Şimdi Ara

CHP'nin Eskişehir'de adayı Yılmaz Büyükerşen yerine Ayşe Ünlüce oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP'nin Eskişehir'de adayı Yılmaz Büyükerşen yerine Ayşe Ünlüce oldu

Uzun yıllardır Yılmaz Büyükerşen'in belediye başkanlığı yaptığı Eskişehir'de değişime gidildi. CHP Eskişehir adayı olarak Ayşe Ünlüce'yi açıkladı

25 yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yılmaz Büyükerşen, 2024 yılındaki seçimlerde de adaylığını açıklamıştı. Ancak Büyükerşen'in son anda adaylıktan çekildiği ve Ayşe Ünlüce'ye destek verdiği belirtildi.

Ayşegül Ünlüce kimdir?

1970 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Ayşe Ünlüce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre Adalet Bakanlığı bünyesinde hâkim olarak görev yapan Ünlüce, 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne 1. Hukuk Müşaviri olarak atandı ve 2018 yılından bu yana da Genel Sekreterlik görevindeydi. 

2 çocuk annesi olan Ayşe Ünlüce, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Av. Aydın Ünlüce’nin de eşiydi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa eden Ayşe Ünlüce, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.

Kaynak:

CHP'nin Eskişehir'de adayı Yılmaz Büyükerşen yerine Ayşe Ünlüce oldugazete oksijen
    https://gazeteoksijen.com/turkiye/chpnin-eskisehirde-adayi-yilmaz-buyukersen-yerine-ayse-unluce-oldu-199553

• Hayırlı olsun ,büyük ersen dönemi Eskişehir'e iyi geldi.Hanim efendide bırakılan bayrağı sorunsuz tasiyacakdir
    Şehir genelinde yapılan heykel ve müzelere ne kadar yobazlar karşı ciksada,şu an bu nüfusa göre bu kadar çok müzeye sahip şehir yok .
    Yıl boyunca turist verilerine bakarsanız yapılanları daha iyi anlarsınız .
    Yılmaz hocaya teşekkür ederiz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 86 yaşındaki Büyükerşen'i ikta etmek aylar aldı...

Adam bırakmam şehri diyordu :) Ama gene en yakın kişiye genel sekreterine yani 15-20 yıldır yanında olan kişiye bırakma şartı ile bıraktı. Bıraktığı kişinin eşide belediye meclisinde belediye başkanının başkan vekili :) Bu ne koltuk sevdası CHP'lilerde şaka gibi işler.

Aslında kazanırsa gene bırakmamış gene kendisi yönetmiş olacak.

• Yılmaz hocaya yapılan çok büyük bir vefasızlık.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Arkadas troll mudur, maasli midir bilmem ama hakli. Eksik bile soylemis. Hanimefendinin esi de ayni belediyede ust duzey gorevli, kendisini yanina almis, ayrica koskoca hakimlikten, devlet memuriyetinden istifa edip gelmis.

Ne gibi bir manevi menfaat soz konusu idi ki hakimlik birakildi? Maddiyat soz konusu degildir eminim. Ustelik de esinin gorevli oldugu kamu kurumunda. Eskisehirli olsam chp'ye oy vermezdim. Malum partiye de vermem, ama acikcasi bir Izmir'de veya Eskisehir'de kendi zihniyetlerini isletmeye guclerinin yetmeyecegini dusunuyorum. Chp gelecegine bunlar gelsin.

Chp cok saglam bir tokat yemeli. Umarim tum vatansever arkadaslar bu gercegi goruyordur. Mesele sadece hdp mdp de degil. Zihniyet olarak malumlardan hic bir farki yok bunlarin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E bi zahmet biraksin 25 sene ne ya

Ne doymak bilmez adamlar hayret ediyorum birader insan bi durup dinlenmek istemez mi

Demek ki bunlarin isi belesligin otesinde inanilmaz ballı kaymakli ki 80lik dede bile birakmak istemiyor

Kim bilir neler yiyip içiyorlar o makamlarda

Keske belediye olayi kalksa merkezi valiler gerekenleri yapsa demokrasi bunların acligina yolsuzluguna kılıf baska bi halt değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 86 artık toprağa bakmayı geçtim dalıyon amca 75 i geçen siyaset yapmasın bu ülkede rte nin bile son halleri pek iyi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesele Özgür Özel ve ekibinin değişimde değişim yenilenme gençlenme diye gelip gidip gene 3-4-5 dönemdir belediye başaknı olan milletvekili olan PM üyesi olan parti meclisinde olan adamları kadroları tekrar göreve getirmesi.

Tekirdağ adayıda aynı 3-4 dönemdir vekil olan 2-3 dönemdir PM üyesi olan kadın aday yapıldı. Adana Mersin Hatay hepsi KK'nin ekibi 2-3 dönemli adaylar gene yapıldı ! Eee nasıl değişim bu ... Hepsi KK'nin kadro.

Not: Ayrıca insan ne kadar iyide olursa olsun gerektiğinde çekilmeyi bilmeli. 86 yaş az mı ? Seçime tekrar girecekte 91-92 yaşına belediye başkanlığı mı yapacak. Salın adamda az huzur bulsun torun torba sevsin... Zamanında Ecevit'e de öyle yaptılar adam yürümeyez durumda parti yönettiriyorlardı. Baykal felç geçdi yok gene miilletvekili gene üst düzey görev olmamalı. Mesela Erdoğan 69 yaşında ben önümüzdeki 4 yılı bile zor görüyorum bu tempo ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Ocak 2024; 17:11:47 >

• Karşı rakip iyi partiden ak Parti'ye geçen birisi. O yüzden CHP tekrardan alır.
    Başka birisi olsa direkt karşı rakibe verecektim fakat yaptığı dönüş sonrasında kesinlikle vermeyecek çok insan var.
    Akp aslında kaybetti burayı başka marka bir aday koysalar karşısina alırlardı.
    Su ucretlerine her ay otomatik zam geliyor. Tramvaylar ağzına kadar dolu. Şehir içinde halkın kullandığı alanlarda gerileme var.
    Çevre yoluna alternatifi bulvarlar malesef yapılmıyor. Hal böyle olunca sırf görüş için CHP'ye vermek koru körüne akp'ye vermekten farklı değil.
    Ayrıca mevcut belediye yaptığı çoğu turistik tesiste akp gibi işletmeleri hep yakın çevresine vermektedir.
    Tepebaşı belediye başkanı aday olsa karşısında güçlü rakip dahi olsa kazanirlardi. Fakat benzer zumreden benzer birisi AKP'nin adayı yüzünden kazanacaktır.

• Ben Eskişehir de yaşıyorum yıllardır büyükerşeni seçtik, bu adamın öncesi şehir aşırı berbattı.

Ama genede değişim şarttı, eğer aday olsaydı akp ye oy verip buna vermezdim. Hiç bi yöneticinin bu kadar uzun süre durması taraftarı değilim..

• öldükten sonra bile aday gösterilmeliydi..

daha yapacak çok işi vardı

• 25 yıl belediye başkanlığı yapmış. Bir zahmet çekilsin artık.

• bu yaşla kazanması zordu. Tamam seveni çok ama aday olmayıp seçim sırasında sahada olması yeterlidir. Bu arada kurt veya ataç aday olmalıydı. Ünlücenin işi zor hatipoglu karşısında.

• Eskişehir Yılmaz Büyükerşen'i o kadar iyi tanır ki kendisi partisinden bağımsız siyaset üstü başarılı bir belediye başkanı olmuştur. Ben zaten bırakmak istememesine hak verdim. Çünkü CHP'nin şu anki hali ile de belediye başkanları anlaşamıyor. En yakınına bırakarak gayet iyi yapmış. Yoksa milliyetçiliği ayaklar altına alan birini aday gösterirdi CHP. Lanet olsun Atatürk'ün partisini bitirdiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.