Şimdi Ara

çiğköfteci açmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulunduğum mahallede 25 30 kadar yeni acılan çiğköfteci dükkanları türedi.bunlara arladaşlarımda katıldı. 15 bine bu işi yapıp iyide kar yaptığını söylüyor ben pek inanmıyorum sizce karlı bir sektörmü bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrencilerin vazgeçilmezi. Aile yanında kalmayan öğrenci arkadaşlarımın çoğu çiğköfte ile açıyor kahvaltılarını. Kar gayet var anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 11 Ağustos 2019; 22:45:28 >
  • En iyi çip köfte domuz etinden olur. Domuz eti bulmak çok zor. Normal etin verdiği lezzeti vermez. Çiğ köfte satan herkes çiğ köftenin domuz etinden yapıldığını bilir.w

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Boş yapma lale.

• Biri çiğ köfteci açıp çok para kazandı diye sen de çok para kazanacaksın diye bir şey yok. Trilyon tane parametre var.

Lokasyon neresi olacak, kalitesiz ucuz yapıp düşük bütçelere mi sesleneceksin. En önemlisi nasıl reklam yapacaksın.
    Adam millete bağırıyor, çağırıyor ünlü oluyor. Seni çekerek prim kastırabilirsen ergenlere dünyanın parasını kazanırsın.

Şu iş para yapıyor mu? Diye sormaktan artık vazgeçin. Benim bulunduğum ilçenin kulübünde oynayan adam 20 tl alıyor maç başı. Ronaldo da senelik 50+m euro alıyor. İkisi de futbolcu. Futbolculuk para kazandırıyor mu diye bir soru olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.