|
Sadece bunu yazabildin değil mi? Kapasite meselesi ne de olsa |
|

1 Mobil
|
Sadece bunu yazabildin değil mi? Kapasite meselesi ne de olsa |
|
doruhüso@dün sadiksoylu kullanıcısına yanıt Senin 10 da 1'in anca vergi koyan İtalya ve Macaristan varken he gelirler bakakoyun. Biraz akıllı olun yaa Anca jantını üretirler burada :) :) bu mesaja cevap olarak avrupanın üreticilerden aldğı vergiyi yazdım. @vega olaylardan gelişmelerden haberin yok. bizim burada tartıştığımız konu araba vergisi değil, üretim vergisi . . . |
|
Musk ın dediği gibi yerle bir ederler diyor ya etsin zaten. Benim kaç tane yerli otomobilim var ki. Etsin diyorum çünkü benim bildiğim yerli malında ciddi vergi avantajı olur. Ötv alınmaz mesela sadece KDV olur. Aç gözlülük yaparsan yerle bir etsinler derim. Ne yararı var yerlinin vatandaşa? Ben vatandaşın çıkarına bakarım. Bir faydası var mı bize yok. Ucuz mu değil o zaman güle güle:) Bana tutupta ihraç edecez demeyin biz biliyoruz o ihraçları kendi ülkesinden düşük fiyata yabancı alır vatandaşına gelince daya ötv yi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 11 Haziran 2024; 9:55:25 > |
|
Türk halkını düşman bellemisler. Her taraftan zarar verme peşindeler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bizden giden çayı marketlerde Almanya'da bizden ucuza alıyorlar yerli araci da yurtdisina ihraç edersek bizden ucuza binerler bizim millet şakşakçıliga devam etsin .... semer vuran çok olurmuş... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hükümet, mali ve ekonomik politikası gereği zaten kimse alışveriş yapmasın, hele araç gibi direk cari açığı arttıran malları almasın diye uğraşıyor , 2 senede batırdıkları ekonomiyi 6 senede, 2028 gibi toparlayacaklar inşallah. Geri adım atması falan mümkün değil. MG'nin veya cherry nin öyle 1-2 sene içinde burda üretime başlaması hikaye. Zaten ülke bu durumdayken, heleki çinli firmalar bu denli büyük bir yatırımın altına girmezler. |
|
|
şunu aklından çıkarma. bizim nesil ucuza yaşayamayacak. kuru ekmek yesek bile üretim alt yapısı hazırlayıp torunlarımıza bırakmak zorundayız. rahat yaşamak istiyorsan kısa zamanda olması mümkün değil. Avrupa ya göç etmelisin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 11 Haziran 2024; 10:57:14 > |
|
Sen çocuk filan yapma zaten arkadaş sömürülmeye alışmışsın senden gelecek nesilde aynı kafada olacak. Bizim nesili geç senin yetiştirdiğin torunda aynı kafada olacak onu da bilmem ne partisi sömürecek. |
|
5 sene ile 15 seneyi kıyaslıyorsun ve düşün diyorsun. Ben de sana düşün diyorum. |
|
|
|
Peki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|