Şimdi Ara

Çim Biçme Makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
29.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar..
    Evimin bahçesine çim ektim..Çim biçme makinesi almayı düşünüyorum.. 300-350 m2 çim alanımız mevcut. markalı bir ürün mü ? yoksa çin malı birşeyler mi almalıyım? makineler 900 w dan itibaren başlıyor, 1700w kadar devam ediyor.. tabii watt artıkça kesme genişlikleride artıyor..tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.7
    not: mesajı konumlandıramadığım için topiği buraya açtım.. yöneticilerden özür dilerim..



  • Birde, benzinli mi, yoksa elektrikli mi ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salserol -- 6 Mayıs 2009; 19:46:50 >
  • kimsenin evinde bahçe ve çim biçme makinesi yok mu ??
  • bosch mu alsam, gardena mı, yoksa black&decker ??
  • Benim 300 m2 bahçem var ama bunun 200 m2 meyve ağacı ve sebze için 100 m2 sini çim yapmayı düşünüyorum bugün bir mağazada baktım markasına bakmadım çim biçme makinası fiyatı 115 tl gibi sanırım küçük yerlere bu makinalar yeterli olabilir.
  • Kalite istiyorsanız size Husquvarna tavsiye ederim.
  • bireysel kullanacaksanız çimi hafta bir defa biçersiniz makinaya da hiç bişey olmaz 300 m2 400 m2 kullanım için elektirikli oldukça makuldur. Razer var birde oda iyi bir markadır ama dedigim gibi haftada bir defa kullanım çok dandik bişey olmadıgı sürece çoğu ürün işinizi görecektir.
  • Elaktrikli olanlarda tek sorun kablo çekme ve taşıma sorunu. biraz da kapasite olarak tabi ki küçük. ben de einhell var. bahçede kullanıyorum. zemin düz olmalı
  • 2 hafta evvel bosch 32o rotak modelini aldım. 1000 watt lık model.. 7 kg ağırlığında.. taşıması kolay. yalnızca toplama sepeti küçük ve 300 m2 lık bahçede 5-6 defa boşaltmak zorunda kalıyorsunuz. TEk kötü tarafı 25 lt toplama sepeti dolmaya başlarınca ağırlık yapıp ön tarafı kaldırıyor. Komşumda power performanca marka almıştı plastik aksamı elastik olmayınca, bıçak tarafından atılan taş tafandan kırıldı. Geometrisi bozulunca performans kaybı yaşadı. Çünkü bıçak hem kesme yapıyor, hemde pervane şekli ile vakum yapıp kesilen çimlerin toplanma haznesine gönderiyor.
  • Bahsettiğiniz ölçüler için aşağıdaki çim biçmeler uygundur. SKIL ve BOSCH marka önerebiliriz, SKIL markasını BOSCH firması ithal etmektedir aynı yetkili servisler tarafından garanti altındadır;
    BOSCH ARM 32 ve SKIL 0710 aynı değerlerde makineler ikisi arasında tercih yapmak size kalmış güç ve teknik bakımdan aynı ürünlerdir.
    BOSCH ROTAK 32 Ergo Flex ise sadece ekstra Ergo Flex sistemi mevcuttur bu sistemle ilgili detaylı bilgiyehttp://www.bosch-garden.com/tr/tr/bah%C3%A7ealetleri/ba%C5%9Flang%C4%B1%C3%A7-sayfas%C4%B1/index.jsp sayfasından ulaşabilirsiniz.

    http://ensarshop.com/skil-f015-0710-as-elektrikli-1100-watt-cim-bicme-makinasi

    http://www.n11.com/bosch-arm-32-elektrikli-1200-watt-cim-bicme-makinasi-P11620302

    http://www.n11.com/bosch-rotak-32-ergo-flex-elektrikli-1200-watt-cim-bicme-makinasi-P23330582




  • Arkadaşlar çim biçme makinesi olarak Bosch mu Gardena mı tavsiye edersiniz? İki markanın da giriş seviyesi ürünlerinden tercih yapacağım (32).
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bosch arm 32 yi 1 seneden fazladır kullanıyorum. Hiç çekinmeden çalılara girdiğim bile oldu çatur çutur aldı götürdü. Bahsettiğiniz aralıklar için gayet uygun bir cihazdır. İşiniz bittikten sonra temizleyip kenara kaldırmayı unutmayın yeter.
  • Husqvarna markasını tavsiye ederim, profesyonel alanında.
  • nativen N kullanıcısına yanıt
    550 tl bandında hangi markayı önerirsiniz bilginiz varsa
    ürün

    şu ürünü almayı düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 25 Mayıs 2018; 16:37:11 >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Böyle makinalarda asla benzinliden şaşmayın derim.İlla da benzinli derim, tavsiyem.

    benzinli

    Şahsi düşüncem elektrikli olan en iyi marka da olsa genel şikayetler motor arızaları oluyor(sanırım ısınma sorunu).Kendim alacak olsam en tırt marka benzinliyi en iyi marka elektrikliye tercih ederim.
  • Arkadaşlar benim 40 metrekare çimli alanım var ve Bosch elektrikli çim biçme makinesi ile bir yıldır çimleri biçiyorum, ancak kenarlardaki çimleri ayrıca temizlemek çok vakit alıyor, bunun için elektrik ile çalışan misinalı çim biçme aleti alacağım, ancak kafama takılan bazı sualler var.
    1- Tek hat kesim ile çift hat kesim nedir aralarındaki fark nedir?
    2- Sadece kenarlardaki otlar kesileceğinden, alacağım makinenin kesme genişliği ne olmalıdır. Misinanın
    kesme uzunluğu?
    3- Sadece kenarlardaki otlar kesileceğinden, misinanın (kalınlığı) çapı ne olmalıdır? Aynı makina da daha
    kalın veya daha ince misina kullanabilinirmi? Otomatik misina beslemeli tipi tercih edeceğim.
    Web te bu suallerime cevap bulamadım.
  • Merhaba


    Bahsettiğiniz özelliklere baktığımda aşağıdaki ürün size uygun gibi görünüyor. İsterseniz bir girip inceleyebilirsiniz. Biraz ufak çaplı araştırma yaptım, en uygun fiyatı veren de bu site gibi görünüyor.Bosch kalitesinden şaşmayın derim.


    https://www.hirdavatalalim.com.tr/bahce-aletleri/cim-bicme-makineleri/bosch-arm-32-elektrikli-cim-bicme-makinesi-1200w.html


    Umarım faydalı olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.