Şimdi Ara

Chrome ile Firefox'taki Link Aktarma Özelliğini Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba ,

    Neredeyse çıktığı günden beri Firefox kullanan biriyim. Önceki versiyonlarında hantallık gibi sıkıntılaraı varken Quantum sürümünden sonra genel olarak memnunum. Birçok arkadaşımın Chrome kullanmadığın için bu kadar seviyorsun laflarına istinaden kullanmaya karar verdim. Ancak herşeyim tarayıcıda kayıtlı olduğundan aktif kullanım için gereken tüm ayarlamaları yapmadan başka bir tarayıcıya geçemiyorum. Kullandığım hemen hemen herşey için Chrome'da bir ayar , eklenti vs buldum. Sadece tek bir konuda araştırmalarıma rağmen bir çözüme ulaşamadım.

    Firefox'un son sürümlerinden itibaren link aktarma gibi bir özelliği mevcut ve aktif olarak kullanıyorum. Bu arada ismini doğru mu biliyorum ondan da haberim yok :) ÖZellik şu işe yarıyor benim iPhone , iPad , şahsi bilgisayarım ve şirket bilgisayarım bunların hepsinde aynı mail adresi ile senkronizasyon açık. Diyelim yolda giderken bir sekme açtım ve şirkete gidiyorum. Gittiğimde okumaya devam etmek istedim. Linki gönder diyorum ve çıkan listeden şirket bilgisayarımı seçiyorum. Bilgisayar başına geçip tarayıcıyı açtığımda hiçbir şey yapmadan o sekme açılmış oluyor. Ya da bilgisayardan telefon ya da tablete gönderiyorum orada otomatik açılmış oluyor. Bu özellik aşırı derecede işime yarıyordu. En azından sayfayı sık kullanılanlara eklemekten daha kulalnışlı bir özellikti.

    Eğer bunu da bir şekilde çözebilirsem Chrome'a geçiş yapmayı düşünüyorum. Bunun anladığım kadarıyla Chrome'da özellik içerisinde yer almıyor. Ama stabil çalışan bir eklenti ile bile sağlansa işimi görür. Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    İyi akşamlar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.