|
Çin, araçların hızlanmalarına sınır getirmeyi planlıyor
-
-
çin eski şaşalı kırallığına geri dönüyor.
bizde amerikancı ve liberal islamcı yani amerikancı islami kitle vardı. "ruzya cöhecek ve bu oldüğün zeman, orte evroba ve zibirya dorpahları bize galacah"
size kalan bu resim genjler :

tabi rusyadan 300 dolara aldığın gazı artık amerika'dan zengizort koridorundan 600 dolara alcaksın :))))))))))))))))))))))))))))))))
Böylece , ermenilere neden saplanmasına izin verildiğini yani damat'ın amerikan çöplerinin 48 saat blokajdan sonra tekrar neden karabağ üzerinde uçmasına izin verildiğini anlamış olduk.
kaybeden yine biz olduk. bakmayın sinirden kendimi de sizin tarafa koyarak dalga geçiyorum. çünkü çok bildiğiniz için olan benim de ülkeme oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 12 Kasım 2025; 21:38:44 >_____________________________
-
En azından belli bölgeler için bu sınır uygulanabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Her ayrıntısı enfes gerçekçi bir yazı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Harika 👏👏👏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
harika olan ne? Ozbekistan ve Kazakistan mevcut dünya altın madenlerinin %30'una sahip. onları amerika alıyor.
Kazakistanda ayrıca ender maden yataklarını da amerika almış.
harika olan ne? ben anlamadım?
_____________________________ -
çeto yine über mantık dışı aşırı saçma komplo teorilerini alakasız bir konuya iliştirmiş.
karabağda azerilere ve bizim onlara yardım etmemize izin veren amerika değildi ki zaten amerikaya kalsa izin vermezdi de. rusya izin verdi çünkü paşinyan yönetimi ab arkamızda abd de bizim babamızdır deyip rusyaya rest çekmeye yelteniyordu. o yüzden amerika olaya müdahil olamadı bile. saçma sapan bir komplo teorisi. bunu bi feto yapıyordu, amerikancı sözde milliyetçiler de onlardı amerikancı sözde islamcılar da onlardı, bir de çeto yapıyor.
çin de saçmalamış gibi, 50-60km hız sınırı olan yerde 0-100 5 sn olsa ne olur 4 saniye olsa ne olur!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 13 Kasım 2025; 13:31:48 >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
-
Nefretinizi gidin Twitterda kusun bu ne saçma sapan yorumlar.
Çinin bu yasal düzenlemesini doğru buluyorum. Elektrikli araçların bu agresif performansı yüzünden lastikleri de çok pahalı oluyor. Günlük kullanımda gerek yok böyle bir performansa. Her seferinde böyle sürülse zaten bir yılda lastikler pert olur. Ayrıca yaya güvenliği açısından da önemli
En Beğenilen Yanıtlar
|
çin eski şaşalı kırallığına geri dönüyor. bizde amerikancı ve liberal islamcı yani amerikancı islami kitle vardı. "ruzya cöhecek ve bu oldüğün zeman, orte evroba ve zibirya dorpahları bize galacah" size kalan bu resim genjler : ![]() tabi rusyadan 300 dolara aldığın gazı artık amerika'dan zengizort koridorundan 600 dolara alcaksın :)))))))))))))))))))))))))))))))) Böylece , ermenilere neden saplanmasına izin verildiğini yani damat'ın amerikan çöplerinin 48 saat blokajdan sonra tekrar neden karabağ üzerinde uçmasına izin verildiğini anlamış olduk. kaybeden yine biz olduk. bakmayın sinirden kendimi de sizin tarafa koyarak dalga geçiyorum. çünkü çok bildiğiniz için olan benim de ülkeme oluyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

psykheee
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı