Şimdi Ara

CHP'nin amacı ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakın bunu bir muhalif olarak soruyorum. Akpyi zerre kadar sevmem ama chpnin neden akp oy kaybettiği dönemde saçma sapan hareketler yaptığını anlayan var mı ? Hdpnin terör örgütüyle ilişkisi yoktur diye , selahattin Demirtaş serbest bırakılmalıdır diye saçma açıklamalar yapmış. Ya bu Selahattin pekeke sizi tükürüğüyle boğar diyen adam değil mi ee o zaman ? Hdpnin pkk ile bağlantısı olduğunu bilmeyen var mı ? Sırf Kürt oyu alıcaz diye böyle açıklama yapılır mı Allah aşkına ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 21 Kasım 2021; 17:32:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Partilerin amacı iktidar olmaktır. CHP'nin amacı da odur. Senin saçma olmayan cümlen mi var? AKPe tu taka, CHPe saçmalık içinde, bi sen doğru yoldasın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patronu oyle istiyor, usa bu ülkede kürtçü yapı yönetim görmek istiyor ondan.

    iktidar olursalar suriyeyi ypg ye teslim etmeleri, 1 tane bile tsk askerinin kalmaması 6 ayı bulmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Kasım 2021; 18:30:41 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Ben bop eşbaşkanıyım diyen Erdoğan nolucak peki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt

    onun zamanında bopun tanımı o değildi yıl 2004 bop ozamanlar demokrasi ve özgürlük olarak pompalanıyordu dünyaya abd tarafından, bopun şimdiki anlamıyla konuşçak kadar akıl özürlümü duruyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Kasım 2021; 18:42:8 >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Kime neyi anlatıyorsun dostum bunlar kandırılmış zavallı kitleler ne söylense yer bunlar sorgulamaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence CHP'nin kendisi de ne yaptığını bilmiyor, hatta Gılışdaroğlu bile.

  • Hdp oylarına ihtiyacı var, ondandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp nin amacı nedir bilmem ama kk amacı rte yi orada tutmaktır

  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

    Ee milliyetçi kesim nolucak ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede Erkan baş TİP haricindeki tüm muhalifler hikaye bence ,çünkü tek dik duruşlu muhalif o kişi ve o oluşum👏👏👏👍👍🇹🇷🇹🇷

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir değişik okuyucu kitlesi var.
    Chp kaka dersen akpli oluyorsun.
    AKP kaka dersen CHP li oluyorsun.
    Yani hem AKP hem CHP kaka dedirtmiyorlar.

    Bir de Hdp olayı var.

    Hdp ye oy veren taraftar oranı: %10
    Hdp ye oy vermeyen karşı olanların oy oranı: %80

    Hdp oylarına ihtiyaç varmışda Hdp ile iyi geçiniyorlarmış masal dünyası. Matematik mi bilmiyorlar anlamıyorum.
    Zaten her seçim %24 de kalmanın ve her seçim %50 ile AKP nin kazanmasının da bir sebebi var. Ama 11 yıldır Kemal bey bunu anlayamadı.

    Türk halkı muhafazakar ve Türk milliyetçisidir. Azınlıkların marjinalin partisi olursan seçimi kazanamazsın. Bakınız iyi parti daha bir kaç yıl oldu hemen arttı oyu.

    Kemal bey, İstanbul belediye seçimlerine girdi.
    Sonuç kaybetti. Ama ardından CHPnin başına geçmeyi bildi. İmamoğlu ve yavaş belediye seçimlerini kazandı. Şimdi onları başkanlık seçiminde istemiyor. Neymiş belediyecilik yapmaları lazım mış. O zaman sende İstanbul seçimlerini kaybedince istifa etseydin milletvekilliğinden. Koltuk sevdası bu olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rhodium kullanıcısına yanıt

    Baykalın döneminde Chp ağır milliyetçiydi insanlar yine oy vermedi. O yüzden h ile başlayan partinin oylarına ihtiyaç yok demekte masal dünyası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baykal döneminde habur olayları patlak verdi. Baykal o zaman gürlüyordu. CHP anketleri %35 e kadar çıkmıştı. Sonra kaset patladı. Kasetle habur aynı zamana denk gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baykal döneminde Chp ağır milliyetçi miydi? Ağır din düşmanı, darbe şakşakçısı militarist olmasın o? Arkadaş doğru söylemiş. Ayrıca muhafazakar-milliyetçi bütün olarak bak. Baykal döneminde "ordu göreve" diye darbe mitingleri düzenleyen Chp buydu bak. Darbe yapmayan orduya "kağıttan kaplan" diye hakaret eden bi partidir Chp. Daha 10-15 sene öncesinden bahsediyoruz. O yüzden 15 Temmuzdaki tavırlarına kimse inanmadı.



    Chp'nin düne kadar kullandığı dil buydu. Şimdi ekonomiyi kullanarak halkçılık oynuyor. Alternatifsizliğin, ülke siyasetindeki vizyonsuzluğun en büyük sebebi Chp'dir zaten. Chp siyaset üretmez, halkın değerleriyle kavga eder. Chp için ülkenin tek ve en büyük derdi başörtüsüydü mesela. Başka mesele yokmuş gibi. Düne kadar orduyu ele geçirmiş darbecilerden besleniyordu. Şimdi elinde o kalmayınca mecbur hdp, saadet dahil en ufak oylara ihtiyaç duyar oldu. Baykal da zamanında siyah çarşaf açılımı yapmıştı çarşaflı kadınları partiye üye yapıp rozet takmışlardı  Kılıçdaroğlu zaten imaj çalışması için getirildi Y-Chp diye pr yapıyorlar. Özellikle Fetöcüler yıllardır "artık eski chp yok, chp değişti, dinle barıştı" diye yayınlarla muhafazakar milliyetçi kesimden chp ye oy devşirmeye çalışıyor. Chp ve İyip iki seçenek olsa, İyip kazanır. Chp seçenek olduğu hiçbir seçimde tek başına iktidar olamaz. Tek ihtimal ülke nüfusunun %50 den fazlası z kuşağı ve sonra gelen, geçmişi bilmeyen kitleden oluşursa.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Baykal sebep akp sonuçtur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Akpli önemli söz sahibi insanların bu günlerdeki konuşmalarını duyunca emin olun geçmişi umursamıyoruz bir z kuşağı genci olarak dalga geçen insanlardansa herhangi birinin partinin gelmesini kabul ederim.


    şuan başımızdakiler alenen bizle dalga geçiyor sizce de öyle değil mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 22 Kasım 2021; 3:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp güç sarhoşluğu yaşıyor. Yalnız şu bi gerçek ki özellikle tek başına iktidar olan bir parti bu kadar uzun sürede ciddi anlamda yıpranır. Ama chp o videolardaki hale iktidar olarak gelmedi. Sözde iktidara talip olan ana muhalefet konumundayken halktan kopuk, halkın değerlerine zıt, tepeden bakan jakoben bi partiydi. Çünkü Chp'nin ideolojisi ordunun darbeci kademesinde hakim olduğu için Chp bi anlamda ülkede gizli iktidardı. Yani devleti yöneten Chp'nin ideolojisiydi. Chp zihniyeti denen şey de bu tam olarak, orada kastedilen parti olarak chp değil. Menderes de, Demirel de, Özal da gelse devletin ana kontrolü Chp ideolojisindeydi. Dolayısıyla seçimlerde iktidar olmak çok önemli değildi.


    Chp böyle bir ideoloji partisi olduğu için, temel felsefesini geçmişi boyunca sergilediği için asla tek başına iktidar olamadı, olamaz da. Herkesin partisi olma görüntüsü vermeye çalıştıkları bu dönemde bile çeşitli chpliler içlerindeki o ideolojik, darbe sever, baskıcı duyguyu bastıramayıp pot kırıyor. Halk eğer Akp'nin hatalarından kaçıp Chp'ye umut bağlarsa, denize düşen yılana sarılır hesabı olur bence. Hele böyle dhkpc, pkk sempatizanlarının doldurduğu bir chp'ye. Akp'nin 2002, 2011 dönemi gibi bi parti anca olursa çoğunluğu alır sandıkta. Chp her halükarda seçim ittifaklarına, özellikle Hdp'ye muhtaç. Akp bugün bu noktaya gelmişse bunun en büyük sebebi Chp'dir. Saçma sapan ideolojik kavgalar edeceklerine, sürekli milletin inancıyla, giyim tarzıyla uğraşacaklarına siyaset ve proje üretselerdi Akp daha düzgün bi siyaset izlemek zorunda kalırdı. İktidarı rayında tutacak ana muhalefettir. Bunlar hatayı daha beter bi hata yaparak örtüyor. Millet Akp'nin hatasına şükreder hale geliyor.


    goliberalgoyoutube
    Prof. Dr. Atilla Yayla katıldığı programda özgürlük ve demokrasi dersi verir...
    https://youtu.be/M9uO8YAF_lg


    Musa William Calawayyoutube
    SAVUNAN ADAM KANALINDAN ALINMIŞTIR
    https://youtu.be/fXGEWG2qG5g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 22 Kasım 2021; 6:51:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.