Şimdi Ara

Çin, Koronavirüs salgını ile mücadele için drone kullanmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çin, korku salan Koronavirüs salgını ile mücadele etmek için her türlü yöntemi kullanmaya başladı. Bunlardan birisi de Guandong eyaletindeki Shenzhen şehri üzerinde uçmaya başlayan drone'lar.



    Ayrıca Bkz.Huawei Watch GT 2 akıllı saat modeli, yeni bir güncelleme aldı



    Çin farklı yöntemler deniyor



    Çinli yetkililer, hoparlör entegre ettikleri drone'ları, insanların yüz maskelerini mutlaka takmaları ve Koronavirüs salgınından nasıl korunacakları konusunda uyarılar yapmak için kullanıyorlar. Ayrıca birçok drone'da da QR kodlarının yer aldığı göze çarpıyor. Bu kodların ise cep telefonu ile okutulması durumunda, o kişinin sağlık durumunun kayıt altına alınması sağlanıyor.





    Koronavirüs salgınından şu ana kadar 1.527 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken, 67.091 kişinin de bu virüsten etkilendiği belirtiliyor. Bildiğiniz üzere dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Mobil Dünya Kongresi 2020 de Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmişti. Virüsün ne zaman kontrol altına alınabileceği ise muamma.




  • Drone ile tabela taşıyana kadar bi direk dikseler ??

  • Türkmenlerin ahı iyi tutmuş bunlara drone da fayda etmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlueDay_86 kullanıcısına yanıt
    Bak diyor ki Uygurlar virusten cok zarar gorecek:https://thediplomat.com/2020/02/uyghurs-and-the-china-coronavirus/

    Allahin sopasi yok, teroristi affetmiyor, baboli. Ah tutma diye bisey yok. Bu kafayla 2020de hala nasil boyle kelime kurabiliyosun biliyor musun, ha iste uyguru terorist seni de teror sevici yapan mezhepci kulturun urunusun. sizde her sey allahin hikmeti ve nedensellik yok. bati nedensellikle bilim ve teknolojide uctu, dogu da. ortadogu malum. Ha bi de Uyguru destekleyip pkkya terorist diyosan, ayri kafasin, tam ayni cikislari. bolucu teror orgutu. ustelik uygur olan versiyon bi de seriatci cihadci, tam lagim cukuru. adamlara kampta dunya sadece dinden ibaret degil, dininin en kati kurallarini takip ediyosan, ajan imamlarin cihad emrini de uyguluyorsun, gel sen bize entegre ol, dinin umrumuzda degil ama siddeti destekleyemezsin diyor. Cinde islam merkezi falan, dine baski yok. Dinin politik gucunu boyle tokatlayip atiyorlar. sizin gibi siyasal islam yan urunleri de tek birsey bilmeden atip tutuyor. Lavaboda ayak yikayan adam drone fayda etmez diyor.
    He kardes, turkmenlerin ahi tuttu, tuvalete sol ayakla girmeye devam.

  • Şu virüsü dine vuranlar çok itici ve cahilsiniz.Küçücük çocukların ölmesine de sevinenler var.Orası da ayrı rezillik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 16 Şubat 2020; 17:54:2 >
  • Half life 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçüncü Dünya savaşı biyolojik bir silah olacak ve her zamanki gibi ilk Çin'de görülecek demiştim. Dünyayı kurtarmak için uzaya gitmekten ziyade; Dünyanın kendini iyileştirmek için en azından, Dünya nüfusu yarıya inmeliydi zaten. Hızla iyileşmesi için ise bence en fazla 1 Milyar insan kalmalı ve kimse iki çocuk sahibi bile olmamalı! Trump ile uğraşırsan olacağı bu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 18 Şubat 2020; 6:9:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.