Şimdi Ara

'CIA, BND ve diğer istihbarat servislerine göre darbe girişimi Erdoğanın kendi planıydı...' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Millet ciddi ciddi yorum yapmış, adamlar trol video çekmiş. Bir zahmet videoyu izleyin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama devletin her kademesine fetöyü sokan partiye oy verdin değil mi? Bu ülke bir kere istiklal mücadelesine düştü. Onda da bizim atalarımız savaşırken, bugün radikal islamcıların ataları, düşmanla işbirliği yapıyor, bildiri dağıtıyordu. Sizin istiklal mücadelesinden falan bahsetmeniz komik yani. Yapıp yapacağınız en büyük olay doblo ile tank "durdurmak", teslim olan askerleri linç edip, boğazlarını kesmektir. (inkar etsenizde otopsi raporları var) Hali ile kendi askerine işkence eden, ikinci kubilay vakasını yaşatan, geçmişin intikamını alan tiplere şehit veya gazi dememizi beklemiyorsun? Son olarak makarna bizim değil sizin işiniz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DnzIrmk

    Ama devletin her kademesine fetöyü sokan partiye oy verdin değil mi? Bu ülke bir kere istiklal mücadelesine düştü. Onda da bizim atalarımız savaşırken, bugün radikal islamcıların ataları, düşmanla işbirliği yapıyor, bildiri dağıtıyordu. Sizin istiklal mücadelesinden falan bahsetmeniz komik yani. Yapıp yapacağınız en büyük olay doblo ile tank "durdurmak", teslim olan askerleri linç edip, boğazlarını kesmektir. (inkar etsenizde otopsi raporları var) Hali ile kendi askerine işkence eden, ikinci kubilay vakasını yaşatan, geçmişin intikamını alan tiplere şehit veya gazi dememizi beklemiyorsun? Son olarak makarna bizim değil sizin işiniz :)

    canım makarna çekti
  • Otelin onunde Sn. Cumhurbaskaninin aciklamasi vardi: bildiginiz uzere bugun OGLEDEN SONRA bir hareketlenme vardi. (Daha sonra 21.00 gibi enistemden ogrendim dedi) Yorumlayin arkadaslar. Ben bisey diyemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.