Şimdi Ara

Cinden gelen telefonu nasil 4.5G ye uyumlu yapariz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • telde imei var ama, atilan imei 3gli bir tele ait... suan teldeki sim kart 4.5G uyumlu ama sadece 3g cekiyor ve telefonunuz 4.5G uyumlu degil diyor. Bu sikintiyi nasil asariz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Bende belli bolgelerde 4gye girebiliyorum.ilginc bir olay

ben şehir merkezindeyim aam tam göbekte değilim, 3g çekiyor burda...
    acaba diyorum şehir merkezine gitsem denesem, fark eder mi? gerçi yarın deneyimleceğim de, mesaj geldi telefonunuz 4,5G uyumlu değil, gelin size telefon satlım diye deniycez... ama olmazsa bir çözüm bulan yok mudur?
  • kozan merkezde nasıl 4g olmaz dıyordum..sebekeden arattıgımda sadece turkcell 4g cekıyordu...arazıye cıktık ılce dısına orada tum operatorlerın 4gsı cekıyor ılgınc bı sekılde...herneyse bugun de kozanda cekmeyen telefon adanada cekıyor...ama kozanda dıger telefonlar da cekıyor..benımkı sanırım memleket secıyor:) bu ıste bı capanoglu var ya anlayamadım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

kozan merkezde nasıl 4g olmaz dıyordum..sebekeden arattıgımda sadece turkcell 4g cekıyordu...arazıye cıktık ılce dısına orada tum operatorlerın 4gsı cekıyor ılgınc bı sekılde...herneyse bugun de kozanda cekmeyen telefon adanada cekıyor...ama kozanda dıger telefonlar da cekıyor..benımkı sanırım memleket secıyor:) bu ıste bı capanoglu var ya anlayamadım...

düşünüyorumda, hurda 4,5g ye uygun bir tel imesi bulsak olur sanırm değil mi?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.