Şimdi Ara

Cim Bom'da dev imza harekâtı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Cim Bom'da dev imza harekâtı


    Cim Bom'da dev imza harekâtı


    Terim'in kontratını 2 yıl uzatma kararını alan yönetim, Drogba ile 1, Muslera ile 5, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ile de 3'er senelik nikah tazelemek için düğmeye bastı.

    Galatasaray’da geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası Teknik Direktör Fatih Terim’le 2 yıllık sözleşme uzatma kararı alan yönetimin, şimdi de Didier Drogba, Fernando Muslera, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi yıldızlarla masaya oturmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, teknik heyetin yanı sıra oyuncu konusunda da istikrarı sağlama adına taraftarların sevgilisi ve takımın kilit isimleri olan 4 starla nikah tazeleyecek.

    Operasyonu Ünal Aysal yönetiyor

    Star gazetesinden Alper Mert'in haberine göre, Başkan Ünal Aysal’ın bizzat yönettiği operasyonda Fatih Terim’le 2 senelik anlaşma sağlanırken, geldiği günden beri takıma büyük bir ivme kazandıran Fildişi Sahilli Drogba’yla 1, başta Barcelona gibi büyük takımların listesinde olan Uruguaylı file bekçisi Muslera’yla 5, son olarak İtalyan ekibi Lazio’nun teklifini geri çeviren Burak ile orta sahanın maestrosu Selçuk’la ise 3’er yıllık sözleşme imzalanacak.

    Gövde gösterisi yapılacak

    Yönetim, özellikle transfer dedikoduları nedeniyle psikolojik düşüş yaşayan Burak ile Selçuk’un performansının artacağını tahmin ediyor. Drogba ve Muslera ise daha önce yapılan sözleşme uzatma teklifine olumlu cevap vermişti. Transferde 6+0+4 kuralı nedeniyle istediği oyuncuları alamayan Aslan; Terim, Drogba, Muslera, Burak ve Selçuk’a kısa süre içinde toplu imza attırıp gövde gösterisi yapmayı planlıyor.



  • Haber sallama. Nereden haberleri olacak, bir de böyle saçma sapan şeyler için konu acıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En devini yaptık bile.. AYDIN YILMAZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitmachine16

    Haber sallama. Nereden haberleri olacak, bir de böyle saçma sapan şeyler için konu acıyorsunuz.

    İstediğim an istediğim şekilde konu açarım. Bu seni zerre kadar ilgilendirmez. Eğer bu bölümde her gün, "beyler g*tümde kıl çıktı o zaman x bize gelir mi" tarzı onlarca konu açılıyorsa, sen ne bana ne de açtığım konuya karışabilirsin. Mümkünse gidip o konularda ağla... Ve yalan olup olmadığını resmi açıklama gelene kadarda bilemezsin. Şu konu Galatasaray'la ilgili olumsuz bir konu olsaydı hemen doğruluğuna kanaat getirirdiniz ama.
  •  Cim Bom'da dev imza harekâtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.