Şimdi Ara

Chrome'da saçma bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece chrome 'da başıma gelen saçma bir sorunum var. Yazı yazarken kaldığınız noktayı göstermeye yazıma uygun bir yere tıkladığında yanıp sönen düz çizgi ''I'' chrome 'da nereye tıklarsam tıklayayım çıkıyor ve gitmeyip kalıyor. Sayfa içerisinde yön tuşlarını video sesini açıp kısmak için kullandığım zaman bu çizgi de bir sonraki satır veya öğeye atlıyor. Daha da ilginç tarafı sadece yazıların yanında değil tüm görsellerin yanında da çıkıyor.



    Örnek: Twitch profil resmimin olduğu üst panele tıkladığımda en yanındaki öğe olan profil resmimin yanında çıkıyor mesela. (Yuvarlak bir şekil olduğundan bu çizgi daha belli oluyor.)

    Chrome'da saçma bir sorunum var


    Örnek 2: Steam logosunun üstünde arama veya yazma alanı yok ama öyleymiş gibi bu çizgi orada da yanıp sönmeye devam ediyor

    Chrome'da saçma bir sorunum var


    Örnek 3: Resimleri de boyutu büyütülmüş yazılar gibi görüp mesela buraya yüklediğim resimlerin yanında onun kadar ve hatta daha büyük haliyle bu çizgi yine çıkıyor.

    Chrome'da saçma bir sorunum var


    Bunu nasıl çözebilirim bilen veya tavsiyesi olan varsa lütfen yardım edin. O kadar saçma bi sorun ki nette bu sorunu nasıl araştıracağımı da bilmiyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.