Şimdi Ara

CHP Terörsüz Türkiye Komisyonuna katıldı! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
3
Favori
7.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmamoğlu'da komisyonda görevli CHP'li Murat Emir gibisinden bir yanıt vermiş..

Yahu İmralı'ya gitmemek doğru kararda komisyonda inatla kalıp çevir kazı yanmasın açıklamalar yapmak ne kadar doğru? Masa AKP-MHP masasıysa, aponun masasıysa orada bulunmayacaksın en başta..

CHP çok güzel ilizyon oyunu oynuyor şuan ama bu kafaylada devam ettiği sürece o komisyonda çok daha fazla kaybedecek..

CHP Terörsüz Türkiye Komisyonuna katıldı!
  • bu konuyu komedi tarzında okuyup trollerin kıvırmalarına kahkahayı basıyorum. "ama chp'den x vekil şöyle yaptı böyle dedi" diye hala olayı normalleştirmeye çalışıyorlar. çakallara bak hala ihaleyi chp ve muhalefetin üstüne yıkmak için kıvranıyorlar. chp'de çaycıların söylemlerini ne zaman paylaşacaksınız? iyi araştırın belki bir şeyler çıkar.

en üst perdeden destekleyen mhp'ye ve onlar kadar desteklemese de oy için desteklermiş gibi görünen, önden mhp'yi süren akp'ye çıt yok ama, onlar stratejik deha her zaman en doğrusunu yaparlar CHP Terörsüz Türkiye Komisyonuna katıldı! 

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Bu forumda neden sürekli CHP tartışılıyor zaten anlayan beri gelsin. Ülke gündemindeki son başlıklara bakın çoğu CHP. İktidarda CHP mi var?

Biraz dışarı çıkıp hava alsın bu arkadaşlar. Halkın gündemi ne onu görsünler. Yarın iktidar CHP'ye geçse kalpten gidecekler diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“CHP, çözüm sürecinin yanındadır, tamamlanana kadar da yanında olacaktır. Ama kendi bildiğince, kendi üslubunca.”

CHP Terörsüz Türkiye Komisyonuna katıldı!x (formerly twitter)
    Aykırı (@aykiricomtr) on X
    https://x.com/i/status/1994679826582835349

hacı başlığından konularına "akpli değilim ama, chp de x" şeklinde konuların ve haberlerin baydı baya. aşırı belli ediyorsun. başlığa bakıyoruz chp komisyona katıldı, paylaştığın haberlere bakıyoruz chp aşağı chp yukarı. bu komisyon akp ve mhp öncülüğünde kurulmadı mı? imralıya heyet göndermediler mi? bunların haberleri niye paylaşılmıyor da varsa yoksa chp paylaşılıyor bu konuda? 23 yıldır chp iktidarda, çözüm sürecini chp başlattı, komisyona katılsa da olmuyor katılıp heyet göndermese de. şimdi de "imamoğlu süreci destekliyormuş" rererörö yapıyorsun, bahçeli ile ilgili konuştuğun yok. hem o yapay zekayla da değil, bizzat kendisi konuşuyor.

chp komisyona tam destek dese de bahanen var, yarın ben komisyondan çıkıyorum deseler de bahanen olacak, bence sen eleştirmeye yer arıyorsun gibi. bildiğin ince ince propaganda işliyorsun her kötü giden sonucun ihalesini chpye yıkmak için. chp son 23 yıldır yetkisi giderek artıp en son da tam yetkiyle ülkeyi yöneten iktidar da bizim mi haberimiz yok?

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Birincisi konu ben değilim..Konu CHP'nin komisyon masasından hala kalkmaması ve AKP'nin kayığında bu sürece destek vermesi

İkincisi 'haberi yapan muhalif haber ajansı' bu şekilde paylaşım yapıyor. Sorun yapay zeka ile alakalı ise ilgili haber kanalına bunu söylemelisiniz.

Üçüncüsü bu sürecin başından beri CHP'nin katılmaması gerektiğini, katıldıktan sonrada o masadan kalkması gerekğitini söyleyen birisiyim. AKP'nin yanlışına ortak olan bir CHP içinde eleştiri yapmamak gerçekleri hasıraltı etmek ve kendimizi kandırmaktan öteye geçemez.

Siz bunlara takılacağınıza kurultayda izletilen bu görüntüleri ve İmamoğlu'nun tavrına iki çift söz edin..Komisyonu destekliyormusunuz desteklemiyormusunuz? ortada kuyu var yandan geç yapmayın..

"Sizi bir Stockholm sendromuna kapılmamaya, dün elinden zor kurtulduğunuz celladınıza aşık olmamaya davet ediyorum.."

NE KADAR OLDU? (@ne_kadarolduTR) on X
    https://x.com/ne_kadarolduTR/status/1994799734029000801

“Celladına aşık olmak ya da Stockholm sendromu metaforunun bizler için kullanılması en hafif tabiriyle bir akıl tutulmasıdır. Dem Parti olarak celladı iyi tanırız.”

Kürtlerin celladı tarihe dönüp baktığımızda hangi ideoloji olmuştur Özgür beye sormak lazım.

Bırak Allah aşkına martaval okuma...Ne halt yemeye çalıştığını çocuk bile anlar. Gerçi suç sende de değil, asıl yukarıda olması gereken konuları kimse yukarıda tutmuyor, meydan sana kalıyor.

Basitçe sorduğum sorulara cevap veremeyip sürekli saldırı yapmanız bana göre süpriz değil zira 2023 seçimlerindede aynı şeyleri yaptınız. Çok basit şeyler soruyorum oysaki, atom nasıl parçalanır demiyorum. Fikriniz yoksa yada işinize gelmeyen sorulara cevap vermek istemiyorsanız pek tabiki saldıracaksınız çünkü gerçekleri kabul etmek istemiyorsunuz..

Bırak öyle basit soru sordum falan ayaklarını şuradaki mesajları gören iki dakikada görüyor ne olduğunu.

ayak yapan sensinde soru sorulmasını dahi çekemiyorsan siyaset alanında yorumda yapmayacaksın. Ben fikrimi söylemişim açık açık, sen söylemekten utanıyorsan milleti suçlamayada hakkın yok. Beğenmiyorsan engel at geç, seni tutmuyor kimse.

• Teröristbaşının ayağına meclisten heyet gitmiş. Dışarıda bir bardak çay içerken bile üç defa düşünüyoruz. Ülkenin demografik yapısı yerle bir edilmiş. Eğitim sisteminin ne halde olduğu kimsenin umrunda bile değil.

Bunların hepsini geçtim hadi hepimiz insanız. Çıkın bakalım dışarı mutlu insan var mı? Millete en büyük düşmanlık asıl bu işte. Mutluluğumuzun, umudumuzun elimizden alınması.

Bu ortamda sen istersen her saniye CHP aleyhine haber paylaş. Kimsenin umrunda bile değil. Aksine insanları CHP'ye itiyorsun. Bunu söylemek bile konuyu getirdiğin saçma yeri gösteriyor ama ben mesela Zafer Partisi'ne kendimi yakın hissediyorum ama sırf ülke artık bu umutsuzluktan kurtulsun, değişim gelsin diye sırf sizin bu CHP düşmanlığınızdan inadına gidip CHP'yi destekleyeceğim. Çünkü ancak birlikte kurtulabiliriz.

Şu ortamda halen sürekli muhalefet aleyhine propaganda yapan adamın samimiyetine ben inanmam, kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - CHP lideri Özgür Özel'in DEM parti için söylediği açıklamalar sonrası DEM parti eşbaşkanı Tuncer Bakırhan'da sert tepki gösterdi;

"Öyle anlaşılıyor ki sayın Özgür Özel, kurultay kürsüsünde bize Stolckholm sendromu teşhisi koyuyor. Celladına aşık olmayın diyor."

"Biz TBMM'de yasa konuşurken, sokaklarda barışı toplumsallaştırmaya çalışırken siz kürsüden neden bir halkı aşağılayıcı sözler söylüyorsunuz sayın Özel? 'Cellat’ defterini açacaksak, geçmişi konuşacaksak siz borçlu çıkarsınız."

ANKA Haber Ajansı (@ankahabera) on X
    https://x.com/i/status/1995806407636013184

- CHP lideri Özgür Özel, DEM partiden peşpeşe gelen tepkiler sonrasında geri adım attı ve söylediklerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek CHP ile Kürtlerin arasının açılmak istendiğini iddia etti;

"Ben DEM partiyi hedef almadım..DEM Parti siyasetçilerinin üstlerine alınmasına ben üzüldüm. Çünkü çok özenli bir metin ve bunları DEM Parti’nin siyasetçisine değil; CHP’yi bir kararından dolayı sürecin dışında tutan ve Kürtlerle CHP’nin arasını açmaya çalışan, CHP’ye çok acımasız hakaretler, yakıştırmalar ve hatırlatmalar yapanlara söylüyorum yani."

"DEM partililer alınganlık göstermişler. Canları sağ olsun..Tülay Hanım’ın da dediği gibi muhalefet partisinin muhalefet partisiyle bu tür tartışmalar yaşamasını doğru bulmam. O nedenle bu tartışmayı sürdürecek değilim”

• - CHP ve DEM parti arasında terörsüz Türkiye konusunda yaşanan gerginliğe Cumhurbaşkanı Erdoğan'da dahil oldu;

"Özgür Özel; Sen CHP'nin tek parti faşizminde neler yaptığını bilmiyorsun ama milletim bilir. Benim kürt kardeşim kimin cellat olduğunu bilir. Eğer bir Cellat görmek istiyorsa aynaya baksın, CHP'nin geçmişine baksın, orada görecektir."

"Menderes'i darağaçlarına kimin taşıdığını milletim bilir. Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamına kimin onay verdiğini milletim çok iyi bilir. Bunlar için Kürt kardeşlerim sadece bir oy deposu."

"Özel'e sormak lazım. Sen ömrün boyunca hiç mi CHP'nin utanç lekeleriyle dolu tarihini okumadın? Tek parti faşizminin bu millete neler yaşattığını hiç mi öğrenmedin? Özel hedef saptırmasın. Kendinide boşu boşuna hiç yormasın."

"Siz gidin kurultay üstüne kurultay yapın. Siz gidin kendi iç meselenizle uğraşın. Siz gidin gırtlağınıza kadar battığınız pisliklerden arının. Siz gidin önce içinizde yolsuzluk yapanları ayıklayın. Bize gölge etmeyin o bize yeter..”

• A Haber, yayımladığı bir haberde terör örgütü PKK’nin lideri Öcalan için “Sayın Abdullah Öcalan” ifadesini kullandı.

Suri sevici bunları niye yazmıyorsun? CHP Terörsüz Türkiye Komisyonuna katıldı! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FAD03CDB -- 3 Aralık 2025; 14:18:35 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.