Şimdi Ara

Çİft Ethernet Windows 7 64 bit Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi sorunu şöyle açıklıyım.Pacs kurulu bir bilgisayar var.Ona bağlı 3 farklı cihaz mevcut iki ethernet kartı var.Pc ye format attım 32 bitti 64 bit yaptım.Şuan ikinci ethernet kartının 64 bitlik sürümünü bulamadım.Ne yapabilrim ? 32 bite dönme şansım yok çünkü pacs servis tarafından yeniden kuruldu.Formattan önce ve formattan sonra görüntüler:

format öncesi

Çİft Ethernet Windows 7 64 bit Sorunu Çİft Ethernet Windows 7 64 bit Sorunu

format sonrası

Çİft Ethernet Windows 7 64 bit Sorunu Çİft Ethernet Windows 7 64 bit Sorunu

Ne yapabilirim ? 3com ethernet kartını mı değiştirmem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperadam40 -- 1 Nisan 2016; 21:13:25 >

Arkadaşım interneti aramaktansa biraz boyutu yüksek ama büyük ihtimalle sürücünü bulacak bir programı indirmeni tavsiye ederim. Torrent sitelerinde bolca var. Adı "Driverpack Solution" Bu program iso halindedir. İçinde Windows xp 7 8 8.1 10 için 32 ve 64 bit toplu sürücüler barındırıyor. Bunların yanında sistemini yeni kurmuşlar için kurulması tamamen isteğe bağlı programları da sana sunuyor. Atıyorum Adobe raider Netframework, microsoft virtual c++ gibi sistemin ihtiyacı olan programlar.

Program iso halinde olduğu için Daemon tools gibi sanal sürücü programları ile sanal dvrom'a iso'yu takıp, sanal sürücüden çalıştırıyorsun. Açılır açılmaz zaten otomatik tarama yapıyor ve sana eksik ya da güncel olmayan sürücülerin listesini sunuyor tarama sonucunda.

Sende tek tek yada hepsini seçerek liste sonundan kur diyorsun.

Kolay Gelsin.

• maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Kardeş cevabın için sağol ama bütün interneti araştırdım 64 bitlik sürüsü mevcut değil kendi sitesinde dahi yok.Ama bunun yerine yeni bir etherhet kartı önerebilirseniz

Piyasa da ayrı olarak pek ethernet kartı kalmadı zaten. Var olanlarında çoğunun üzerinde işletim sistemi uymluluğu yazmıyor.

http://www.hepsiburada.com/tp-link-tg-3468-10-100-1000mbps-gigabit-pci-express-network-adaptor-p-BD802572?magaza=Nethouse

Misal bunu alabilirsin. Kutuları ve kulanım klavuzları içinde yazar kesin ama yeni işletim sistemleri için misal windows 10 8.1 için uyumludur diye yazma 32 ve 64 bit uyumluluğu geçtim bile. Ayrı olarak pek tüketilmedikleri için sürekli yenisi çıkan bir donanım parçası değil. Ayrı olarak yani. Yoksa leptoplarda ankartlarda onboard olarak ethernet kartları sürekli yenileniyor.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Pro Wifi Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.