Şimdi Ara

Chpnin sosyal medya sorumlusu demirtaşa onurumuz diyip ümit özdağın tutuklanmasını talep etti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli chpli yetkililer ile fotosu olan ve twitterde 7/24 kk güzellemesi yapan chpnin sosyal medya sorumlusu gizem lara demirtaşa övgüler yağdırıp ümit özdağın tutuklanmasını talep etti !

Selanikli (@SelanikliNL) on Xtwitter
    Türk toprakları üzerinde sözde kürdistan kurma hayali olduğu söyleyen Uncle Zaza'nın odasında ; Gizem Lara; "Demirtaş onurumuzdur. Demirtaş mahkeme de destan https://t.co/lGuAjajeD3ık olgunlaştım ve çok seviyorum" Not; Demirtaş mahkeme de Türkiyenin işgalci olduğunu söylüyor
    https://twitter.com/SelanikliNL/status/1742985985846358029?t=YqaREjcu6vt0hHWVw6jFNw&s=19

Selanikli (@SelanikliNL) on Xtwitter
    2-) Devamında Ümit Özdağ için aşşağlıkca ifadeler kullanıp tutuklanmasını isteyecek kadar da kendisi "sözde demokrat" sayan birisi.. "Japonyalu bir tetikçi yüzünden oluyor.Acil tutuklanması lazım.Korkmuyorum napacaklar beni hapise mi atacaklar"
    https://twitter.com/SelanikliNL/status/1742986645819826563?t=vIXjZvpxXijIKywT5_V3tw&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 8 Ocak 2024; 1:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chp tamamen kürtçüler tarafından ele geçirilmiş bir parti. Şaşırmamak lazım. Bunların yeni genel başkanları, seçilir seçilmez, ilk işi zafer partisine saldırmak oldu.

• chp ye sağlam bir temizlik lazım diyeceğim ama bu saatten sonra nasıl olur bilmem gelen gidenden daha beter çıkıyor. Güya bizi akp den kurtaracaklar önce kendilerini kurtarmaları lazım :))

• CHP sosyal medya sorumlusu olduğu nereden çıktı? Bana sadece bir partili gibi geldi. Bir de Adnan Oktar'ın müritlerine benzettim.

• BeQuiet! kullanıcısına yanıt

Oraya temizlik falan olmaz çünkü o zaman adam kalmaz partide. Parti komple o kanattan oluşuyor. Artık iflah olmaz. Seçim sonrası yenilgini sebebini "sağa fazla yanaşmak" olarak gördüler. "Sol" dedikleri şey ise HDP'ye yanaşmaktan ibaret. Bu kafadan ne beklenir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 8 Ocak 2024; 2:43:50 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Sağ dedikleri de, siyasal islam.

• Chp ve Hdp/dem birlesmeli artık farkı var mı?

Secmenide aynı ideolojiside

Sakın Atatürk ün partisi gibisinden konusmayın

1991 de sanirim kurulmuş ve içinden Hdp çıkmış parti sonucta

Tekrar birlessinler karmaşa yaratmasınlar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söyledikleri saçma, o konuda hemfikirim.

Ama CHP'nin sosyal medya sorumlusu olduğu nereden çıktı?

CHP partisine üye biri gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.