Şimdi Ara

Chrysler PT Cruiser Nasıl bir araç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
45.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ece Erken'in arabası , söylediğine göre " kaybolursa eğer televizyonlara çıkar ağlarım " demişti
  • Keşke alacak ve yürütecek param olsa da alsam.
  • Merhabalar,
    Abimde bu aractan oldugundan onu ziyarete Kanadaya gittigimde bolbol kullandim bu araci. Ondakinde 2.4lt benzin otomatik versiyonu var 2007 model. Ic tasarim rezalet ama hic eskimiyor asinmiyor hala 0km gibi. Koltuklar rahatsiz kumas temizlenemyor kir tutuyor ama oturma pozisyonu araca hakimiyet biraz da yuksek oturma pozisyonundan dolayi ortalamanin uzerinde. Yuuksek tavan ve buyuk camlar sayesinde ic mekan cok ferah. Klimasi yuksek ic mekan hacmine ragmen oldukca yeterli.
    Benim cok dikkatli kullanarak elde edebildigim en dusuk tuketim 100kmde 9lt o kadar dikkatli kullansam imzamdaki E39 7lt alti yakiyor. Sehirici tuketimi facia cok sikisik olmayan sahici trafikte dikkati kullanimda 13ltnin altina inilmiyor.
    Yol tutusu da oldukca kotu. Hizlanma 2.4lt bi aractan beklenmeyecek sekilde kotu. Kanadada son surati deneme imkanim olamadi cezalar sacma yuksek cunku.

    Hersey bir yana yine de PT Cruser kullanmak zevk veriyor belki simdi size sacma geliyor ama eksilerini bilseniz de degisik bir arac kullandiginiz hissini veriyor. Zaten felsefe olarak da ne yol tutusu ne performans ne de konfor icin uretilmis bir arac. Ilk tasarlanirken light truck yani bir nevi ufak van dusuncesiyle sinirli sayida uretilmek istenmis. Ama Amerikada tasarimi cok ilgi cekince devam edilmis uretime.

    Umarim bu aractan almak isteyen arkadasimiza yardimci olur goruslerim.




  • Yahu bu araca ölüyorum bitiyorum desem yeridir, hiç kullanmadım ve tahminimce masrafları sıkıcı olabilecek bir araç 2.0 motor ve otomatik şanzımanıyla ama yinede tasarımı eski arabalar tadında retro tasarımları seven biri olarak beni çok cezbediyor tüple kullansam 13-14 litre olan yakıtı ne kadar düşer acaba ?
  • Gercekten itici görünüyo bence ama zevkler tartısılmaz. İçine siniyosa gerçekten istiyosan alacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shoescake

    Yahu bu araca ölüyorum bitiyorum desem yeridir, hiç kullanmadım ve tahminimce masrafları sıkıcı olabilecek bir araç 2.0 motor ve otomatik şanzımanıyla ama yinede tasarımı eski arabalar tadında retro tasarımları seven biri olarak beni çok cezbediyor tüple kullansam 13-14 litre olan yakıtı ne kadar düşer acaba ?

    16-18 litre civarı yakarsın tüpte de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

    INCREDIBLE TYPELESSSSSSSS

    oha lan..Konuya mesajım attıktan sonra çocuğum oldu 2 yaşına yaklaştı nasıl bir horttur arkadaş
  • Amerikalıların tasarım harikası olan araç.
    Retronun güzel bir yansıması olmuş.
    Eğer yedek parça sıkıntısı yoksa rahatça alınabilecek bir araç..
    Tabi 17-18 yaşındaki çocukların beğenmemesi doğal. Zevk büyüdükçe,gördükçe,yaşadıkça gelişir
  • aracın şeklini tipini ben de çok beğeniyorum. eski otomobil görüntüsü var. ingiliz taksilerine de benziyor. tasarımı çok hoş. teknik özelliklerini bilmediğim için bi yorum yapamayacağım. ama farklı ve çok güzel bi görüntüsü var bence.
  • hort hort hort eyigünler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba kadar araba işte
    (aslan kadar aslan yani )
  • Retro görünümlü ilginç bir araçtır.

    Şu an ülkemizde 2.el olarak bulunmaktadır.


    C sınıfı bir modeldir.


    Aşağıdaki ilan Yabancıdan Yabancıya için mesela fazla pahalıdır. Normalde 15000 TL yazacaklarına herhalde yanlış yazmışlar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-2007-chrysler-pt-cruiser-1-6l-classic-yabancidan-yabanciya-150378271/detay
  • pckedi P kullanıcısına yanıt
    Ben Kanadada uzun süre 2,4lt modelini kullandım o bile gitmiyordu. Otomatik şanzıman Nuh nebiden kalma tüm sürüş keyfini alıyor. Zaten neresi iyi derseniz sadece iç mekan çok kullanışlı ve ferah o kadar. Aracın başka bir artısını hatırlamıyorum. Araç 60bin km kaldı hiç sorun çıkarmadı.

    Ama bir daha alınacak araç mı diye sorarsanız çok net hayır.
  • Yeni kasası yapılsa satabilecek bir araç.

    6 ileri manuel
    1.6 180PS Turbo motor

    gibi uygun bir altyapı olsa Chrysler Türkiye C segmenti için iddialı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 da açtığım konu hortlamış
  • bir tane cabrio bir tanede 4 kapı pt vardı otomatikden 6 ileri manuele çevrildi gidişi ykıtı baya bir düşmüşdü.. gerçi öyle arabayada manuel yakışmaz ama yapıcak bir şey yok..

    en güzeli projelik bir araç olarak yapmak takarsın o aracın kaputtan sığabilicek güzel bir 2.0 dci yada e-hdi yeni nesil bir motor tiptironik 6 ileri yada 7 ileri şanzımanıyla beraber.. kazalı bir renualt yada pugdan çıkma.. on numara efsane araç olur..
  • Herkeze merhaba, ben Polonya'da gdansk ismind bir sehirde yasıyorum. İstanbul git gel 5000km ve 2001 senesinden beri 6 kere arabayla gittim memlekete. Bakım servis yağ filtre vs dışında hıc bir sıkıntı yasamadım. Yüzlerce insan bişeyler yazmış ama kim bu arabayı kullanmış veya sahip olmuş bilemiyorum.. Ne marka araba olursa olsun en az iki sene kullanman gerek ve sonra bir fikrin olsun.! Benim istanbul haricinde Barcelona Milan Kopenhag ve Berlin arabayla gittim.. Suan arabam 270 binde ve çok sukur hıc bir sıkıntım yok. Resim eklemeyi beceremiyorsun ekliycem. Kimse kusura bakmasın 13 yasında arabam çocuklarımdan büyük ve ne boya ne motor ne koltuk hıc birisi ne rengi değişti nede başka bir sorun. Sahin Tofaş doğan kartalların yollarda oldugunu düşünürsek ;) lütfen chrysler bu arabanın markası. Herkeze iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes bmw'ye binebilir herkes mercedes'e binebilir ! ama herkes chrysler'e binemez arkadaşlar. alım gücü yüksek ve marjinal insanların tercihidir. yedek parçada atıyorum bir opel parçası 70 tl ise bununki 120 falandır. 1.5 katı pahalıdır yaklaşık. almak satmak zordur. zaten toplasanız türkiyede kaç tane varki. yani siz şuan chrysler araştırıyorsanız. aynaya bakın. çünkü siz farklısınız honda bmw mercedes opel audı değil ''chrysler'' bakıyorsunuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursal35 -- 8 Şubat 2015; 2:45:52 >
  • bunu yazmak için mi üye oldunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancan_burak

    bunu yazmak için mi üye oldunuz

    Hemde!

    Büyük harfle yazarak, bağırmak sureti ile...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.