Şimdi Ara

Cimbom Bloguna Yazar Kadrosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. 1-2 hafta içinde cimbom.blogspot.com üzerinden taraftar blogumuzun yayınına başlayacağız. şimdilik blogun kullanım hakkını elde etme işini sonlandırdım. yazar kadrosu için kendi çevremdeki arkadaşlara da haber vermeye başladım. buradan da takımı hakkında içinden geçenleri paylaşacak, dilerse gündeme dair dilerse şanlı mazimize dair yazılar yazabilecek arkadaşlar arıyorum. yazar kadrosu oluşma sürecinde ben de blog için tema arayışlarına girişeceğim. şu anda bloga boşuna girmeyin seneler önce isim hakkını ilk alan arkadaşın bıraktığı gibi duruyor. ancak artık değerlendirmeye başlamanın vakti geldi bu ismi.

    gönüllü arkadaşlar katılmak istediğini belirtirse isim listesi yapmaya başlarım ben de. böyle bir projede yer almak isteyeceğinizi düşünüyorum. çevrenizde taraftar blogunda yazarlık yapmak isteyecek arkadaşlarınız varsa onlara da duyurabilirsiniz.



  • mesaj bulunsun ne kadar sıklıkla yazı ne kadar ciddiyette bilgi istiyorsun eleştri açıkmı galatasaray taraftarımı olacak hepsi (ben galatasaraylıyım ama arkadaşlar var değil ama objektiflerdir )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpmuhid

    mesaj bulunsun ne kadar sıklıkla yazı ne kadar ciddiyette bilgi istiyorsun eleştri açıkmı galatasaray taraftarımı olacak hepsi (ben galatasaraylıyım ama arkadaşlar var değil ama objektiflerdir )

    sıklık konusunda kimseye şu kadar günde bu kadar yazı yazacaksın demek doğru olmaz. ancak yazar kadromuzu ne kadar geniş tutabilirsek blogun takip edinilebilirliği o derece artar. 3-5 yazar haftada 1-2 yazı yayımlarsa pek güncelliği koruyamayabiliriz.

    yazar alımı konusunda galatasaraylı arkadaşlar tabi ki tercihimiz ancak ciddi anlamda objektif olabilen arkadaşlar varsa başka takımın taraftarı tabi ki yazar olabilirler. maksat gerçek futbolun konuşulması.
  • up!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.