Şimdi Ara

Ciddi Olmayıp Ciddi İlişki İsteyen Kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunları anlamıyorum, samimiyetsiz, sadakatsizler sonra gel ailemle tanış diyorlar, aileleri tanıştıralım diyorlar.

Sadık ol diyorsun zibilyon kere söz veriyor tutmuyor sonra vay efendim sen ciddi değilsin diye seni suçluyor.

Geçen halamla konuşuyordum işyerinde bir tane selçuk üniden ybs bitiren bir kız var, kızında sevgilisi var. Çocuk Aselsanda teknisyen meslek lisesi çıkışlı ankarada sağlam bir liseden mezun olmuş.

Çocuk 71k değerinde yüzüğü kızın parmağına takmış, kız halama demiş abla ben evlenmeyi düşünmüyorum. Halamda demiş evlenmeyeceksen çocuğu niye oyalıyorsun, demiş yok basiretim bağlandı falan. Herkese sinyal yakıyor. Crop giyiyor saçma sapan hareketleri var

Şimdi ciddi olmayıp, ciddiyetsiz olunca karşı taraf bu sefer bozuluyorlar.

Abi niye kaynakları ve zamanı israf edelim ki? Sadık olmuyorlar sonra diyorlar düzgün erkek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 7 Haziran 2025; 15:45:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Futbol dünyasını takip et multi milyoner yakışıklı kaslı sadık elemanları karaboğalarla aldatıyorlar. Kadını asla doyuramazsın. Eskiden bunları yaptıklarında kınanır ve dışlanırlardı şimdi öyle bir şey yok. Ciddi ilişki de boş evlilik de boş bu nedenle.

• William0 kullanıcısına yanıt
    Hocam o mevzuların belki danışıklı dövüş olma ihtimali var. Aynı şarkıcıların sürekli boşanıp, evlenmesi gibi.

Fakat kadınlar sosyal medyanın etkisiyle sadakatsiz ve doyumsuz olmaya başladı.

Buna bir son verilmeli

• William0 kullanıcısına yanıt

mesela şu örnek adam hem multimilyoner,uzun boy kalıp,yakışıklılık herşey var ama yinede aldatılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Aldatılır. Zira karıyı para doyurdu, istediğini arkasından eskik etmedi.. Ama karı doyumsuz, illa aldatacak, yeni farklı yüzler vücutlar arıyor.. Bu, milyonerlerin uyuşturucu kullanması gibidir.. Ellerinde herşeyleri var ama gene de doyumsuzlar...

• Kadınlar da erkekler de hep aynıydı. Kadın-erkek ilişkileri geçmişten günümüze değişmedi. Tinder ya da Instagram kullanımı kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmedi.

Kötü insanların karaktersiz hareketlerine bahane bulmaya gerek yok. Sadakatsız kadın, tinder diye bir uygulama var olduğu için değil, sadakatsız olduğu için aldatıyor. Şiddet uygulayan erkeğin şiddet uygulamasının sebebi instagram değil, kendi tercihleri. Suçu başkasına atmayın, doğru insanı bulmaya çalışın. Anca o şekilde mutlu olursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.