Şimdi Ara

Chp Şimdi Böyle ise İktidarda.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..
    Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..yeni çağ gazetesi
    AKP'li vekiller PKK'lı ve HDP'li isimlerle aynı karede
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/-225791h.htm


    Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..


    Akp işine geldiği zaman herkesle görüşür. Hatta yukarıdaki resmi yanlış hatırlamıyorsam eğer "Engin Alan" bile paylaşmıştı. Bırakın bu işleri...


    Akp işine geldiği zaman hdp'den belediye başkanı bile transfer eder. Bir günde günahlarından arınır. Chp Şimdi Böyle ise İktidarda.. 



    Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..
    Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..www.sozcu.com.tr
    HDP’den istifa eden belediye başkanı AKP’ye katıldı, rozetini Erdoğan taktı
    https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/hdpden-istifa-eden-belediye-baskani-akpye-katildi-rozetini-erdogan-takti-6528712



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 10 Aralık 2021; 22:45:31 >




  • Cem kullanıcısına yanıt
    Arapları dünya ceketi ilikleyip karşılıyor.. barcelona yı alıp satıyor adamlar :)) avrupalı ülkelerin tüm hava yollarında hisseleri var. Katar 200 milyar dolar İngilize yatırım yaptı... ABD bile pek sever Arapları...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adaletinoğlu kullanıcısına yanıt

    Sen bu masalları dayılara anlat.

    2023 ten itibaren yoksunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Valla bazı konularda haklı.. 😉 eğri oturup doğru konuşmak lazım. Muharrem ince bile dayanamadı adam bıraktı.. kaygımız manevi değerlere saygı vatan için öncelikli işler yapmak olsun.. 1970 den 2008 e kadar ülkenin sorunu terör ve başörtüsü arasında gitti gitti geldi.. millet uzaya çıkar iken biz başörtüsünü tartıştık yıllarca...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..... öncelikle seçilmesi gerekiyor hiç göreve gelmemiş kişilere çamur atmak kul hakkıdır günahtır....Chp bunca iftira ve ithamlardan sonra özellikle Akp nin TC ni batırdıktan sonra kesinlikle seçilmeyi hak ediyor...
    ummadık taş baş yarar mış ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yugams kullanıcısına yanıt
    bunca yıl neden hiç göreve gelememiş düşündün mü.. sen patronsun iki kişi arasında seçim yapmak zorundasın. bir yanda sadece konuşan bu konuşmalarında ki çelişkiler ile bu işi yapacak güven vermeyen elaman var, diğer yanda bişiler yapmaya çalışan, bunuda gördüğün biri var, ama gücü kapasitesi belli bir yere kadar. dürüst ol kimi seçersin.. Atatürk boşuna dememiş Türk milleti zekidir diye. vardır bildiği merak etme. bu millet sol tarafa da şanş verdi sağ tarafa da. baktığında 3 lü koalisyonlarda hepsi vardı. şimdi şuna ne dersin mesela bir izle öyle yaz ama :)







    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Bunları bir de fanatizmden arınarak düşünüp yaz. O zaman senin gibilerin o örnekteki konuşmalarında çelişkiler olan, güven vermeyen kişileri seçtiğini belki söylersin.

    Ayrıca ülkeyi yönetmede sağa verilen şans yanında sola verilen şans yok sayılacak kadar az. Sanki eşit şanslar verilmiş gibi konuşma yani. Mesela bundan sonra 20 yıl bu güçle sol kesim tek başına yönetirse o zaman karşılaştırma yapabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 11 Aralık 2021; 0:4:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan ülkeyi bu bataklıktan çıkarıp refah seviyesine getirecek hiçbir siyasi parti yok, hepsi koltuğa gözünü dikmiş biran önce oturup kan emmeye başlamak istiyor evet hepsi...

  • Özellikle milletin aklıyla alay eden siyasetten nefret ettim. Politikacıları ve siyaseti zırnık sevmiyorum ama kör de değilim. Bu ülkede %3 zengin %97 oranla fakirler olduğunu düşünürsek bir dahaki seçimde kararı fakirler verecek. Orta direk bitti çok şükür. 2 günlük hesapla trollük dönemleri de bitti bazı Malların. Bay Kemal deniyor bazılarınca, denebilir sorun yok ama neden bay Sedat denemiyor... Geliyormuş gelmekte olan evet geliyor hem de çığ gibi. Az önce de geldi hissetmediniz mi? bir şeylere zam geldi. Siz hala konuşun ama biz batıyoruz. Bu ülkenin gençleri işsiz, işi olan da geçinemiyor. Yazacak çok şey var ama ben 15 senedir anlattım anlamadılar bende vaz geçtim.

  • chp belki koalisyon hükümetiyle başa geçebilir fakat onlardan medet ummanızı tavsiye etmem.

    bildiğin enkaz devir alacak bunlar ellerine. ayrıca ne kadar kürtçü varsa bugün chp'nin içinde yuvalanmış ve bunlar hdp ile ortak iş yapıyor.

    erdoğan gitsin yeterki diye oy atacağınızı biliyorum fakat beklentilerinizi çok düşük tutmanızı tavsiye ederim. daha az mutsuz olursunuz.

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    Mesela sayın Öcalan gibi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaletinoğlu kullanıcısına yanıt

    AKP'lilerin CHP'lileri hırsızlıkla, dilencilikle ve yalancılıkla suçlaması acayip bir komedi.

  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

    Şunu anlamadim, bugune kadar Chp ye oy verdim diyelim ama ortada rezil bir muhalefet yonetimi var ve Chp nin basindaki zatin 10 secimden fazla secim kaybettigi bir irtamda, israrla koltugunu birakmamasi ve iyice zirvalayip Hdp nin oyuna tamah etmesi, suriye tezkeresine karsi cikmasi gibi su an politik akla ziyan hareketler yapan birine oy vermek istememem hak değil mi?


    Bu ulkeyi yonetenlere karsiyim, ilk firsatta gitmelerini istiyorum ve bugune kadar da oy vermedim. Bana yine de laf atacak misin? Aday olarak da Mansur ya da Imamoglu olsun istiyorum o da olmazsa Meral olsun ancak Kilicdaroglu aday olursa, vallahi de oy vermeyecegim. Akp ulkeyi güzellikle batirabilir o saatten sonra. Kendimi bu kadar kepaze yonetim sergileyen bir muhalefet liderine, oy vererek kucuk dusurmek istemiyorum artik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp iktidara geldiginde bu ak partilileri ülkenin bi kısmına toplamak lazım bunlarla iç içe yaşamak düşüncesi bile üzüyo insanı.

  • CeHaPe önce kimin peşinde koştuğuna baksın bir yanında Kandil bir yanında Pensilvanya. Arkasına almış eski AK Partilileri siyaset yapıyor. CeHaPe de Omurga yok ki adam gibi siyaset yapsın onu geçtik ne bir ekonomik programı var ne bir siyasi geleceği ayakta tutacak lideri.

  • İktidar olmak muhalefetteyken tükürdüğünü yalama sanatıdır. Muhalefetteyken ne kadar çok tükürürsen iktidarda o kadar çok yalarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaletinoğlu kullanıcısına yanıt

    Ekmek 10 lira, süt 25 lira olunca belki sen destek vermeye devam edeceksin ama akp nin temelini oluşturan alt gelirli insanların çoğu akp yi silip atacak.

    Insanlar bu zamana kadar akp döneminde hiç böyle bir dönem yaşamamıştı, bu şekilde fazla özgüvenli olmayın derim. "tabi abi reis e basacaz başka kim var ki" diyen tanıdıklarınız bile belki de içten içe, sorgulamaya başlamıştır da işimi kaybederim korkusundan size söyleyemiyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..
    Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..
    Chp Şimdi Böyle ise İktidarda..




  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Chp ye sürekli oy verdin diyelim;oy vermeyenler yüzünden kaybettin.Chp 10 secim kaybetti;Atatürk chp nin başına gelseydi bu millet gene oy vermeyecekti.Koltuğa yapışmış demişsin;Kılıçdaroğlu karşısına çıkan tüm adaylarla her defasında şeffaf bir şekilde demoktarik seçimlerle seçildi,akp.gibi biat kültürü yok chp de.Hdpnin oylarına tama ediyor demişsin;7 milyon hdp seçmeninin oyunu popülizm uğruna reddedip kaybetmeye devam etsin,seçimi akpye hediye mi etsin.Tezkereye hayır dedi nasıl der demişsin;akpnin oy uğruna her sorunu askerimizin kanıyla çözmeye çalışmasını,hatalarla yanlışlarla dolu dış politikasını iç politika malzemesi olarak gördüğü bir ortamda ve Rusya'nın hava sahasını kapattığı ortamda operasyon demek askere öl demektirken ve nedense 2 yıllık tezkereye neden evet diyecek?Ki kaldı ki kuzey suriyedeki kürt oluşumunun müsebbibide akpnin tamamen yanlış dış politikasıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.