Şimdi Ara

Çin markalarından ürün alma, aldırma! Türkiye Çin'in müstemlekesi değildir! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Boykot edelim
    Söylerken çok kolay dimi
    Çin mallarını,Amerikan mallarını,İsrail mallarını,Fransız mallarını vs vs liste uzar gider

    Üretemiyorsan kimseyi boykot edemezsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Achievement Unlocked : " MÜSTEMLEKE "

  • Bu çin borç politikası ile ülkeleri kıskacına alıyor bakalım bu borcu ödeyebilecekmi devlet ödeyemezsse yandı ben bu akp den sonra iktidara gelsem direkt borcu odemeyeceğim onun yerine şirketin sahibini size teslim edeceğim cezasını ondan çıkarın derdim çin e . Cezasını çekmesi için çin'e teslim ederdim orada işkence edilmesine göz yumardım anlarlardı milleti eşşek gibi görmenin cezasını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymuser -- 8 Nisan 2021; 23:22:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan çin bize mal vermeyi keserse . Koronadan beter oluruz . Giydigimiz dona kadar çin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum da tamda amerikanın istediği gibi ilerliyor
    Nasıl ki çin büyüdü ticarette gelişti bu durum amerikaya battı sonuç ortaya virüs olayı çıktı
    Herkes çine düşman oldu
    Şimdi virüs olayı bittiğinde çini tazminatlarla ambargolarla bitirmeye çalışacaklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noldu ya? hani batı'dan ayrılıp çin ve rusya ile yakınlaşıyorduk?

  • Batı kaynakları Ermeni soykırımı gerçektir, Türkler Ermenileri katletmiştir, PKK özgürlük savaşı veren yüce gönüllü kürtlerdir, türkler özgürlüğe karşı diyince ana bacı söversiniz,

    Ama Çin hakkında batı kaynaklarının söylediği her şeye hap diye inanırsınız.


    Çin'deki uygurlara ya da herhangi başka bir azınlıklarına karşı soykırım olsaydı:

    Xinjiang'da neden bilgi tabelaları vb şeylerde neden adamlar uygurca yazılar eklesinlerdi? Amaç bu kültürü, dili, insanları yok etmek değil mi?

    Çin markalarından ürün alma, aldırma! Türkiye Çin'in müstemlekesi değildir!
    Çin markalarından ürün alma, aldırma! Türkiye Çin'in müstemlekesi değildir!


    Bu da uygurlara zorla toplatılan pamuklar, yeni olay oldu ya.


    Müslüman ülkelerdeki diplomatlar Xinjiang'ı ziyaret etti mesela? EU ve USA genocide söylemlerine rağmen teşrif etmiyorlar, adamların kapıları açık beyler.




    Bunlar gibi size onlarca örnek verebilirim. Bugün PKK'ya ve "kürdistan" söylemlerine şiddetle karşı çıkanların, zamanında Doğu Türkistan İslam Partisinin radikal islam eylemlerine, şeriat isteriz, burası bizim toprağımız laflarına hak vermesi de saçmalar saçmasıdır. Çin'deki Uygurlara vergi indirimleri, üniversitelere girişlerde kolaylıklar, işyerlerine azınlıklardan(yani sadece uygurlar değil, çindeki diğer azınlıklar da) çalışan alma zorunluluklarıyla adamların azanlık haklarını koruyup daha düzgün bir yaşam vermeye çalışıyorlar, Çin genelinde. "Soykırım" yaptığın adamlara bu hakları vermekteki amacın nedir? Nerede bu soykırım falan? Neden uygur arkadaşımın 3 tane çocugu var, bu adamlar kendi aralarında nasıl uygurca konuşuyorlar Pekin'in ortasında kendi aralarında yürürlerken falan?


    Uygur arkadaşlarım Cuma namazlarına sektirmeden gidiyorlar Pekin'de mesela şu anda. E hani namaz kılanı falan toplayıp öldürüyordu Çin? Yaşamasak, görmesek buraları inanıcaz. Adamların uygurlarla bir derdi yok, adamların radikal islamla ve geri kalan her türlü dinin dini eylemi, toplanması vs ile alakalı bir derdi var. Hristiyan adam gelip misyonerlik yapmaya çalışıp sokakta broşür dağıtınca onu da alıp götürüyorlar mesela.


    İngilizcesi olan arkadaşlara da bu videoyu öneririm.



    Derdim herhangi bir tarafı savunmak değil, ama konudaki mantık yoksunluğunu gördükçe sinirim bozuldu. Biraz kafanız çalışsın, her okuduğunuz habere inanmayın. TR'nin düşmanları varsa, Çin'in de düşmanları var. Çin de şu an Anglosphere ülkelerinin şeylerini sallaya sallaya her istediklerini yapmasının önündeki en büyük düşmanlardan birisi.

    Alın size içeriye atılan, baskı gören uygur örneklerinden birisi. Bu gibi adamları kendi ülkenizde, mahallenizde yaşatmak ister miydiniz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 9 Nisan 2021; 10:41:57 >
  • Çin Komünist Partisi'nin propoganda hizmetlileri sıra sıra dizilmişler geride kalan 3 sayfa boyunca. bir kısmının aynı zamanda ampulden mayışlı Pelikancı acınası zavallılar oluşları zerrece şaşırtıcı değil tabi, "amman Çin ile saadetimizi bozmayın ='((" paniği onlardaki.


    arada bol miktarda da üretimini Çin'de yaptıran sermayesi ve öz kaynakları tamamen batıda olan batılı firmalar ile doğrudan Çin Komünist Partisi güdümlü Çinli firmaları/markaları -ki bu başlıkta kastedilenler bunlar- bir tutan sırılsıklam cahiller de mevcut tabi.


    ne diyelim ki, sizler eğitilmezsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 9 Nisan 2021; 13:10:1 >
  • Sorun Çin ürünlerini alıp, almamak değil. Ucuz ise, kalite görüyorsan, ihtiyacın var ise alacaksın, bu sorun değil. Esas sorun Çinlilerden kredi, para almayacaksın, toprak, liman,.. satmayacaksın, burda ihale verip, bir iş yaptırmayacaksın.
    İhale verip, iş yaptırırsan bil ki seni sonuna kadar sömürür, iş için bu ülkenin vatandaşını değil, kendi vatandaşını getirir.
    Kredi verirsen sana her istediğini yaptırır. Liman gibi işletmeleri verirsen tüm personelini Çin’den getirir, sana faydası olmaz, bunun yanında kendi çıkar ve kanunlarını sana zorlar. Dünyada yaptığı uygulamaları araştıran görür.
    Kendi koşullarına ve yasalarına göre iş yaptırırsan güzel ama biz sizce yaptırabilir miyiz, kolumuzu ucundan kaptırmışız.
  • Çin dünya için,insanlık için durdurulması gereken bir ülke.Çekirge gibi fazla olmalarıyla arı gibi hareket hainde olmalarıyla adeta dünyanın çekirdeğini sömürüyorlar ve diğer insanlar için kaynakları azaltıyorlar.Bu ülkenin dünyaya sunduğu hiçbir faydalı şey yok.Çin mallarıyla ekonomileri mahvederler,saldıkları virüsle insanlığı mahvederler.Virüsün laboratuardan yayıldığına dair ciddi iddialara inanmasam da eğer böyle birşey olmuş olsa üzerelerine 100 tane atom bombası atılsa da haketmiş sayılırlar.Şu aşağıda yer alan ülkeler keşke dünya üzerinde hiç olmasaydı.


    Çin,Rusya,Hindistan,İran,K.Kore

  • Çin malından başka birşey mi var piyasada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwhiteee

    Çin malından başka birşey mi var piyasada.

    Bu akşam evden sarımsak istediler Şok'a baktım çin malı sarımsak , A101'e gittim Çin Malı , Happy Market'te Türk malı vardı aldım.Çin malı olanlar dışarıdan plastik gibi duruyorlardı.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.