Şimdi Ara

Chp nin bu kadroyla halktan oy beklemesi,Milli Savunma Sanayii'ne eleştiri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CHP Mersin BB Vahap Seçer: İHA ve SİHA vizyonsuzluk.
    https://www.youtube.com/watch?v=GEU8fdBrlhE

Akp nin iktidar olma sigortası gibi oldu bu parti artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ekim 2022; 15:23:2 >

• konu sahibi merdivene merdüven dedigi icin olacak yani yazdıgı türkce anlasılmıyor anlayamayan 2000 kisiden engel yemis.. bu yüzden 400 kisi bakmıs fakat bir allah'ın kulu cevap yazmamıs.. kendini dıslanmıs hissetmesin diye bari ben yorum yazayım dedim..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 3 Ocak 2023; 8:52:48 >
  • warlord şu forumdan bi git de forum nefes alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende mi merdüvencisin hayırdır? keske imkan olsaydı da ücretsiz Türkce kursu verseydim millete..

tamam yani ben de imla kurallarına cok dikkat etmiyorum.. virgül ve büyük harf falan da cok kullanmam yani yazarken.. forum sonucta..

fakat merdüven de denmez abi ya.. dünden beri yıkılıyorum kardes merdüven diyen adamlar ne konularda neler yazıyorlar forumlara onu gectim oy kullanıyorlar..

gerci demokrasi böyle bir sey oy kullanmasın da diyemezsin.. desen de kendinle celisirsin.....

• miko miko sen gel bu halkın ogluna kılıcdarogluna oy ver ayrıca.. yani merdüven desen gülmez o kadar olgun ve beyefendi adam..

• Warlord384 kullanıcısına yanıt

Ben asıl Kerimcem niye 2-3 aylık ban yedi, onu merak ediyorum.

• 1-2 ay öncesine kadar cevremdeki akp liler bile artik hukumet degisecek belli yapacak bir sey yok diyordu. Umudu kesmislerdi. Bugun Kılıçdaroğlu ve tayfasi varken yine kazaniriz moduna girdiler bile. İktidarin bu kadar kotu bi halde olmasini bile degerlendiremediler. Resmen iktidarın kurtarıcısı bu adamlar. Kazanmaktan o kadar cok korkuyorlar ki. Muhalefetligimizi yapalim rahatimizi bozmayalim diye iktidarin oyu her dusecegi vakit yardimci oldular.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hitokiri_johndoesai h kullanıcısına yanıt

belediyeden beles makarna yardımı alıp ceğape zihniyeti bunlar.. ceğape gılıcdaroglu gazanamaz dedigi icin olacak değil herhalde.. merdiveni merdüven olarak yazdıgı icin olabilir belki.. bu forumu yönetenlerin garip bir adalet anlayısı var.. hehehe.. ben olsam merdüven dedi diye ciziklemezdim deftere 500 kez merdiven yazmasını isterdim önemli olan ciziklemek değil eğitim vermektir.. kisileri kazanmaktır..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 3 Ocak 2023; 12:33:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.