Şimdi Ara

Chrome'da izlenilen o anlık videolar nereye kaydedilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
27.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Vınn kullanıcısıyım kotalarla biraz başım dertte o yüzden bu konuyu açtım .

Bu işe biraz kafa yordum ; google , donanımhaber ve bunun gibilerden şu sonuca ulaştım :

Windowstaki kullanıcı adım Sette benim !
    C:\Users\Sette\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Pepper Data\Shockwave Flash

Google chrome bu klasörde YOUTUBE hariç putlocker gibi sitelerin videolarını geçici olarak depolamaya başlıyor . Geçici dosyanın formatı .flv olmasına rağmen .tmp şeklinde depoluyor . Eğer izlediğiniz video tamamen yüklenmişse açtığınız sayfada ; o zaman sayfayı kapatmadan o dosyayı mesala masaüstüne kopyalarsanız ve soyadını .tmp den .flv ye çevirirseniz dosyayı kalıcı olarak tutabiliyorsunuz . Çünkü krom sayfayı kapatınca dosyayı hemen siliyor . Tekrar sayfayı açıp tekrar yüklenmesini beklemelisiniz .

Amma velakin iş Youtube videolarına gelince değişiyor . Benim için en önemlisi Youtube ! Youtube da o anda izlediğimiz videolar nereye kaydediliyor maalesef bulamadım .

• internet explolerda çok kolaycana buluyoduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome'da tam olarak bilmiyorum fakat Firefox'da sayfa üzerinde sağ tıklandığında Sayfa bilgilerini göster seçeneğine tıkladıktan sonra Ortam sekmesinden sayfa üzerindeki istenilen öğe (gif, resim, video, swf dosyaları vb.) sisteme kayıt edilebiliyor.

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • bence chrome buna izin vermiyordur

Orijinalden alıntı: KarettaKerata

Ben Vınn kullanıcısıyım kotalarla biraz başım dertte o yüzden bu konuyu açtım .

Bu işe biraz kafa yordum ; google , donanımhaber ve bunun gibilerden şu sonuca ulaştım :

Windowstaki kullanıcı adım Sette benim !
    C:\Users\Sette\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Pepper Data\Shockwave Flash

Google chrome bu klasörde YOUTUBE hariç putlocker gibi sitelerin videolarını geçici olarak depolamaya başlıyor . Geçici dosyanın formatı .flv olmasına rağmen .tmp şeklinde depoluyor . Eğer izlediğiniz video tamamen yüklenmişse açtığınız sayfada ; o zaman sayfayı kapatmadan o dosyayı mesala masaüstüne kopyalarsanız ve soyadını .tmp den .flv ye çevirirseniz dosyayı kalıcı olarak tutabiliyorsunuz . Çünkü krom sayfayı kapatınca dosyayı hemen siliyor . Tekrar sayfayı açıp tekrar yüklenmesini beklemelisiniz .

Amma velakin iş Youtube videolarına gelince değişiyor . Benim için en önemlisi Youtube ! Youtube da o anda izlediğimiz videolar nereye kaydediliyor maalesef bulamadım .

C:Documents and Settingskullanıcı adıLocal SettingsApplication DataGoogleChromeUser DataDefaultCache
    Bu klasörleri açtıktan sonra görünümü ayrıntılar olarak seçin ve dosyaları boyuta göre sıralayın, izlediğiniz video boyutuna en uygun dosyayı seçtikten sonra uzantısını .flv olarak değiştirin(tabi bunu izlediğiniz videonun flash tabanlı olduğunu varsayarak yazıyorum ki genellikle flash tabanlıdır) ve dosyayı istediğiniz bir yere kopyalayın. Kopyalamaz iseniz tarayıcı dosyayı yerden kazanmak için silecektir.
    şimdi buldumi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engindokur
    C:Documents and Settingskullanıcı adıLocal SettingsApplication DataGoogleChromeUser DataDefaultCache
    Bu klasörleri açtıktan sonra görünümü ayrıntılar olarak seçin ve dosyaları boyuta göre sıralayın, izlediğiniz video boyutuna en uygun dosyayı seçtikten sonra uzantısını .flv olarak değiştirin(tabi bunu izlediğiniz videonun flash tabanlı olduğunu varsayarak yazıyorum ki genellikle flash tabanlıdır) ve dosyayı istediğiniz bir yere kopyalayın. Kopyalamaz iseniz tarayıcı dosyayı yerden kazanmak için silecektir.
    şimdi buldumi

Kardeş o klasörde evet bazı dosyalar oluşturuluyor(izlenme anında yüklendikçe) ama parça parça oluyor . Ben burdan şunu anladım ! Krom youtube vidyolarını parça parça yüklüyor . Bu da extra program olmadan oradan vidyoları indirmenin mümkün olmadığı tezini destekliyor .
    Gerçektende youtube da vidyo izlerken dikkat ettim de ; misal olarak 15 dakkalık bişey izliyorsanız ve çok ilerlediyseniz başlara döndündüğünüzde biraz bekleyip yeniden yüklemeye başlıyor . Demekki vidyolar parça parça yükleniyor ve bir parça izlemesi bittikten sonra siliniyor . Bence çok saçma !

• _____________________________
    Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir Ne mutlu Türküm Diyene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.