Şimdi Ara

Chp'ye güvenen var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
8.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konunun en çok beğenilen iletisini görünce durumun ne kadar içler acısı olduğunu anladım

    Bizim halkımız ne olayları kavrayabiliyor nede analiz edebiliyor

  • Bilge Türk kullanıcısına yanıt

    haklısın. senin bu mesajını görünce forumun bu özelliğini de yeni görmüş oldum. yaşlılık alameti. en beğeniler mesajlar özelliğine yönelik bir öneri yazacağım şimdi. nasıl olur da koymazlar dediğim biz özellik isteyeceğim. Chp'ye güvenen var mı? 



    konuya cevabım:


    partilerin de ideolojisi vardır. hiç kimse yok deyip de kıvırmasın. bu durum, partilerin güvenilirliğini etkilemez. partilere oy verecek olan seçmenlerin güvenilirliğini konuşmak lazım esas. yani seçmen ne istediğini biliyor mu? esas önemli olan budur. bu yönde seçmen tutumunu tam olarak belirlemiş değil bence. bu da partileri hala bundan yararlanmaya yöneltiyor diye düşünüyorum. kararsız seçmene güvenilir mi? şeklinde bir konu açılsaymış daha iyi olur du. Chp'ye güvenen var mı? 





  • FR13NDSLX kullanıcısına yanıt

    Evet, Mersin'e uzun zamandır hizmet yapılmıyordu battı çıktılar dışında. Vahap Seçer çalışıyor. Yolları düzeltmeye çalışması en büyük artısı benim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akepeli değilim ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Aynen yapışkan siyasetçi hepsi. Demokratik falan değil hiçbir. Diktatör hepsi. Parti içi muhalefet yok. Olursa da ezilir özenle. Olay tamamen bu. Ben yaptım oldu. AKP CHP ve diğerleri İl başkanları bile merkezden belirleniyor. MM tepeden belirleniyor. Kontenjan ayağına. Halk yada parti tabanı değil sadece başkan yönetiyor. Gerçek demokrasi bu sanırım. Bak AKP de 3 dönem şartı koydular. Sonuç ortada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk seçimlere kadar sabır. ülkenin artık yiyicilerle işi olmamalı. yiyicilerin şakşakçılarıyla da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP değil de, KK na kesinlikle güvenmiyorum. İnce ye destek vereceği yerde, partiyi ele geçirir korkusuyla arkasından vuran KK dur. Yani son 5 yılımızın boktan şekilde geçmesinin tek sorumlusu KKdur.


    Muhalefette olup, AKP nin gündem değiştirmelerine kefal gibi atlayan, kaybolan 128 milyar doların peşine düşmek varken, mülteciler, yangınlarla konuyu saptıran akp nin iktidarda kalmasının tek sebebi de KK dur. Diğer parti mensupları gayet güzel çalışıyorlar. Ancak baştaki zatın, muhalefet koltuğunu bırakmamak için harcadığı çaba, maalesef hepimizi etkiliyor.


    Mülteci akınını örtbas etmek için ve yeni rant sahaları açmak için ülkenin 4 bir yanında yangınları çıkaran ve suni uçak gündemi yaratarak, pişkinlik yapan akp nin kucağındaki kişidir KK. Suni diyorum, çünkü herkes bu konuya odaklandı. İstedikleri kadar da eleştirsinler, akp nin pişkinliği herkes tarafından artık biliniyor. Zat-ı muhterem, en sonunda çıkıp, uçak falan satmıyorum, o bize Katar şeyhinden hediye, hediye bizim geleneğimizde satılmaz diye çıkacak, suni gündemi kapatacak. Asıl bu aralar kimlerle ne anlaşmalar yapıyorlar, saman altından nerelere para kaçırıp hibe ediyorlar, CHP nin bunlara odaklanması gerekirken, ki geçmişte de birçok suni gündemle 12 adaları, Dolmabahçe ve Oslo anlaşmalarını bu suni gündemler zamanında yapmışlardır, bunlara odaklanması gerekirken, uçak meselesine kilitlendiler. KK, akp yi iktidarda tutmak için seçilmiş kişidir. Bu nedenle de uzun vadeli programlar yapmıyorlar, adamlar iktidar olmanın hayalini bile kurmuyorlar. Bütün chp yi de peşinden sürüklüyor.


    Kısacası KK gitmediği sürece kesinlikle chp ye oy vermeyeceğim. Ancak koalisyon hükümeti ortağı olarak Akşenere vereceğim. Kendisini de çok sevmem ama alternatif de göremiyorum.


    Şu ihtimal de var, Akşener chp gibi kesin çizgide değil, yanar döner... İlerde çıkarları doğrultusunda akp tarafına geçebilir. Bir tek o zaman oyumu chp ye atarım, başka türlü mümkün değil





  • "CHP kötü" mesajı vermek için koyduğun şey polis azarlayan CHP'li vekil videosu mu? Şehit azarlayan, şehite "kelle", apoya "sayın" diyen, "geçinemiyoruz" diyen vatandaşa 'abartma" diyen akpli videosu koysana hadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç oy vermedim ama bu sefer güveniyorum...

    İstanbul'u, ankara'yı alan, Türkiye'yi de alacaktır.

    inşallah hayal kırıklığı yaşamayız.. erken seçimde bunlar gitti gitti,gidemedi o zaman bitiğiz işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim, sen zaten Chp'ye güvenme.Arsıza,hırsıza vatan hainine güven.

  • https://www.instagram.com/reel/CQ6xcoRnOPg/?utm_source=ig_web_copy_link

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Judassem

    "CHP kötü" mesajı vermek için koyduğun şey polis azarlayan CHP'li vekil videosu mu? Şehit azarlayan, şehite "kelle", apoya "sayın" diyen, "geçinemiyoruz" diyen vatandaşa 'abartma" diyen akpli videosu koysana hadi.

    Neden konu chp'yi tartışmak olduğunda bunun aktroller tarafından yapılabileceği aklınıza geliyor?

    Yeteri miktarda medya gücünü barındıran akp zaten yıllardır bu taktiği kullanmıyor mu?

    Yıllardır da çok savunduğumuz chp değiştirilen gündemlere kapılıp tam halkın güvenini kazanacakken akp'nin istediği hareketlerde bulunup kendisine olan güveni suiastimal etmedi mi?


    Bu şekilde seçmenleri yıllarca oyalamadı mı?


    Akp'de Chp'de bu işin bir parçası, tartışmaya dahi açık olamayacak tek şey Mustafa Kemal Atatürk ve ilkeleridir. Bunu taşıdığını iddia edip aksi davranışlarda bulunan partinin tartışılması gerektiğini neden görmemekte ısrarcısınız?





  • Ülkenin içinde bulunduğunu durumu anlamaktan aciz,kaşının altında gözü var.Acaba gözü iyi görür mü,görmez mi gibi soru soranın sorusuna yanıt verdiğime üzüldüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltoid -- 1 Ağustos 2021; 21:58:59 >
  • akpnin uzun vadeli, kısa vadeli, bugünlü, dünkü hiçbir planı yok. son 5 senede ülke dipsiz bir bok çukurunun içine girdi. partinin çinden fetö çıkınca tüm üst aklı kaybetti anca çay fırlatıyor.. adamın okumuşları fetöcüymüş okumayanlarında da 2 gram beyin yok. lol :D

  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

    plana ne gerek var, qatar var qatar!

    Chp'ye güvenen var mı?
  • var

  • Başa getirelim baktılar yapamıyorlar bir başkasına oy veririz futbol takımı tutmuyoruz sonuçta. Başa getirmeden nasıl olacaklarını nerden biliyorsunuz dediğim gibi önce bir başa getirelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 Seçimlerinde Oyumu Tekrardan Ak Parti ye vereceğim.. CHP Ye zerre güvenmiyorum... Çoğu Kişi Akp giderse Ülkenin Almanya Olacağını Zannediyor.. Chp mi düzeltecek yani ülkeyi ? İzmirin Hali Ortada Lağımdan Yürünmüyor Yollar da .. istanbul'un da hali ortada...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saruman96 -- 2 Ağustos 2021; 2:18:21 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.