Şimdi Ara

Çiftlik Bank’ın sahibi imam hatip mezunu overlokçu çıktı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAKACI

    off hep aynı şeyler hep aynı şeyler. işte siz bu kafayı değiştirmediğiniz sürece bir yere varamazsınız. benim akp veya tayyipci olduğumu nereden çıkarttın. her islamı savunan tayyipçi yada akp limi oluyor. islam adına iyi birşey yaparsa desteklerim yapamzsa desteklemem. ama doğru chp yada o zihniyetteki insnaların islama bakış açısı ortadayken böyle olması gerekiyor demi, şunu söyleyebilirim ben asla chp yada o zihniyetet olmadım olmamda. ve bu ülkede hiçbir şekilde chp yada o zihniyeti seçilerek iktidar olamamıştır. bu yüzdendirki bürokraside ve askeriyede kümelenip istedikleri zaman darbe yada baskı yapmayı seçmişlerdir. ayrıca olsam bile bu ülkede yada dünyada yahudi imzası olmayan ürün sayısı azdır. adamlar ticarette çok iyiler borsanın çıkmasının sebebide budur. adamlar ırkları için her haltı yapabilecek zihniyetteler.

    ben müslümanım ve bir yahudinin kestiği kurbanı yiyebilirim. ama bir hristiyanınkini yiyemem. yani ben birşey ikörü körüne yapmıyorum. yapıyorsam bir sebebi var.
    haa şunu unutmuşsun kulandığın bilgisayar vs de israil malı demeyi :) bunuda eklersen tam olur. ama mantık öyle ilerlemiyor işte, museviler arasında bile yahudileri sevmeyenler vardır. israili araştırırsan görürsün.

    ve peygamber efendimiz zamanında yahudilerde bir peygamberin geleceğini biliyorlardı ve onu bekliyorlardı bazısı kendi ırklarından gelmediği için inkar ettiler bazısıda kabul edip iman edip müslüman oldular.

    israilin sorunu ırkının en üstün ırk olduğuna inanmasıdır. ama ALLAH ve islam hiçbir ırkın diğerinden üstünlüğü yoktur demektedir. bilmem anlatabiliyormuyum



    ben sana chp ilgili birşey dedin mi?

    o örneği şundan gösterdim ha hö abd, ab, israil. ama böyle adama fabrika açtırırlar :)

    ben hiçbir mala karşı değilim pc kullanıyorum,kola da içiyorum.

    kendin kabulleniyorsun adamlar ticarette her ürünü var, ozaman avatar öyle göstermelik takılıyorsun.

    yanlız değilsin, tr de akp,chp,mhp hepsi israil düşmanıdır, evlerinde yahudi malı kaynar, cuma çıkışı bayrak yakarlar, israilde nasıl korkmuştur, bu kafalarla olmaz
    .

    Boykot yerine, bu adamlardan daha iyi mal nasıl üretim, buna kafa yordunuz mu?




  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    bende chplisin demedim. chp ve o zihniyetin durmunu söyledim. sen bana direk akp li tayyipcisin dedin.

    ticarette iyi olmaları bunların ahlaklı dürüst oldukları anlamına gelmiyor. bunlar kendi ırkları için bütün dünyayı mahvetmekten çekinmezler. yani iyi ticaret yapıyorlar diye bunları doğrumu göstermem gerekiyor. boykot ederim. başka bir seçeneğim varsada kullanmam kolada içmem zaten oda ayrı konu,

    ülke yönetimi düşmanlık dostluk ile olmuyor. bugün dost olduğun yarın düşman yarın dost olduğun bugün düşman olabiliyor. politika bana zaten kirli bir düzen geliyor. herzaman demişimdir burada konulardada vardır. demokrasi denen saçmalık en çok saksaklananın seçildiği bir sistemdir. çoğunlunluk doğru söyler diye kural yok.

    ben bunu akp ortada yokken söylediğimde chp ve o zihniyetteki insanlar olurmu ya öyle şey diyorlardı şimdi akp iktidar olunca kıvırıyorlar :)

    akp gelmedne bürokrasi askeriye ellerindeyken keyiflerinden geçilmiyordu. şimdi tek tek ellerinden gidince yaygara kopartmaya başladılar.

    sanki gören bilen akp olmadan önce hak adalet kaynıyordu ortalık. adam kendi ağzı ile söylüyordu ne olacaktı solcuları değilde mhp lilerimi alacaım kadroya diye, ee bu ülkenin zihniyeti baştan kokmuş bu düzenin yozlaştırması bunlar.

    edit : üretim işine tabiki kava yorulmalı daha fazla yılarca bu ülkede üretilmedi ürettirilmedi.

    mesele ben bu iha ve sihaları çok önemsiyorum. üretilsin bütün sınırlarda 24 saat gezsin ve anlık vurulması gerekiyorsa vurulsun. bu güvenliğimiz için çok güzel bir gelişme ve devamıda gelir inşeALLAH. herzaman diyorum. bir devletin elinde kalacak kurumlar eğitim sağlık güvenlik ( savunma ) olmalı onundışındaki hepsini özelleştireiblirsin. özelleştiremediğin her seektör sana kadro kayırmacılık vs gibi durumlarda kalıyorsun. kadro diye bir saçmalık var adam iş yapmasada ancak sürülebiliyor. ben çok biliyorum zaamnında işte olması gerekirken kahvede olanları, adam aydan aya maaş almaya gelirdi oda o zamanlar banka kartı olmadığından. özelleştirirsin ama denetimini iyi yaparsın firmaların işçilere haksızlık etmesine izin vermezsin. ama işte iş devletin elinde olunca kadrolaşıyor 1 işe 10 kiş ibakıyor saçmalıklar doğuyor vs diye uzar gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 20 Mart 2018; 17:37:7 >




  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcının savunulduğu yok adı üstünde dolandırıcı . Sadece haberin bu şekilde verilmesini yanlış olduğunu belirttim. İmam hatipli veya Lise mezunu olması veya farklı bir okuldan olması , onlarında suçlu veya dolandırıcı olduğu anlamına gelmez. Suçlar şahsidir diye evrensel bir kural var. Bir kişinin işlediği suç başkalarına mal edilemez. Konu bu şekilde gündeme getirenlerin art niyetli olduğunu ve burdan yola çıkarak aslında tüm imam hatiplileri zan altında bırakmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

    Üniversitelerden bir çok terör yanlısı Hain yakalanıp içeri atılıyor , peki o üniversitelerdeki diğer kişilerin veya mezun olmuş kişilerinde Hain olduğu anlamımı çıkar . Elbet deki Hayır. Bu şekilde yorumlamak diğer insanlara yapılan büyük bir haksızlık olmazmı. Hak ve Adalet den bahsederken başkalarına haksızlık yapmamak lazım. Suçu işleyen hangi kesimden olursa olsun işlediği suçun cezası çeksin , ama işlenen suça ilgisiz insanlar ortak edilmeye çalışılmasın.
    Yapılan yorumlara bakarsanız , dolandırana veya o yapıya değil bir çok insan başka yerlere saldırıyor buda niyeti açıkca ortaya koyuyor.

    Eleştirim olayının bu şekilde verilmesine idi , yoksa olayın üzerine gidilmesi gereğinin yapılmasına kimsenin bişe diyeceğini sanmam ve bende olayın en ince detayına kadar araştırılıp sorumluların hak ettikleri cezayı alması ve gereğinin yapılmasını herkes den çok ben isterim.

    Bazılarının manipülasyon ve algı çabaları şaşırtmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 20 Mart 2018; 19:19:57 >




  • Hayaletx kullanıcısına yanıt
    biz, dindarlar birşey demiyoruz. din maskesi takmış dolandırıcılara diyoruz bunu.
  • Hayaletx kullanıcısına yanıt



    28:00 - 30:15 arasını izleyin, ne güzel bizim ülkeyi anlatıyor demi?
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Yorumlara bakarsanız kimin ne dediği açık. Hangi maske takılarak dolandırıcılık yapılırsa yapılsın adi bir suçtur ve yapılan iş yanlıştır. Ama burda alakası olmayan ama zan altında kalan kesimi de düşünmek lazım . Dediğim gibi Hak , Hukuk , Adalet den bahsederken suçu olmayanlara Haksızlık yapılıyor.

    Okul, Meslek gibi şeylerin işlenen suçla ne alakası var , bence yok. Bir şeref yoksunun yaptığı adiliği neden alakası olmayan insanlara bulaştırmaya , onlarıda zan altında bırakmaya çalışıyoruz. Bunun adı Adaletmi yada İnsanı bir davranışmı. Suça bulaşan herkes cezasını çeksin lakin burdan alakasız insanlara da bir pay çıkarılmasın .Tekrar ediyorum, işlenen her suç şahsidir ve bu evrensel bir kuraldır.

    Ayrıca bakın dolandırıcı kimleri de kandırmış. Konya Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akboğa nın kendi açıklamalarına ne kadar rakam dolandırmış bu çevreden , bu adam muhalefet partisinden ve dolandırıcı ile açılışlara katılmış, neden kanmış ne demi bi araştırın bakın .Yani olay sadece bir kesimi etkilemiyor , yada sadece bir kesim kandırılmış değil. Bir çok kesimden ve görüşten ve insanı dolandırmış ve madur etmiş . Gereken yapılsın peşi bırakılmasın.

    Ama şunu yapmamamız gerekir biri şu okuldan tamam o okuldan çok çıkar onlar kötü vs. Eğer yaparsak ilerde aynı şeyi başkalarıda yapacak ve belki bu sefer bu yapılan sizin hoşunuza gitmiyecek .


    Bu konuyla ilgi son şahsi yorumum dur . İyi forumlar.




  • bu adam herşeye uyuyor yav. yine efsane olmuş

  • Adamı alkışlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dakika haberi! Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın için iade talebi!
    Çiftlik Bank ile ilgili flaş gelişme... Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın için ilk adım atıldı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Çiftlik Bank vurgununda iade ve kırmızı bülten süreçlerini başlattıklarını açıkladı.


    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-ciftlik-bankta-iade-talebi-2300532/
  • Tosun, Ferrari ile Uruguay’da drift atarken görüntülenmiş
    Çiftlik Bank'un kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay'da 640 bin dolarlık (yaklaşık 2.5 milyon TL) süper lüks Ferrari marka bir otomobille sokaklarda kameralara yakalanmış.


    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/tosun-ferrari-ile-uruguayda-spin-atarken-goruntulenmis-2301165/
  • Mehmet Demirkol’dan Çiftlik Bank çözümü! ‘Medel alır paranızı’
    Mehmet Demirkol'dan Çiftlik Bank mağdurlarına çok ilginç bir çözüm önerisi geldi. Demirkol dolandırılanların Medel'e ulaşması gerektiğini söyledi.


    http://skor.sozcu.com.tr/2018/03/22/mehmet-demirkoldan-ciftlik-bank-cozumu-medel-alir-paranizi-707812/
  • Bilinenin 2 katından fazla para toplamışlar
    Binlerce kişinin mağduriyet yaşadığı Çiftlik Bank soruşturması ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye genelinde yürütülen Çiftlik Bank soruşturmalarına ilişkin tüm dosyaların İstanbul’da toplanması için Türkiye genelindeki Cumhuriyet Başsavcılıklarına yazı gönderdi. Toplanan paranın 511 milyon TL olduğu bilgisinin aksine, yazıda “1 milyar 139 milyon TL değerinde para toplandığı anlaşılmıştır” denildi.


    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/bilinenin-2-katindan-fazla-para-toplamislar-2309450/




  • Mehmet Aydın yurt dışına böyle kaçmış
    Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın yurt dışına kaçış anına ait fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde Aydın pasaport kontrolünden geçerken görülüyor. 78 bin insanı dolandırıp 2 milyar TL para toplayan Aydın, elini kolunu sallaya sallaya Türkiye'yi terkemiş.

    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/mehmet-aydin-yurt-disina-boyle-kacmis-2318566/
  • Çiftlik Bank’tan sonra yeni tehlike
    Bilişim Uzmanı Şener Kul, Çiftlik Bank gibi sanal dolandırıcılık oyunlarının yanı sıra 'bilgisayarını açık bırak, para kazan' vaadiyle de vatandaşların tehlike altında olduğunu söyledi. Günlük 20 dolar gibi bir kazanç fırsatı sunarak dolandırıcılığa zemin hazırlandığını belirten Kul, ayrıca açık bırakılan bilgisayarların başkalarının denetimine girebileceğini, bunun da birçok bilişim suçuna zemin hazırlayabileceğini vurguladı.


    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ciftlik-banktan-sonra-yeni-tehlike-2323828/




  • Son dakika haberi… Çiftlik Bank soruşturmasında flaş gelişme!
    Çiftlik Bank soruşturmasında Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.


    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mehmet-aydin-icin-kirmizi-bulten-2360551/
  • ÇİFTLİKBANK’ın halen firari olan kurucusu Mehmet Aydın’ın şirketlerinin tüm yazılım ve bilişim sistemlerini kurup kontrol eden ve geçtiğimiz günlerde yakalanan ‘Cudi’ Cumhur Yurdakul, ‘Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak’ , ‘Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık’ ve ‘Tacir ve Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı’ suçlarından tutuklandı.


    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ciftlik-bankin-beyni-tutuklandi-40819226
  • Çiftlikbank soruşturması kapsamında haklarında kırmızı bülten çıkartılan 6 kişiden biri olan ve Bulgaristan’da yakalanarak dün Türkiye’ye iade edilen Düzgün Genç tutuklandı.

    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/ciftlikbankin-beyni-tutuklandi-40824142
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.