Şimdi Ara

Cinebench r23 sonuçlarınızı paylaşalım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
5
Favori
9.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 12 ay
  • Cevaplayan Üyeler 66
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 73
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 gün 20 saat 59 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 33
  • Favoriye Eklediklerim 5
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • ThE LoSt (73 mesaj) Jake Lockley (19 mesaj) Surfing with the Alien (10 mesaj) salvatore_volkan (8 mesaj) münşi (8 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (243 mesaj) Mobil (24 mesaj) Mini (4 mesaj) Uygulama (8 mesaj)
  • @
2 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Oyun için bile 15e 25 çok iyiymis. Satarsan haber et hocam 

• Sıcaklıklar konusunda sıkıntım yok ama en stabil ayarları bulmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zzonerr

Oyun için bile 15e 25 çok iyiymis. Satarsan haber et hocam 

iki saat önce nan harbi 26 30 mu yaptım diye eve gelince yaptım ama tek çekirdeği almadı demek ki oyuna göre curve ile yapmışım.multi 10 dakika, single için dakikayı iptal etmiştim zaten almayacakmış.

Cinebench r23 sonuçlarınızı paylaşalım

yalnız bu curvede puan düşük önceki attığım 12099.tabi bu ayarda stabil de olmamış olabilir yoksa bütün suçu win11'e atacaz.15 25 yaptım şimdi bir daha deneyecem.

ayıp ediyon sen iste.haber ederim ilk sana sorarım satacak olursam ama amd emmi am4'e son kez düzgün bir şey çıkaracak mı şöyle 3dcache 6nm bi teknik yenilik olmalı ki değiştirelim yoksa geçen seferki gibi oc xt çıkarsa hiç uğraşmam bu işlemci çok bile bana 2080 super için.

• @zzonerr @Surfing with the Alien

evet önceki de 15 25miş ama şimdi daha düşük aldı.günah keçisi olarak win11 diyorum ben.

• Tamam hocam şimdi normal değerlere yaklaşmış. Ama arka plan uygulamaları vs de çok etkiliyor. Öyle birşey de olabilir. Ama bu skor internette forumlarda gördüklerime çok yakın. Bir kaç kişide 12200lu rakamlar var. Teklide de 1610lu rakamlar var.

• zzonerr z kullanıcısına yanıt

benim normalde de altta gereksiz bir şey olmaz hani benchmark için kapatmıyorum ama win10'a yaptığım tweakleri yapmadım buna anca privazer asc gibi programlarla temizlik yaptım baya bi 12 13gb sildi.hafif olsun diye uğraşırım ben windowsu ama şu ltsc dedikleri ki kurdum bir kere gördüm nasıl bir şey düzgün versiyonu yok hep eski.win11'e çıkarırlarsa direkt onu kuracam.1610 dediğin önceki attığım işte.onda ne yaptıysak anlayamamışız iyi olduğunu anlasak 12200'ü de zorlardık.

• işlemciyi ilk aldığım zamanlar bu konu için test yapmışım ama atmamışım heralde şimdi atayım onu, biosa girip pbo ayar yapmaya üşendim şimdi Cinebench r23 sonuçlarınızı paylaşalım 

• StG 44 kullanıcısına yanıt

sen zaten pbo ayarlı kullanıyon ki şimdi kandırma milleti stok mtok sanarlar. 

• tabi canım attığım sonuçta her ayar açık zaten  pbo limits, boost override vb. değiştirmeden istediğin kadar undervolt yap o kadar yüksek puan alamaz single özellikle. yeniden yapıp atarım ama. sadece undervoltlu sonucu da atmıştım geçen başka bi konuya profilde galeri kısmında çıkıyor 11400 küsür puan almıştı.

tamam bekleriz sonucunu.takılan yok zaten bölümde biz bizeyiz kendimiz yapar kendimiz bakarız.

• Cinebench r23 sonuçlarınızı paylaşalım 

pbo limits motherboard, boost override +200, scalar 10x, curve optimizer all core -30. arka planda ne var ne yok kapattım + önceliği gerçek zamanlı yaptım. all core 4650 MHz civarı boostluyor, single 4850. soğutucu reeven hans 77-78 derece görüyor, package power/PPT 95W civarında.

multi'de 18 puan geçmişsin benim o gizemli sonucu ama tek'de geçememişsin.nasıl bir ayar geçtiysem o win10'a çılgın atmış all core -30 değildi çünkü onun curvesi 15 25'ti muhtemelen.gazı verdin bakalım akşam bozar mıyım o kadar eco modu güç tasarrufunu da curve oc yaparım? 

• eski biosta belki boost override 200 üstü yapılabiliyordu ya da 200 olmasına rağmen yüksek puan da denk gelmiş olabilir en ufak şey puanı azaltıyor  şu attığım puanı almadan önce denedim 3-5 kere 12095 falan görebilmiştim en fazla. single da uzun sürüyor diye 1 kere yaptım bıraktım multiyi yenilesen de single puan kalıyor  undervolt işini abarttım artık all core -30 üstüne, eco mode değerlerinin bile altında çalıştırıyorum  ryzen master ile ayarlıyorum PPT 45-50, TDC 45, EDC 65 yapıyorum. mobile ryzen 5000 serisinin değerleri bile daha yüksek sanırım biraz baktım.

yok 200 üzeri hiç denemedim.win11 yüzünden ya defenderi bile kapatamadım 200 mb altta çalışıyor o bile yeter.ben bi kere dener atarım karşim yaşlı bir adamım.Cinebench r23 sonuçlarınızı paylaşalım yazın su soğutma böğürmesin diye buz gibi tutuyorum işlemciyi ama benim su soğutmanın neredeyse ortam sıcaklığında olduğunu farkettim aynısının capellix olanını bir arkadaş alıp sonuç gösterince.oyunda 33 derece oldu mu su böğürüyor arkadaşta 38 derece su boşta.70 dereceye kadar gidiyormuş o kadar soğuk tutmanın manası ne?bi curve yapmıştım ona ama 36'yı geçince çoşkuyu veriyordu biraz daha arttıracam değeri.

• Cinebench r23 sonuçlarınızı paylaşalım

toplam 15 bin tl ye topladım pcyi iyi mi performansı?

• ulan herkes oc ile kullanmaya başlamış. r5 3600- 4.15mhz ile userbenchmark 94ten 91e düşmüşüm.

benim işlemci

3600 1.125v

4150 1.125v

4200 için 1.2v istiyor

4.3 1.3v reset attı. gerisini denemedim. açıkçası 4150 1.125v kullanınca 1.25 4.4 falan olur diye bekliyordum, üzüldüm.

• Asus MAxımıs extreme z690 Hero

İ5 12600K O.C 5300Mhz işlemci

Asus ASUS Rog Ryujin II 240 sıvı soğutma

Asus kendi programı AI hız aşırtma sonuçları.

• patriot34 p kullanıcısına yanıt

12600k oldukça başarılı bir işlemci sonuçlarda gayet tatminkar güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.