Şimdi Ara

Ciddi Isınma Sorunu Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hp dv6 3320et model notebookum var.Crysis 2 oynarken işlemciler 99- 103 ekran kartı ise 84 dereceleri görüyor.Altında logitech n100 soğutucum olduğu halde.Fanında toz pislik görünmüyor.El değmiyor laptoba el.Garantisi devam ediyor ne önerirsiniz servisemi yollayayım

• abi soğutucu seçimin kötü olmuş değerlere everestten mi baktın? hiç oynarken kapanıyor mu? tek fanlı tercih edeceksen en az 20 cm olsun fanı veya 3 veya dört fanlı olanlardan al ve işlemcinin altına getirmeye çalış şu tarz bi şey alabilirsin belki biraz pahalı evet

http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-cl-n008-massive23-cs-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=44571

veya adını hatırlamıyorum ama yine üç falı ama fanların yerini kendin ayarlayabildiğin bir soğutucu vardı o da gayet iyi.

sen bunların hiçbirini yapmadan önce bir garantiye gönder istiyorsan bir soru daha hangi detaylarda oynuyorsun(ultra medium vs?)

• yaz doğal.. tişörtünü çıkar keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oncat

yaz doğal.. tişörtünü çıkar keyfine bak

sol bileği klavyeye koyamıyorum ki hocam ayrıca oyunlarda fps düşüklüğüde oluyor

hikmet548

zalman düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 28 Temmuz 2011; 14:29:16 >
  • usb klavye kullan faydasını görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Arkadaşlar Hp dv6 3320et model notebookum var.Crysis 2 oynarken işlemciler 99- 103 ekran kartı ise 84 dereceleri görüyor.Altında logitech n100 soğutucum olduğu halde.Fanında toz pislik görünmüyor.El değmiyor laptoba el.Garantisi devam ediyor ne önerirsiniz servisemi yollayayım

Selam

cihazınızı onarım merkezine göndermeden önce bilgisayarınıza güncel bios yükleyin.. yükledikten sonra fan temizliğini sağlayın.. her ne kadar toz pislik görünmüyor desenizde emin olun 1 aylık bilgisayarda dahi kullanılan ortama göre hatrı sayılır bir şekilde toz birikiyor. eğer sorun devam ediyorsa bence servise yollayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Arkadaşlar Hp dv6 3320et model notebookum var.Crysis 2 oynarken işlemciler 99- 103 ekran kartı ise 84 dereceleri görüyor.Altında logitech n100 soğutucum olduğu halde.Fanında toz pislik görünmüyor.El değmiyor laptoba el.Garantisi devam ediyor ne önerirsiniz servisemi yollayayım

Selam

cihazınızı onarım merkezine göndermeden önce bilgisayarınıza güncel bios yükleyin.. yükledikten sonra fan temizliğini sağlayın.. her ne kadar toz pislik görünmüyor desenizde emin olun 1 aylık bilgisayarda dahi kullanılan ortama göre hatrı sayılır bir şekilde toz birikiyor. eğer sorun devam ediyorsa bence servise yollayın..

casperde bios güncelleme nasıl yapılıyor bilgin varmı usta?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Selam

Süpürgeyle fan deliklerini çektim bugün az az toz parcacıkları geldi.Güncel bios görünmüyor şuan.Hala ısınma devam ediyor.Servis yolu gözüktü o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdczl

quote:

quote:

Selam

casperde bios güncelleme nasıl yapılıyor bilgin varmı usta?

Farklı olacağını sanmıyorum.. fakat casper müşteri hizmetlerini arayıp kendilerine talebinizi iletirseniz işlemi size tarif ederler sanıyorum..

• yaz mevsimi diyor bazı arkadaşlar yazdaolsa okadar ısınıyorsa sorun var dmektir işlemci 90 ı açması ne demk sıkıntı var ekran kartı 103 derece yanıyorsun sen servis görünüyor sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.