Şimdi Ara

chromebook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar selam, altı senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum, halen sapasağlam memnunum lakin bataryası olsun boyutu olsun donanımı olsun eskidi artık. bu sene üniversiteye başlıyorum, yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. bilgisayarda oyun oynamam, linux çekirdekli bir işletim sistemi kullanıyorum şu an. istediğim kriterler şunlar, olabildiğine hafif ve hızlı, film dizi müzik internette sorun çıkartmasın, bataryası uzun gitsin. sadece bunlar, fazlasında gözüm yok :D ve bütçem de 600-650 lira :D ikinci el de olabilir, sıfır samsung chromebook düşündüm bi ara, ama internetsiz bir hiç olduğunu duydum, doğru mudur? fazla da tutmamış, çevrimdışı bir müzik ya da film falan izleyemem mi yani chromebook alırsam :D para biriktirip macbook air mi almalıyım? beklememe değer mi sizce?

• tumblr kasmasın yeter olm :(
  • Merhabalar. Sizi en iyi anlayacak kişi benim, bu soru benim de kafamı çok kurcalar. Size önerim Hackintosh toplamasıdır. 5000 - 6000 liraya ulaşan bir Macbook yerine, 1000 - 1500 liraya Hackintosh pc toplayabilirsiniz. Google ile aratırsanız bu işi yapan insanlar var ve kesinlikle güvenilirdir ki zaten iş anakartta bitiyor. Kalın sağlıcakla.
  • Laptop mu topluyorlar ? Anlamadım Eğer laptopa kurulum yapıyorlar ise link atar mısınız ?
  • Liste halinde çıkardıkları sistemi toplayıp, Mac kurulumu yapıyorsunuz. Uğraşmayacağım diyorsanız hazırını satın alıyorsunuz. Satın aldığınızda içinde Mac OS da satın aldığınız için tamamen yasal oluyor.
  • yukarı, chromebook hakkında bilgi almak istiyorum.
  • yukarı, koskoca forumda hiç mi chromebook kullanan yok??????
  • bizdeki internet teknolojisi ile cromebook sıkıntı olur
    bence böyle bir şey size daha uygun gibi geldi.
    https://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-flex10-59-405633-ultrabook?keyword=633
  • baba ege üniversitesinin internetini kullanıcam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.