Şimdi Ara

Chrysler PT Cruiser Nasıl bir araç? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
45.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Büyük harfle yazmanın bağırmak olduğunu bilmiyordum. Evet bunu yazmak ve bundan sonrada burada hoşuma giden haberleri takip etmek için üye oldum. rahatsızlığınız için çok özür dilerim. Kullandığım ve inanılmaz keyif aldığım aracım için hayatında yakınından geçmemiş insanların ucuk yorumlarına cevap yazmak istedim.
  • Arac distan guzel. Ama o direksiyon tam intihar sebebi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden iğrendiğim şu an çok beğendiğim bir araç modeli. 1930-1940 ları yansıtıyor. tosba diye nitelendirilen araçtan daha orjinal vede çekiçi görünüyor. Tam bir Dede arabası.
  • Çok tatlı araçtır. Aile dostumuzda sağdan direksiyonlusu vardı. İngiltere'de.

    Direksiyonu bence de falso. Onun dışında güzel araba. 2.0 motor çok büyük de değil. Anlamsız bir yakıt tüketimi de yok. Ara segment bir araçtır. Ancak Türkiye'de satıldığı fiyatlar olan, 45-50.000TL asla etmez.

    11 yaşında ara segment bir araç kesinlikle bu para etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    INCREDIBLE TYPELESSSSSSSS

    oha lan..Konuya mesajım attıktan sonra çocuğum oldu 2 yaşına yaklaştı nasıl bir horttur arkadaş

    Allah bağışlasın Hocam şimdi okula bile başlamıştır




  • ARAÇ SÜPER HERKESE GÖRE DEĞİŞİR 100 KİŞİ BAKIYOR HEPSİDE HAYRAN HEMEN HEMEN HEPSİDE DURUP BAYAĞI BİR BAKIYOR VE BEĞENİYLE SORU SORUYORLAR ŞU SORUDA AKLA GELİYOR TABİKİ NEDEN HEPSİDE ALMIYOR ARADA BİR SORU VAR BUNUDA HERKESİN KENDİSİ VERMELİ SANIRIM
  • tasarımıyla diğer araçlar arasında hemen fark ediliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: POZİTİFKEN

    ARAÇ SÜPER HERKESE GÖRE DEĞİŞİR 100 KİŞİ BAKIYOR HEPSİDE HAYRAN HEMEN HEMEN HEPSİDE DURUP BAYAĞI BİR BAKIYOR VE BEĞENİYLE SORU SORUYORLAR ŞU SORUDA AKLA GELİYOR TABİKİ NEDEN HEPSİDE ALMIYOR ARADA BİR SORU VAR BUNUDA HERKESİN KENDİSİ VERMELİ SANIRIM

    Türkiyede zengin aracı olmak için illaki pahalı araç almanıza gerek yoktur..

    Bunu asla ve asla unutmayın..

    size şurda 20 bin tl yede araç söylerim herkes almaya korkar baksan 20 bin tl lik araç ama almaya geldimi fahiş yedek parçası,pahalı servisi ustası, yakıtı, sigortası, ölü ikinci eli osu busu şusu derken o 20 binlik aracı kontağını bütün bir yıl çevirme olduğu yerde kalsın .. lastiği dönmeden 2 senede 10 bin lira yani yarı parasını yer..

    dar gelirli orta gelirli insanlar o yüzden bu tip araçlara bulaşmaz haklı olarak.. bu araçlara gene varlıklı parası olan zararı göze alan insanlar girer..

    Bazı araçların servis yedek parça yakıt ve yıllık giderleri nerdeyse kendisinin yarı fiyatı tutar.. bu yüzden istediği kadar ucuz olsun o araçlar ilelebet sonsuza kadar zengin aracı olarak kalmak zorunda kalırlar..

    Bakın zorunda kalırlar diyorum. Bu aslında pekde sanıldığı kadar iyi bir şey değil çünkü zengin kolay kolay eski araba almaz .. Bu tip araçlarıda elinden çıkardığında dar gelirli kesim ve orta halli kesim bu araçlara girmez yukarda açık nedenlerini yazdım..

    onlarda haklı paraları çöpe gitsin istemez çünkü neticede ikinci eli kuvvetli olmayan yedek parçası bulunmayan yada çok pahalı fahiş rakamlarda olan çok yakan servisi ustası fazla olmayan olanda deli paralar isteyen sigortası osu busuda parçadan ötürü normal araçlara göre yüksek olan araçlara niye girsinler renault fiat vw gibi garantizör cumhuriyet altını gibi para eden prim yapan araçlar varken..

    Velhasıl bu araçları kim alır ona geliyim bu araçlar zenginin elinde kalmaya o yüzden mahkum.. ama zenginde almaz eski araç dedik .. bu aracı zengin ile orta kesim arasında türkiyede ufak ortaüst sınıf denen iki sınıf arası bir kesim var işte bu tür araçları bu kesim genelde alıyor..

    o kesim niye alıyor dediğim gibi ara kesim kendini ne orta halli kesme ait görüyor nede zengin kesim kadar maddiyatı gücü var.. yani ne vw fiat renault ya binmek istiyor nede sıfır 300-500 binlik araca gücü yetiyor işte onlar genelde bu tip araçları alıyorlar çünkü giderlerini karşılıyabilicek ve o zararı karşılayabilicek bütçeleri oluyor .. karşılığındada zengin gibi görünüp ortahalli fiyatlarda bir araca biniyorlar..

    lafım aslında pt cruisera değil genelde piyasada bu tip chrsyler ,rolly royce,rangeler ikinci elde ucuz olan ama alıcısı fazla olmayan v.b bu tip araçların hepsine..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.