Şimdi Ara

Çift ön kameralı ZenFone 4 serisi yanlışlıkla resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çift ön kameralı ZenFone 4 serisi yanlışlıkla resmiyet kazandı


    Asus’un önümüzdeki hafta tanıtmaya hazırlandığı yeni ZenFone 4 akıllı telefon serisi yanlışlıkla resmiyet kazandı. Asus Fransa ekibi yeni seriyi önce satışa koydu ancak ardından hızlı bir şekilde kaldırdı.


     


    Asus daha önce serinin ilk modeli olan ve 5000mAh kapasiteli bir batarya barındıran ZenFone 4 Max modeline Rusya’da resmiyet kazandırmıştı. Sırada 3 farklı ZenFone 4 modeli daha var. Tüm modeller arkada veya önde kamera ile donatılmış.


     


    Mütevazi donanım


     


    Asus’un kamera tarafına odaklandığı yeni seride orijinal model ZenFone 4 olacak. 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekran barındıran modelde 4+4 formatında çalışan 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 630 yonga seti kullanılıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 8 için tüm renk seçenekleri burada

    4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde 3300mAh kapasiteli bir batarya var. Yonga setinin de katkısıyla cihazın uzun kullanım sürelerine ulaşacağını beklemek yanlış olmayacaktır.


     


    ZenFone 4 modelinin arka kısmında 12MP ve 8MP çözünürlüğünde çift kamera kombinasyonu yer alıyor. Ön kısımda ise 8MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Modelin fiyatı 500 Avro olarak belirlenmiş.


     


    Sektörün en iyisi


     


    ZenFone 4 Selfie ve ZenFone 4 Selfie Pro modelleri ise sektörde en iyi özçekim kameralarını sunan modeller olarak anılabilir zira firma çıtayı yüksek tutmuş. Fiyatına göre en iyi özçekim telefonları olacağını söyleyebiliriz.


     


    Ayrıca Bkz.iPhone 8 orijinal kılıfları da sızdırıldı

    ZenFone 4 Selfie modelinde 20MP ve 8MP çözünürlüğünde çift ön kamera kullanılıyor. Kameralar daha kaliteli çekimler ve bulanıklık efekti gibi avantajlar sunuyor. Arka kamera ise 16MP çözünürlüğünde. Modelde 5.5 inçlik AMOLED HD ekran, Snapdragon 430 yonga seti, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 3000mAh kapasiteli batarya şeklinde ayrıntılar mevcut. Fiyatı 299 Avro.


     Çift ön kameralı ZenFone 4 serisi yanlışlıkla resmiyet kazandı


    ZenFone 4 Selfie Pro modelinde ise 24MP ve 5MP çözünürlüğünde çift ön kamera bulunuyor. 8 çekirdekli SNapdragon 625 yonga setinden gücünü alan modelde 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekran, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 3000mAh kapasiteli batarya, 16MP çözünürlüğünde arka kamera gibi ayrıntılar bulunuyor. Fiyatı ise 399 Avro olacak. Tüm seri 19 Ağustos tarihinde tanıtılacak. 


    Çift ön kameralı ZenFone 4 serisi yanlışlıkla resmiyet kazandı 

     Çift ön kameralı ZenFone 4 serisi yanlışlıkla resmiyet kazandı


     







  • Hem fiyat performans , hem de isimlendirme konusunda başarısız bir firmaya dönüştü asus

  • 3 Sene önce almış olduğum Zenfone 6 telefon hala sapa sağlam durmakta. Ama artık yılların verdiği yorgunluk ile emekliye ayırdım anneme verdim. Asus 3 sene önce güzeldi şimdi çok bozmuşlar kendilerini.

  • Uzak durun bu telefondan. Kendim Zenfone 2 Laser kullanıyorum. Güncellemeler çok geç geldiği gibi kronik olarak telefonda GPS sorunu varmış, navigasyon falan kullanamıyorum. Telefonu alalı yaklaşık 1.5 sene oldu ve ekranın köşeleri sararmaya başladı. Onu geçtim telefonu hiç düşürmememe rağmen kendiliğinden ekran titreme sorunu ortaya çıktı. Planlı eskitme yapıp kullanıcıya hiç önem vermeyen bir firma. Almayın aldırmayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 11 Ağustos 2017; 14:52:42 >
  • çöp

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus önce ürettiği telefonlara sahip çıkmayı öğrensin. Güncelleme desteği hizmeti sıfır. Adamlar resmen "Alın ağlamayın" der gibi güncelleme yayınlıyor.
  • 630lu telefona 500euro mu?

  • Yanlışlıkla sızmalara alıştık şimdi resmiyet kazanır oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.