Şimdi Ara

Çıkarınız yoksa siyaset yapmayın hepsi aynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sıktı bu ülkenin gündemi ara sıra bakıyorum biz burada birbirimizi yerken onlar kaymağını yior bu ülkenin mecliste görevli polis tanıdığım vardı meclis kürsüsünde birbirine hakaret edenler arka tarafta çay kahve içerek sohbet ediyor gırgır şamata yapıyor demişti o gün anladım bunların tiyatro yaptıklarını Deniz Baykal ve Erdoğan'ın birbirini ev misafirliğine gitmesi gibi rakip olduklarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkardan kastın nedir? Mesela küresel ısınma diye bir şey var. Bir parti küresel ısınma konusunda şunları şunları yapacağım derken öbürü küresel ısınma konusunda hiçbir vaatte bulunmuyorsa vaadi olan partiyi seçmen senin menfaatinedir. Yada Türkiye'deki tarım için bir partinin ciddi vaatleri varsa bu senin çıkarınadır. Gerçekleşirse ucuza gıda alırsın. İşsizlik, cari açık düşer. İşsizlikle birlikte suç oranları da düşer.

Ne bekliyorsun, vekillerin birbirini bıçaklamasını mı? Biz şimdi seninle burada hararetli bir tartışmaya girsek sonra da bir şekilde gerçek hayatta karşılaşsak illa kavga mı etmeliyiz? Diğer taraftan bakarsan da mesela İsrail Filistin liderlerine bir bakıyorsun sanki 40 yıllık dost gibi birbirine davranıyor. Sonra bir bakıyorsun savaşa tutuşmuşlar. Bunun adı işte siyasettir. Siyasette adamı öldürmek istesen bile aynı ortamda bulunuyorsan dostça davranırsın.

• Denemeden bilemeyiz. 20 senedir aynı kişiyi yönetiyor ülkeyi o yüzden ben değişimden yanayım.

Ülkenin içinde yaşıyoruz, elbette siyaset her yerde konuşulacak.

Hele ki tel tel dökülen iktidar partisinin tüm rezillikleri de, aptalca muhalefet yapanlar da konuşulacak.

Konuşulmazsa gelişemeyiz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.