Şimdi Ara

CHP PM'den onay çıktı: Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut adaylığı kesinleşti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mansur Yavaş rest çekmiş diyorlar. Ben pek ihtimal vermiyorum istifa edeceğine ama burası Türkiye. Her an her şey olabilir.

• Severiz, sayarız da belediye başkanlığı ne alaka yaa.
    Makam odasında içip içip sızar bu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oy verin la

ben destekliyorum,oynadığı filmlerle ve dizilerle de ankaranın içinden çıkma bir kişi,insanlar daha fazla benimseyeceklerdir tanınmayan kişilere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 11 Ocak 2024; 8:29:34 >
  • Amirim

• Kazanir ben orda oturuyorum.bu donem kim olsa chp den kazanir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sanatçı da yalaka oluyor mu ? Yoksa AKP'den aday olmadığı için yalaka olmaz mı ?

• Basur lavaş adaylığı reddettikten sonra kendi makamıyla oynar artık anca o da 1 dönem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neduun N kullanıcısına yanıt
    Aga secilirse Behzat Ç biter

5 sene bi defa kesin olmaz

Ondan sonra da amirim yaslanir gene olmaz

İki tarafli değnek resmen sevdiğim duzenli izledigim tek güncel dizi Behzat Ç adam bu ise cok uygun ama bilemedim

• Başkanım kaldırım taşları eskimiş değiştirelim mi?

Saçma sapan konuşma laa  

• Belediye başkanlığı ne alaka la. Gerçi bu ülkede otobüs şoförleri bile Cumhurbaşkanı olabiliyorken bu adam illa ki belediye başkanı olabilir de pek bir alakasız yerler yani. Ayrıca CHP'nin halk üzerindeki etiket ve algısından dolayı bile şu adsma birileri kin gütmeye başlayacaktır. Ben olsam bu kirli siyaset ortamında hiç bu siyasi yapıların içine girmezdim. Yoksa Erdal Beşikçioğlu iyidir, severiz oyunculuğunu.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

• tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle

Aylarca fanboy gibi savundum herifi her yerde boşunda boşu çıktı

1 dönem daha secilirse secilir sonra daha da top oynatmazlar ona cekil kenara derler

• sanatçı olan biri aday olamaz diye bir kural mı var.

• Ülkede 21 senedir öyle adamlar bakan, başbakan oldular ki. Erdal Beşikçioğlu bunların %95'inden daha donanımlıdır. Berat Albayrak - Binalı Yıldırım gibi adamların geldiği mevkileri sindiren bir halk, Erdal Beşikçioğlu gibi başarılı bir sanatçının belediye başkanı adayı olmasına laf yapmasın bir zahmet.

• adam tüm dizi seti ile gelsede alamaz aday olduğu yerden adam gecemi karar verdiki adaylığa.? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.