Şimdi Ara

çift username

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam; c:\documents and settings te benim kullanıcı adımdan 2 tane gözüküyor dolayısıyla 2 tane desktop gözüküyor. internetten desktopa indir dediğim dosyalar benim gerçek olmayan desktopuma iniyor ve sadece oradan çalıştırabiliyorum. Gerçek desktopuma indirebildiklerim de "the path does not exist" türünde hatalar verip diğer yalancı desktopuma atana kadar çalışmıyorlar. yani şu an indirdiğim hiçbir şeyi direkt çalıştıramıyorum. Hepsini önce 2. username (aynı isimle açık) altında gözüken desktopa atmak zorunda kalıyorum. Bu arada user accountsta 2. user falan gözükmüyor. Bu problemi nasıl çözebilrim? Lütfen yardım edin. Teşekkür ederim.

• Al dostum bu belki sorununa bi parça çöüzm olur

Yeni Kullanıcı Profiline Dosya Kopyalama
    1. Dosya kopyalama işleminde profilini kullandığınız kullanıcıdan farklı bir kullanıcı olarak oturum açın.
    2. Windows Gezgini'nde sırasıyla Araçlar'ı, Klasör Seçenekleri'ni ve Görünüm sekmesini tıklatın, Gizli dosya ve klasörleri göster'i tıklatın, Korunan işletim sistemi dosyaları gizle onay kutusunu tıklatarak işareti kaldırın ve Tamam'ı tıklatın.
    3. C:\Documents and Settings\Eski_KullanıcıAdı klasörünü bulun; burada C Windows XP'nin yüklü olduğu sürücü ve Eski_KullanıcıAdı kopyalamak istediğiniz kullanıcı verilerinin alınacağı profildir.
    4. CTRL tuşunu basılı tutarken, aşağıdaki dosyalar dışında bu klasördeki her dosya ve alt klasörü tıklatın: • Ntuser.dat
    • Ntuser.dat.log
    • Ntuser.ini

5. Düzen menüsünde Kopyala'yı tıklatın.
    6. C:\Documents and Settings\Yeni_KullanıcıAdı klasörünü bulun; burada C Windows XP'nin yüklü olduğu sürücü ve Yeni_KullanıcıAdı "Yeni Kullanıcı Profili Oluşturma" başlıklı bölümde oluşturduğunuz kullanıcı profilinin adıdır.
    7. Düzen menüsünde Yapıştır'ı tıklatın.
    8. Bilgisayar oturumunu kapatın ve yeni kullanıcı olarak oturum açın.

Not Eski profili silmeden önce e-posta iletilerinizi ve adreslerinizi yeni kullanıcı profilinize almanız gerekir. Ek bilgi için, Microsoft Knowledge Base'deki makaleyi görüntülemek üzere aşağıdaki makale numarasını tıklatın:
    313055 (http://support.microsoft.com/kb/313055/) OLEXP: Microsoft Windows XP'ye Yükseltme Yaptıktan Sonra Posta Klasörleri, Adres Defteri ve E-Posta İletilerinin Eksik Olduğu Görülüyor (Bu bağlantı, bir kısmı veya tamamı İngilizce olan içeriğe işaret edebilir.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.