'ten alınmadı. Bahsettiğiniz kişi Prof. Erdal Arıkan'dır. 2008’de geliştirdiği (daha 5g'nin teorik anlamda ortaya çıkmasına bile yıllar vardı) Polar Kodlama teorisi, 5G’nin hata düzeltme altyapısında kritik rol oynadığı için, katkılarından dolayı Huawei tarafından bir plaket takdim edildi. Ayrıca kendisine 500 mio USD verildiğini nereden uydurdunuz o da ayrı konu. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. |
|
Adamların üretkenliği Almanların dünya savaşı sonrasındaki kapasitesini bile geçti. Mesela 5G teknolojisi için bilimsel altyapıyı, Bilkentteki Türk bir hocadan aldılar. Adamı onurlandırmak için devlet protokolü düzenleyip Çin e davet ettiler üstüne 500 milyon dolar da para verdiler. Çin ise bu sayede 50 milyar dolar para kazandı. İşte akla, bilime değer vermek budur.
|
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- twitter video nasıl indirilir
- kişiye özel priv isimleri
- en iyi hava durumu uygulaması
- karekod okutma uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler