Şimdi Ara

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
27
Favori
144.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu küfür ve birbirinizi kışkırtıcı tavırlar nedeniyle bu çeviri meselesi olması gerekenden daha da büyüdü ve kabak tadı vermeye başladı. Cidden eğer bir şeyler yapılacaksa bunun bir kenara bırakılması lazım. Kafa olarak artniyetli olanlar için (önceki çeviriyi şikayet eden, bu çeviriye sırf gıcıklık olsun diye şikayet edecek mahluklar için söylüyorum) yapabileceğimiz bir şey maalesef yok. Ama bu nefret, birbirinize karşı kışkırtıcı cümleler kullanmanız kesinlikle meseleyi daha da derinleşiyor ve olurunu öldürüyor.

  • Eline koluna sağlık Translate bile olsa kullanmaya değer.

    Umarım %100 çevirirsin oyunu.

  • adamlar elini taşın altına koymuş bir şeyler yapıyor milletse gelmiş anonymousa sallıyor. vallahi şaka gibi millet.

  • translateye kurban giden bir oyun daha...

  • şikayet maiil attım

  • Ya şu adama inat yapın tamamlayında ayrı bi sevinelim. Muhalefetten başka yaptığı bir bk yok adamın. Firmaların avukatlığını yapıyor sanki burda. Madalya taktıklarında haber ver birtanede ben göndereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüh beyler naptınız ya türkçe yama yaptınız diye ters kelepçeyle alınacaksınız evden :) :) :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 29 Ekim 2020; 7:26:6 >
  • Kurulumu bire bir yapıyorum ama hala aynı yardım edebilecek var mı

  • teşekkürler paralı askerler laf eder şimdi kayde almayın.

  • Bir konsol oyuncusu olarak pc de bu oyunu oynayan arkadaşların Turkce yamayla ücretsiz bir şekilde oynayacak olması beni mutlu etti ayrıca Karapathian seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
    [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 29 Ekim 2020; 9:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bir konu var.

    Take2 bu kadar müdahale ediyor ya. Google a yazdım rdr2 mods diye dünya kadar mod var yayında. Oyuna müdahalenin de alasını yapıyorlar. Bunlara neden bir şey olmuyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanay54 -- 29 Ekim 2020; 9:25:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanay54

    Benim anlamadığım bir konu var.

    Take2 bu kadar müdahale ediyor ya. Google a yazdım rdr2 mods diye dünya kadar mod var yayında. Oyuna müdahalenin de alasını yapıyorlar. Bunlara neden bir şey olmuyor?

    çünkü para ile mod satan olmadığı için :D bedava olan mod lara karışmıyor fazla ama işin içine para girdiğinde karışıyor.

  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt

    Yani aslında bitmiş çeviriyi, MOD sitelerinin birine mod olarak uyarlanmış şekilde John Smith rumuzu ile ücretsiz şekilde koyulsa hiç bir sıkıntı olmayacak.

  • Niyetiniz pis... her şeye rağmen size iyilik olsun diye ücretsiz de olsa o yamayı çıkarmanın türlü türlü yollarını aradı çocuk ama karşı tarafı ikna edemedi, risk alıp emeği geçen o kadar insanı da yakmak istemedi. Ha bu arada ben ve benim gibiler bu düşüncesinden vazgeçirmek için elimizden geleni yaptık. Hakkımda ne düşündüğünüz umurumda değil, benim gözümde zaten sizler de 3 kuruş etmezsiniz. Geçmişimi biliyorum, nasıl çember gibi döndüğünüzü biliyorum, yuvarlak cisimlere güvenmemekte çok haklıyız. Sizin ipinizle kuyuya inilmez...



    Düzeysiz mesaj kışkırtıcı mesaj diye ahkam kesen forum... Toksik yuvası, ölücü seven ekmeğini ondan çıkaran forum... Sen önce yediğin haltı bir temizlesen de yargıyı öyle dağıtsan diyorum, çünkü senin de 5 paralık bir icraatın yok, tüm bunlar senin eserin. Arsızsız, hayasızsın... Ettiğinin cezası olarak bir 365 gün kendini kilitlesen de bağırsakların temizlense topluma faydalı olursun. Ölüsün ölücüsün forum...Senden de sahibinden de yöneticinden de üyenden de bir halt olmaz... Sen haberini yapmaya devam et, forum senin neyine... Çöktüğün emekleri bir salsan da hepimiz kurtulsak artık, en güzel günün bundan beter olsun forum... beni bu asalaklarla muhatap ettiğin için iki elim yakandadır forum...



    Edit: İsteyen istediği gibi sallasın, ben de alttan bir şey sallarım. Aldım sazı elime, vurdum tellerin dibine... Vesselam...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 29 Ekim 2020; 10:33:13 >




  • hadi bakalim hayirli ugurlu olsun bekleyenler adina sevindim umarim sonuna kadar gidilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ameriga başganı dahil herkesi devreye sokun yama paylaşılmış..


    Yama en kısa sürede biter umarım. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Take2 nun müdahale falan ettiği yok inanmayın böyle şeylere kaç kere söyleyeceğiz, hayatta her söylenene böyle inanıyorsanız vay halinize arkadaşlar kusura bakmayında..


    Ortada bir kanıt yok bir şey yok yamayı yapan diyor ihtar geldi söyleyemeyiz gizlilik var [ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate)  gidin hukukçulara sorun size gülerler yemin ederim.


    Mantık da mı çalıştıramıyorsunuz nexus mod denen site take2 nun bütün oyunlarının içinden geçiyor, ötekiler oyunları bedava yayınlıyor take2 bunların kılına dokunamıyor kılına !!


    Olanı söylim bunlar önce 50 lira dediler yamaya sonra tepki gelince 18 e indirdiler pass üyeliği. 18 lirayada rdr2 dahil tüm oyunları vermek istemediler olay bundan ibaret dagılabiliriz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 29 Ekim 2020; 9:34:9 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.