Merhaba arkadaşlar sorunla alakalı biraz araştırma yaptımda istediğim bilgiye ulaşamadım facebook ve bazı youtube videolarında tam ekran yaptığım zaman ekran gereğinden fazla büyüyor ve görüntünün bir kısmı dışarıda kalıp gözükmüyor... Aynı sorun facebook oyunlarındada tam ekran yaptığım zaman tekrarlıyor... Flash playerı sildim tekrar kurdum olmadı eski sürümü denedim olmadı chromu kaldırdım yükledim olmadı firefox aynı şekilde bir işe yaramadı bu sorun neyden kaynaklanabilir bir fikri olan varmı?
Merhaba Chrome kendi sitesinden yükleyınce oluyor. Bana da aynısı oldu size tavsiyem Chromium yükleyin. Hayırlı Forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 9 Eylül 2013; 4:24:18 >
Merhaba
Soru: Neden Böyle Oluyor ?
Cevap: Flash Player Çakışmasından Kaynaklanmaktadır.
Soru: Kalıcı Olarak Çözümü Yok Mu ?
Cevap: Evet. Var.
Önce Flash Player'i Sağlıklı Olarak Kaldırmak İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.
Not: Chrome Veya Chromium Kullananlar chrome://plugins (Bunu Kopyalayıp Tarayıcınıza Yapıştır Ve Git Şeklinde Yapıştırınız.) Eklentilerin Tümünü Engelle Seçeneğini İşaretledikten Sonra Eklentilerin Hepsini Kapatın. Sadece Flash Player Eklentisini Açın. (Pepper Flash Eklentisi Her Zaman Kapalı Olmalıdır.) Ve Windows Media Player (Her Zaman İzin Veriliyor İşaretli Olmalıdır) Eklentisini Açın.
Yeni Ve Sorunsuz Flash Player'iniz Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.