Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah belasını versin yaaa 3 farklı pc denedim entegre yaparken reset atıyor yapan bi arkadaş şunu tek tek açıklayabilirmi ...

cd deki dosyaları hdd ye klasöre boşalttım ve bu klasörü gösterdim entegre yapılcak sp1 ide gösterdim extrac falan derken bi süre sonra pc reset atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Nisan 2008; 11:31:40 >

Orjinalden alıntı: fguner88

beyler sp1 yüklerken 3/3 aşamasında (son bölüm) %77 de takıldı 1 saat bekledim normaldır diye ama dayanamadım ve pc kapattım. açtıktan sonra ise kaldığı 3. aşamadan tekrar devam etti ve bu sefer takılmadan kurulum 5 dakidada bitti windows açıldı ve sp1 başarıyla yüklendi dedi. ama şimdi benim pc yi kapatıp açmam sorun oluşturmuş mudur.

aynı durum benim de başıma geldi, kapatıp açınca kaldığı yerden devam etti ve kurulumu tamamladı...
    herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum, sp1 yüklendi gözüküyor ve sistem düzgün çalışıyor....

1.şimdi bu 500 küsür MB olan SP1 ile bu 65 MB olan arasında bir fark varmı?

2.eğer o 500 küsür MB olan zaten yüklediğim güncellemeleri de içeriyor onda dolayı boyutu büyükse, ben yine de onu mu yükleyeyim yoksa 65 MB olanı mı?

yorumu olan varmı acaba teşekkürler

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330)

Orjinalden alıntı: brsnt

Akşama bir etegrasyon da ben deneyeceğim.

allah belasını versin sabah beri bi entegrasyon yapamadım acaba vista üzerindenmi yapmak gerek xp pro üzerinden deniyorum kimsede yardımcı olmuyor

+ olarak ofis 2007 yi deneme sürümüne crack yapanlar cortluyor sanırım bende bi sorun yoktu da ondan söledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Nisan 2008; 11:55:22 >
  • office 2007 si patlayanlar sanırım servic pack dışında bugunlerde gelen bir güncelleme var office ile ilgili onu yükledğinizden oluyor belkide.. kafaya göre yüklemeyin her güncellemeyi bende ne vista ne office 2007 de bir sorun olmadı..

@nihat1551

ben vistada entegre ettim..biraz öncede dvd yi yapıp sanal makinede denedim bir sorun yok..xp de de olması lazım o programlar ama yeniden başlatıyorsa makineyi bir de güvenli kipte dene ne olacak..

Orjinalden alıntı: aress3382823

office 2007 si patlayanlar sanırım servic pack dışında bugunlerde gelen bir güncelleme var office ile ilgili onu yükledğinizden oluyor belkide.. kafaya göre yüklemeyin her güncellemeyi bende ne vista ne office 2007 de bir sorun olmadı..

@nihat1551

ben vistada entegre ettim..biraz öncede dvd yi yapıp sanal makinede denedim bir sorun yok..xp de de olması lazım o programlar ama yeniden başlatıyorsa makineyi bir de güvenli kipte dene ne olacak..

deli oldum entegre yaparken reset atıyor makina 3 değişik makinada aynısı oldu 3 üde xp [8

lanet olsun içimdeki bu vista sevgisine

• şimdi bende vistanın hemn 32bit sürümlerinin olduğu hemde 64bit sürümlerinin olduğu tek dvd var.entegre olayı nasıl yapacam vlite ile.

Orjinalden alıntı: rotasmmm

şimdi bende vistanın hemn 32bit sürümlerinin olduğu hemde 64bit sürümlerinin olduğu tek dvd var.entegre olayı nasıl yapacam vlite ile.

ayni sekilde oluyor, vlite ile DVDden kopyaladiginz dosyalari gösterin, tüm sürümler karsiniza cikacak, hangisine SP1 paketini eklemek istiyorsaniz o windows sürümünü secin.
  • Arkadaşlar sp1 i şu an xp üzerinden entegre etmekteyim. Sonucu buraya yazarım. Saygılar

Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam

Arkadaşlar sp1 i şu an xp üzerinden entegre etmekteyim. Sonucu buraya yazarım. Saygılar

ben entegre ederken o aşamada pc reset atıyor 3 farklı pc de denedim hepsi aynı yanlışlık nerde bulamıyorum

• Henüz yükleyemiyorum zira iş yerindeki bağlantı kotalı akşam evde inşallah. Cümlemizin gözü aydın umarım hayal kırıklığı yaşamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 16 Nisan 2008; 13:15:13 >

Orjinalden alıntı: brave5213

garip olan, bir arkadasim sp1'i yuklemesine ragmen office 2007'de sorun cikmamis, problemsiz kullaniyor.

bendede sorun çıkmadı çünki orjinalden kopya sanırım sorun çıkaranlarınki demoyu crack yapanlar

GoRkEm24
    vlite ilşe entegre vista içine sp1 gömülüyor + serial falanda girilip kurulum ayarlarında girilmemeside sağlanabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Nisan 2008; 13:15:18 >

Sonuç : Xp üzerinden de vista'ya sp1'i entegre edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oturum Açmamış Adam -- 16 Nisan 2008; 13:17:11 >

Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam

Bitti !!! En sonunda tam 50 dakika sürdü ama bitti en sonunda. Buyurun.

Sonuç : Xp üzerinden de vista'ya sp1'i entegre edebilirsiniz.

dostum adım adım yazarmıısn hangi versiyon ve neler yaptın ben neden yapamıyorum reset atıyor

• nihat1551

Tşk'ler Cevabın İçin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.