Şimdi Ara

Çift arka kameralı Honor WaterPlay 8 tablet 31 Ekimde tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Honor'un 31 Ekim tarihinde Çin'de düzenleyeceği lansman etkinliği kapsamında Magic 2 akıllı telefonunu, Honor Watch saatini ve FlyPods kablosuz kulaklığını tanıtması bekleniyor. Şimdi ise aynı etkinlikte WaterPlay 8 isimli tabletin de tanıtılacağını öğrendik. Çinli sosyal ağ Weibo'da tablet ile ilgili detayların yer aldığı bir poster yayınlandı.

     

    Ayrıca Bkz.Pixel 3 XL kullanıcıları şokta: Telefonda ikinci çentik oluştu
    Söz konusu görsel WaterPlay 8'in tanıtım tarihini de ortaya koymuş durumda. Ayrıca akıllı telefonlar için neredeyse standart haline gelen ancak tabletlerde henüz çok fazla görmediğimiz çift arka kamera sistemine sahip olacağını da gösteriyor. WaterPlay 8 isminden de anlaşılabileceği üzere su geçirmezlik özelliği ile gelecek.

     


    8 inçlik ekranla gelecek


    Tabletin geçen yılki versiyonundan daha küçük olması bekleniyor. 2017'de piyasaya sürülen orijinal model 10 inçlik bir ekrana sahipti ancak yeni varyant 8 inçlik bir ekran ile gelecek olacak. Cihazla ilgili tüm bildiklerimiz bun kadar. Gerisini yarın düzenlenecek olan lansmanda hep birlikte öğreneceğiz.







  • Kalem destekli Snapdragon 845 8 GB RAM UFS 2.1 li dahili depolama birimi 4K 10 bitlik HDR 120 Hz tazeleme hizinda olsa anlamli olurdu ...

    Cift kamera koymak cok ta muhim degil ... Oldu 3 lu kamera da bir sonraki seneye saklarsiniz telefonlarda yaptiginiz gibi keza 4K da 60 FPS si beceremeyen Kirin 980 yeni cikti ama rezalet ...

    Honor markasi bastan sakat bir konsept ...

  • Piyasa iyice çöplüğe döndü gelsin bakalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.