Şimdi Ara

Çılgınız biz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Test serverinde provoker açtım lvl 47. Defans/berserk warrior. Full hp bastım. Can 4000i aştı. Hemen cz videosu çekem dedim. WelcomeToCehennem ve ikooo(Ne kadar kalbimi kırsa da)nun yardımıyla bir video çektim. Umarım beğenirsiniz. Ve Videonun sonuna dikkat edin . Not:Fazla kısa olduğu için o kadar kısa şarkı bulamadım. Arrow defans kalkan ve bol potion bulunca towndan geçecem.
    http://rapidshare.de/files/23036842/KnightOnLine_PBTest_1327_1.avi.html
    İndirin

• İndirelimmi?
  • Başı dandik sonu süper. O kadar manyak bişe oluyor ki.
  • Arkadaşlar lütfen bakalım emektir. :D
  • AÇLIMIYO Kİ SAYFAAAA
  • bende arrow defans kalkan olcaktı satmasıydsam veya delete etmediysem veririm geçersin towndan
  • **** Yerine rapid-share(-siz) yazmazsan açılmaz.
  • **** yere rapid-share yaz - olmadan
  • İndiren kaç kişi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _atr_

**** yere rapid-share yaz - olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SK@ND@L -- 14 Haziran 2006; 16:43:32 >
  • açılmıo bidaha link verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: flondro

Test serverinde provoker açtım lvl 47. Defans/berserk warrior. Full hp bastım. Can 4000i aştı. Hemen cz videosu çekem dedim. WelcomeToCehennem ve ikooo(Ne kadar kalbimi kırsa da)nun yardımıyla bir video çektim. Umarım beğenirsiniz. Ve Videonun sonuna dikkat edin . Not:Fazla kısa olduğu için o kadar kısa şarkı bulamadım. Arrow defans kalkan ve bol potion bulunca towndan geçecem.
    http://****.de/files/23036842/KnightOnLine_PBTest_1327_1.avi.html
    İndirin

yalnışın var arkadaşım kuleler arrow la deil flame ile attack yapar dene ve gör kuleye tank olan bi warriorun hiç arrow defence kullandığını gördünüzmü bu yüzden flame talia ve fr veya frp(flame resist potion)kullanman gerekir

• quote:

Orjinalden alıntı: dadas_

AÇLIMIYO Kİ SAYFAAAA

****olan yere rapidshar-e yaz arada- olmadan
    sanırım fazla oldu yukarda arkadaş lar yazmış pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil_Hunter -- 14 Haziran 2006; 16:48:47 >

• flame arrow kulanıo kuleler
    quote:

Orjinalden alıntı: Devil_Hunter

quote:

Test serverinde provoker açtım lvl 47. Defans/berserk warrior. Full hp bastım. Can 4000i aştı. Hemen cz videosu çekem dedim. WelcomeToCehennem ve ikooo(Ne kadar kalbimi kırsa da)nun yardımıyla bir video çektim. Umarım beğenirsiniz. Ve Videonun sonuna dikkat edin . Not:Fazla kısa olduğu için o kadar kısa şarkı bulamadım. Arrow defans kalkan ve bol potion bulunca towndan geçecem.
    İndirin

yalnışın var arkadaşım kuleler arrow la deil flame ile attack yapar dene ve gör kuleye tank olan bi warriorun hiç arrow defence kullandığını gördünüzmü bu yüzden flame talia ve fr veya frp(flame resist potion)kullanman gerekir

• yeniden link pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

flame arrow kulanıo kuleler
    quote:

Orjinalden alıntı: Devil_Hunter

quote:

İndirin

arayın hatta deneyin kendinde sölemişsin flame arrow yani buna arrow defencenin hiç bir faydası yoq arkadaş denesin görsün merakedenlerde deneye bilir hatta arese gidin kulelere tank olan warrior lara sorun arrow defence mi yoqsa flama resist mi gerekirmiş
    areste 62 lvl mage ve 67 lvl 1 de asasım var ordan biliyorum kimse demesin sen nerden biliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil_Hunter -- 14 Haziran 2006; 16:56:04 >

• ftye girdim video gelecek. Gamecam açıkken girdim:D
  • beyler. Ölüyüm ama ayaktayım. Canım 0. Ve potion da geldi. Ama haywanları kesmediğimiz için kutu gelmicek:D
  • Adam domuz gibi olmuş
  • gelmedi chest
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.