Şimdi Ara

Çiftlik Gelirinin Yeni Oyunu Milkabank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MilkaBank, internet üzerinden online oynanan para kazandıran oyunlar arasında yerini almaktadır. Çiftlik geliri oyunu üzerinden tavuklar ve ineklerle oynanan oyun bu kez sadece inekler üzerinden yürütülmektedir. Birçok oyun oyuna başladığınızda sadece size bir item almanız kadar kredi verir. MilkaBank size oyuna kayıt olduğunuz an itibariyle 1500 altın veriyor. Bu altın ile tam 6 tane Milka inek alabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun sürekli kazandırıyor ve sürekli profiliniz gelişiyor. Oyun sadece inek üzerine kurulu. İneklerden ürettiklerinizi Milka Doları parasına çevirip devam ediyorsunuz.

    BİRLİK SİSTEMİ : Oyun içerisinde kendi birliğinizi oluşturabilir ve oluşturduğunuz birliklerden ekip halinde gelir elde edebilirsiniz.
    BONUSLAR : Rakipleri arasında en iyi bonus sistemine sahip diyebiliriz. her 2 saatte 1 kez 20 altın ve günde 5 farklı alandan 20'şer altın kazanabiliyorsunuz. Bonusu bol diyebiliriz.

    Para Yatırma Yöntemleri : En yoğun kullanılan yöntemler olarak kabul ettiğimiz MilkaBank ödeme yöntemleri, Banka Havalesi/EFT, Papara, Kredi Kartı(Son Teklif) ve İninal 'dır.

    Para Çekme Yöntemleri : Oyundan gelir elde etmeye başladığınızda Havala/EFT yöntemlerini kullanarak minimum 20 TL para çekme talebinde bulunabiliyorsunuz.
    MilkaBank Referans Sistemi

    Her oyunda olduğu gibi MilkaBank referans sistemi konusunda biraz daha ön plandadır. Oyuna dahil ettiğiniz arkadaşlarınızın kazancından %10 kazanırsınız. Ayrıca oyun içerisinde sürekli referans yarışmaları düzenlenerek neredeyse her hafta 300 TL ve 40.000 Milka Doları üyelere dağıtıyor.

    Çiftlik Gelirinin Yeni Oyunu Milkabank


    MilkaBank Güvenilir mi?

    Oyun Londra merkezli EBI INCORPORATION LTD şirketi güvencesiyle karşımıza çıkıyor. Oyunun Türkiye'de ki yönetimi ise Ukash İnternet Hizmetleri Limited Şirketi bünyesindedir. Çiftlik Geliri oyunu ile kardeş olan Milkabank güvenilir mi diye soracak olursanız, şüphesiz Türkiye'nin en kaliteli oyunları arasındadır. Herhangi bir finansal sıkıntısı bulunmayan şirketin önü açık. Milkabank giriş adresinden oyuna doğrudan kayıt olabilirsiniz.

    Referans Linkim:http://milkabank.com/register.php?ref=4578


    Çiftlik Gelirinin Yeni Oyunu Milkabank
    http://milkabank.com/register.php?ref=4578







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.