Şimdi Ara

çin 28 lwl nuker nerde kasılır-->>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2-3 ay once sro oynuyordum 25 olmuştu sos +1 sowrd almıştım neyse... şimdi yine oynamaya başladım char ırkı çinli nuker sowrd 28 yaptım ama daha kasamıyorum PASİFİC serverda oynuyorum 28 %50 de kaldı nuke skılleri acılsa kasmam kolaylasırda ama 30 nasıl olcam partyde takılmıyorum daha dogrusu olmadıgı için nerde kasmalıyım sizce

Şimdiden teşekkür ederim

• taxi'yle kasılmaya dene. samarkand'da ong taxiler var gayet güsel ve seri. onları dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

taxi'yle kasılmaya dene. samarkand'da ong taxiler var gayet güsel ve seri. onları dene

nerdeler ve lwl ları kaç?
  • samarkand'dan south gate'den aşağa doğru indiğinde kokuru,periton'lardan sonra ong'lar geliyor. level'leri 34-35 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
  • ßenim en çok sinir oldugum Lv Ler..
    --30..
    30+ oluncaya kadar sıkıntıdan patlarım..
    30 Lv olana kadar çok uzun zaman gecer sonra bi bakarım 40 olmusum :D

28Lv sin.. Dev ler iyi spot oluyor , 30-31 e kadar orada kas..
  • quote:

samarkand'dan south gate'den aşağa doğru indiğinde kokuru,periton'lardan sonra ong'lar geliyor. level'leri 34-35 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

28 lwl'ım 849 hp var o taş canavarlarda zor kasıyorum hemde 30 oldukları halde, 35ligi oldurebilirmiyim?
  • earth gosth ta kas ben hep öle yapıodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

samarkand'dan south gate'den aşağa doğru indiğinde kokuru,periton'lardan sonra ong'lar geliyor. level'leri 34-35 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

28 lwl'ım 849 hp var o taş canavarlarda zor kasıyorum hemde 30 oldukları halde, 35ligi oldurebilirmiyim?

sen kasmıycaksın zaten. taxi kasıcak sen belli bir para vericeksin. o seni exp. auto share party'ye alıcak.böylece onun kestiklerinden sana exp gelicek. yanına bol bol at potu alırsın gitmeden. atın üstünde kasılırsın paşa paşa. taxi'leri "E" ye basarak kolayca bulabilirsin.

• quote:

33 lvleri
    bence en iyi exp verebilcek moblar arkadaşa 39 lvllik small red scorpion veya rock- stone golemler.
    orda kasılmayı dene.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

sen kasmıycaksın zaten. taxi kasıcak sen belli bir para vericeksin. o seni exp. auto share party'ye alıcak.böylece onun kestiklerinden sana exp gelicek. yanına bol bol at potu alırsın gitmeden. atın üstünde kasılırsın paşa paşa. taxi'leri "E" ye basarak kolayca bulabilirsin.

adama parayı vercem 1 saat kascak 100k ornegin adamın parayı alıp kacmıcagı ne malum?

(forumda bir kişi yarım edebilir mi ücretini veririm güvenilir olur en azından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Şubat 2008; 20:29:44 >

• 28 lwl chinese nuker olmaz.. Full int de daha doğru olur 30 lwl den sonra nuker de

Downhangın tepesindeki yolda meek earth ghost lar falan war.. oraya git. rahat kasarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorHero -- 22 Şubat 2008; 20:31:02 >
  • girdim 1 saat 90k kasıyor adam arılarda
  • En İdeal Yer Earth Ghost Ve Meak Gun Powder...
  • 28lwl nukere en fazla exp veren yaratık uruchi dir^^bi tanıdığın varsa partye seni alıp uruchi kessin süper exp verir
  • 300k boşa gitti adamlar aldı kaçti param gitti dedigim gibi oldu hepsi alıp kacmadı ama, param bitti 30 olamadan lwl 29 %60 oldum bi 30 olsam keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 23 Şubat 2008; 10:02:30 >
  • Kesinlikle SungSung larda
  • herkeze güvenemiyosun kardeş sana taxi yapan kişiyle yapp sürekli tanımadığın insanlara para verme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

herkeze güvenemiyosun kardeş sana taxi yapan kişiyle yapp sürekli tanımadığın insanlara para verme

kimseyi tanımıyorum ki 5 gün oldu oynuyalı bir adam 120k kastı kastı senin doldu dedi 120k daha verdim cıktı oyundan biriside 150k kasıyordu 5 dakka kastı bırakdı gitti 300k boyle 740k vardı şimdi 14k kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 23 Şubat 2008; 10:10:43 >
  • Gun Powder Görevini ben 28 levelde başlıyorum bitene kadar 30 oluyorumSen Yaptınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Gun Powder Görevini ben 28 levelde başlıyorum bitene kadar 30 oluyorumSen Yaptınmı?

yok yapmadım zatetn para kalmadı bu saaten sonra yapamam onlar çok vuruyor, zombi kesiyorum en azından az mp hp pot gidiyor ve para kasıyorum şimdilik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.