Şimdi Ara

Çift kamera ve Snapdragon 835'li OnePlus 5 sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çift kamera ve Snapdragon 835'li OnePlus 5 sızdırıldı

    OnePlus'ın bu yıl çıkacak amiral gemisi akıllı telefonuna Uzak Doğu halkında görülen tetrafobiden (4 rakamından korkma durumu) dolayı OnePlus 4 adı verilmeyecek. OnePlus 5 olarak adlandırılacak cihazla ilgili sızıntılar da yavaş yavaş gün ışığına çıkmaya başladı.

     

    OnePlus 5'i yansıtan render görseller akıllı telefonun OnePlus 3T gibi siyah renkte gelebileceğini ortaya koyuyor. IndiaToday'de ortaya çıkan yeni render'daki en ilgi çekici ayrıntı cihazın arkasındaki çift kamera oldu.

     

    Önceki söylentiler bu yılın OnePlus amiral gemisinin 23MP çift lensli arka kamerayla geleceğini ortaya koymuştu. Yeni render da bir anlamda bu spekülasyonları doğrulamış oldu. Ayrıca arka tarafta bir LED flaş ve OnePlus logosunun yer aldığını görüyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Windows 10 Mobile Creators Update güncellemesi resmen başladı
    Bununla birlikte arka panelde bir parmak izi tarayıcısının olmaması dikkat çekiyor. Muhtemelen sensör ön tarafta yer alacak. Ne yazık ki, sızdırılan görseller arasında ön panelin görüntüsü yok.

     

    5.5 inç QHD ekran ve Snapdragon 835 platformu


     

    Görüntüler arka tarafın alt kısmında bir anten bandının olduğunu gösteriyor ve OnePlus 3 veya 3T'ye benzer bir metal tasarımın ipuçlarını veriyor. Yeni telefonla ilgili diğer bilgiler arasında 16MP'lik bir selfie kamerası ve 5.5 inç QHD dokunmatik ekran var.

     


    OnePlus 5 amiral gemisi, Qualcomm'un en yeni yonga seti Snapdragon 835 ve en az 6GB RAM'le gelecek. Cihazın 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı dahili depolama seçeneğiyle sunulacağı belirtelim. Akıllı telefonun 7mm kalınlığa sahip olabileceği halde pil kapasitesinin 3.000mAh'e ulaşması bekleniyor.

     

    Yine de tasarımın değişebileceğini ve bunun final tasarım olmayabileceğini belirtmek gerekir. OnePlus'ın yeni amiral gemisi akıllı telefonunu bu yılın Haziran veya Temmuz aylarında duyurması bekleniyor. Daha fazla bilgi kısa süre içerisinde açıklanacak.

     








  • Donanım olarak müthiş güçlü ya bu kadar gücün israf olmaması lazım, tutup benim bu telefona windows yükleyip kullanabilmem lazım. öküz gibi donanım 6 gb ram nedir ya. android bu kadar ağır bir işletim sistemimi

  • Ya arkadaş cücük kadar sensöre abuk derecede yüksek çözünürlük koyma devri bitmedi mi? Gidip 2 nesildir (3 / 3T) güzelim telefonu o kamerayla heba ettiniz gidip 12 Mp kamera koyup keyfinize bakmak yerine yine saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz. Sonra biz 8 GB ram koyduk s835 işlemci koyduk. Sanırsın bir tek onlarda var artık önemli olanın işlemci ıvır zıvır yerine kamera, ses, ekran gibi şeylerin olduğunu anlayana kadar çöp ürün çıkartmaya devam ederler.
  • Suna 4gb ram full hd kamera sensorunu gelistir diger kistiklarini oraya koy. malzeme kalitesini arttir.On numara telefon olsun dayiyorsun rami islemciyi malzeme kalitesi kamera yuksek kalite olmuyor

  • Tetrafobi neymiş ya ne değişik insanlar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı biraz daha düzgün ol7rsa neden alınmasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Note 6 yerine Note 7 yaptı. Telefonlar elinde patladı. Oneplus da uğursuzluk diye 4'ü atlıyor. Bunlar da patlamasın?

  • One Plus 3T süper telefondu,bakalım bu nasıl olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    One Plus 3T süper telefondu,bakalım bu nasıl olacak.

    telefondu derken? hala süper bence
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Evet hala süper telefon ama şimdi s835 çıkınca eski nesil sayıldığı için öyle yazdım.
  • Uzak Doğu'da baya rabet görüyor böyle şeyler. Garmin Fenix 3'ün de yeni sürümü Fenix 5 olarak çıktı, 4'ü atlıyorlar. Bir Note 7 vakası olmaması için 6'dan 8'e geçebileceklerini de düşünüyorum. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.