Şimdi Ara

Çin'in oyunu PubG yeni surumune puta tapma ayinleri ekledi. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Confusion C kullanıcısına yanıt
    Tanrıdan birşeyker almak için tapmak getekiyorsa sanırım sen hergun yalakalıkla tapınıyorsundur patronuna seni o doğurdu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

    Bu islamı kurtarmak değil kardeşşşşş beni az çok tanısan bunu yapacak son insan olduğumu bilirdin. Buradaki olay, etik olarak bu yöntem doğru değil. 25. Kare tekniği gibi bilinçaltına hitap eden o kadar farklı yöntem var ki. Ufak nüanslarla masum bir insandan ideoloji canavarı yaratabilirsin. Sen olaya at gözlüğünden bakıp olayı pabciii olarak görmeye devam et. Büyüyüp abi olduğunda bu olayı etraflıca iki yetişkin insan gibi tartışırız
    Ne tartışalım kanka senle. Sen koka kolayı tersten okuyunca allah yok yazıyor diyen bir arkadaşsın. Mantık zemininde buluşmamız imkansız. Sen büyük resmi görmeye devam et. Ahaber izlemeye devam et

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bilinçli bir anne-baba küçük çocuğuna bu tür şiddet-savaş oyunları oynatmaz. Artık ailede düzgün eğitim verilmediği için, ebeveynler çocuklar başının etini yemesin, rahat bıraksın diye onunla ilgilenmek yerine eline bir telefon veriyorlar sonra ne yaparsan yap! Aferin.
    Oyunda puta gelene kadar adam vurma, kan, bomba, silahlar gibi büyük sorunları var. Ayrıca sesli chat sistemi de birçok soruna yol açabilir.
    Sırf tapınma geldi diye çocuklar için sorun yaratır diyenlerin farklı problemleri var demektir. Şiddeti normal görüyorsanız vay halinize.
  • Büyüksün totem, ama sana tapamam.
  • Şu oyundaki en zararsız nokta herhalde budur, şu dindar kesimin düşünce yapısına göre daima ama daima her konuda şiddet var sıkıntı yok, tecavüz olabilir, hırsızlık normal, cinayet ok, gasp önemli değil, dinle ilgili birşey var ooooo ne diyorsun ver coşkuyu
    Neyse enazından devlet şunu bahane edip yasaklasa şu oyunu sevenirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Sen çocuğuna ateistliği hiç aşılamazsın zaten.. Kendine bırakır ve olur ya müslümanlığı seçerse, takkesini seccadesini doğum gününde hediye olarak sen alırsın.. Kuran okur veya dinlerse de evde, sesini çıkarmazsın..

    Cevap vermene gerek yok, eminiz bunları yapacağına..
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    ateistler zaten insanların inanışlarına hiç karışmazlar.. Çok temiz ve saygılı insanlardır...!
  • Sizin Nasıl bir zihin yapınız var anlamıyorum? Oynatmayın çocuğunuza oyunu, Çocuğunuz oyundan görmez bir filmden görür, diziden görür veya internette dolaşırken bu tür içerikler görebilir, Burada iş sizde bitiyor, Yasakçı ve baskıcı zihniyetiniz den bıkkınlık geldi artık.
  • İlgili twitterdaki yorumlara bakın ülke gerçeklerini görürsünüz zaten.Ordan bile Atatürkü eleştiren var.
  • skyrimde 9 senedir talosa taparken sesiniz çıkmıyodu
  • Kültürel emperyalizm.Filmler,müzikler,oyunlar her yerde zehirleniyoruz.İnandığınız gibi yaşamazsanız, yaşadığınız gibi inanırsınız.En ufak şeyler bile sizi yavaş yavaş devasa bir bataklığa götürüyor.Beyin izleyerek öğrenir.Nolacak dediğiniz şeylerin hepsi nöron bağlantıları oluşturuyor.

    Çin'in oyunu PubG yeni surumune puta tapma ayinleri ekledi.


    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ayna_nöron



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 4 Haziran 2020; 6:57:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de artı değer diye bir şey var. Masrafını çıkarana kadar çalışan patrona, artı değer yarattığı andan itibaren patron çalışana tapacak o zaman. Gayet eğlenceli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    Benim babam müslümanlığa hiç inanmıyordu.
    Kuran kursuna gittim karışmadı.
    Teravihlere gittim karışmadı.
    Aklına gelebilecek hiç bir şeye karışmadı. Zaten kuranı okuyunca benim de inanma ihtimalim kalmadı. Doğasına bırakıyor genelde diyebilirim atayiz deist panteist ebeveynler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Halamın sakalı olsaydı amcam mı olurdu? Bu ütopya örneğin var mı? Varsa konuş, yoksa boş yapma.

    Konuya gelecek olursak çok sorun ediyorsanız, oynamayın oynatmayın arkadaş. Puta yönlendirdiğiniz karakter tapıyor siz değil. Yani siz putperest olmuyorsunuz bu hayalî dijital karakter oluyor. Ayrıca yapılması zorunlu bir şey de değil. Bir insan evladı sırf bir oyundaki karakter puta tapıyor diye putperest olacaksa onu sadece PUBG değil nerdeyse tüm oyunlardan uzak tutun. Çünkü çoğu oyunda öldürme, kesip biçme, patlatma, insan ezme, adam dövme, vahşet mevcut. Özenen çocuk bu oyunları oynadığında ruh hastası, seri katil, sadist, terörist, mayfa, trafik canavarı filan da olabilir. Ama tabi bunlar önemli değil, önemli olan putperest olmaması. Çok süper bir yaklaşım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Haziran 2020; 11:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten tapınmaların hepsi cezadan kaçınma ve mükafatlandırılmayla ilgili. Tamamen kul çıkarlarıyla ilgili, korkuyla ilgili. Verdiğin örnek çok garip. İnsanlar inandıkları tanrılarına patronları kadar yalakalık yapmıyordur emin olabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Karakter mi tapıyor? Yani oynayan kişi bundan etkilenmiyor mu? İlla çocuk olması şart değil. Yetişkinlerin de etkileneceği oyunlar, filmler var. Pikaçu uçabiliyor değil mi? Kendini pikaçu sanan, oyunlardan etkilenip camdan atlayan uçamıyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında birine ne söylesem boş gelir zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara gerek yok zaten yeni nesil kendi isteği ile inanmıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.