Şimdi Ara

CHP'li vekil Kılıçdaroğlu'nun şeceresini ortaya döktü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Peygamber soyundan geliyor!"

     CHP'li vekil Kılıçdaroğlu'nun şeceresini ortaya döktü!


    CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk kez şeceresini açıkladığını belirterek, "Peygamber soyundan gelen, Kureyşan aşiretinden gelen, dini bütün, İslamiyet'i çok iyi benimsemiş, Seyit soyundan geliyor. Seyit sülalesinden geldiği için de genel başkanımız, dini bütündür, ibadetini evinde, Allah'a karşı yapar" dedi.

    Öğüt, CHP milletvekilleri Muharrem Işık, Hasan Akgöl, CHP Parti Meclis Üyesi Ümran Köksüz ve CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile parti binasında basın toplantısı düzenledi.

    Son dönemlerde Kılıçdaroğlu üzerinden partiyi yıpratmaya yönelik, Dersim olaylarıyla ilgili, "Dersimli Kemal" şeklinde yorumlar yapıp, partinin ve genel başkanın yıpratılmaya çalışıldığını anlatan Öğüt, şunları kaydetti:

    "Erzurum'dan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun şeceresini açıklıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, Kureyşan aşiretinin ocağının insanıdır. Kureyşan aşireti de Hz. Peygamber Efendimizin aşiretidir. O zaman Emeviler ve Abbasiler dönemindeki savaşlardan, Peygamber Efendimizin soyu kırılmasın diye gençler Horasan'a geldi. Horasan, Türkmenistan, Afganistan, İran Horasan'ıdır. O Horasan'dan daha sonra genel başkanımızın sülalesi, Konya'nın Akşehir ilçesine geldi. Akşehir ilçesinde şu anda Seyit Mahmut Hayrani dedesidir. Hayrani'nin Akşehir'de türbesi vardır, Mevlana'nın talebesidir. Hz. Mevlana'nın yanında yetişmiştir ve Seyit sülalesinden geldiği için o sülale genişlemiştir."

    Bu sülaleden gelenlerden Hızır Bey'in de İstanbul'un ilk kadısı olduğunu vurgulayan Öğüt, "Daha sonra Hızır Bey, Fatih Sultan Mehmet'in sadrazamlığını yapmıştır. Genel başkanın şeceresi bu. Nedir genel başkanın şeceresi? Peygamber soyundan gelen, Kureyşan aşiretinden gelen, dini bütün, İslamiyet'i çok iyi benimsemiş, Seyit soyundan geliyor. Genel başkanımızın bu yanını kimse bilmiyor. Seyit sülalesinden geldiği için de genel başkanımız, dini bütündür, ibadetini evinde, Allah'a karşı yapar" diye konuştu.

    "Böyle köklü, soylu bir aileden gelen genel başkanıma laf atanları kınıyorum"

    Kılıçdaroğlu'nun daha önce umreye gittiğini belirten Öğüt, şöyle devam etti:

    "Umresini yapmıştır, ibadetini yapmıştır. Benim de hacca gitmem için beni teşvik edenlerden birisidir. Bu nedenle genel başkanımıza farklı farklı yorum yapanlar var ama Peygamber Efendimizin soyundan gelen, yani Ehli Beyt soyundan gelen insanın artık muteber bir insan olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Bunu sayın genel başkanımız mütevazilik gösteriyor, söylemiyor ama ben söylüyorum. Böyle köklü, soylu bir aileden gelen genel başkanıma laf atanları kınıyorum ve bunu kabul etmiyorum. Bunu Türk halkının bilmesini istiyorum. Bundan sonra genel başkanımıza daha çok saygı duyulmasını, genel başkanımıza daha çok itimat edilmesini ve güvenilmesini istiyorum."

    http://www.haberturk.com/gundem/haber/1011716-chpli-vekil-kilicdaroglunun-seceresini-ortaya-doktu
    http://www.haber7.com/siyaset/haber/1228348-kilicdaroglu-dini-butun-bir-adam







  • eyvallah, Allah kabul etsin de bize ne adamin dini butunlugunden? kiz mi verecegiz hukumet mi yonettirecegiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz
  • Memleketin hali çok vahim. CHP li bir vekil bile partisinin başkanının ne kadar dinibütün olduğunu ispat etmeye çalışıyorsa vay o memleketin haline.

    Ulan din Allah ile Kul arasında olan bir şeydir, onun ötesinde ben senin yeteneklerine, vicdanına, ahlaki değerlerine, vasıflarına bakarım. Biz burata RTE ya da KK nu ibadetlerini güzel yapıyor, dini bütün diye seçmiyoruz ki. Adama ülkeyi düzgün yönetsin, işsizliği azaltsın, ekonomiyi düzlüğe çıkartsın, sanayimiz gelişsin, yerli üretim artsın diye oy veriyoruz.

    Ama 12 yıldır öyle bir algı yaratıldı ki ibadetini milletin gözüne gözüne sokarak yapmıyorsan dinsizsin ve dinsize oy verilmez arkadaş. Vallaha bu kafa ile oy veriyorsa millet varsın öyle bir memleket olmayıversin.




  • İşte bu saçmalıklar yüzünden CHP'ye bir dahaki seçimde ölsem de oy yok. Sırf AKP'nin aldığı oyları alıcak diye kendi seçmenini umursamayan bir partiden ne beklenir?

    Ülke ciddi anlamda saçmalamaya başladı, herşey din üzerinden konuşuluyor. Celal Şengör geçen dedi bu gidişle orta doğuda'ki Afganistandan hiçbir farkımız olmayacak.

    Şu an aklımda MHP ve HEPAR var ancak MHP'nin de AKP ile geçmişi olan yüzünden elim gitmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L Lawliet

    İşte bu saçmalıklar yüzünden CHP'ye bir dahaki seçimde ölsem de oy yok. Sırf AKP'nin aldığı oyları alıcak diye kendi seçmenini umursamayan bir partiden ne beklenir?

    Ülke ciddi anlamda saçmalamaya başladı, herşey din üzerinden konuşuluyor. Celal Şengör geçen dedi bu gidişle orta doğuda'ki Afganistandan hiçbir farkımız olmayacak.

    Şu an aklımda MHP ve HEPAR var ancak MHP'nin de AKP ile geçmişi olan yüzünden elim gitmiyor.


    At HEPAR'a gitsin hocam, en azından başında vatanını milletini seven biri var
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Evet büyük ihtimal HEPAR'a atacağım. Geçen Tüyap'ta Osman paşa'ya kitap imzalatırken samimiyeti ve içtenliğinin de çok etkisi oldu, baya da yoğun ilgi vardı 2-3 saate yakın kuyrukta bekledim. Ne yazık ki cahil milletimiz bu tarz vatanını seven insanları tanımıyor/görmemezlikten geliyor.
  • Türkiye'nin başına Başbakan değil,İmam seçiyorsak,Bu işi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez daha iyi kimse yapamaz.AKP,CHP,MHP seçmeni,Ne seçtiğini bilmiyor galiba,Biz ülkeyi yönetecek Başbakan seçiyoruz,İmam değil



    Onun içinde düzen partilerine oy atmıyacağım,Oyum Hepara
  • Dinine göre adam yargılayan çok fazla insan var ülkemizde ama benim için din umurumda değildir ben devlet yönetme vasfına sahip mi değil mi ona bakarım. Kılıçdaroğlu'nun da ne olduğu ortada.
  • Chp dinle bi yere gelebilir miyim diye çabalıyor. Kemal kiliçdaroğlu seyitse peygamber soyundan geliyorsa ki ben inanmiyorum musluman vatandaşlarin kendi peygamberlerini bi sorgulamasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın soyundan yada inancından bize ne. Neye inandıgı degil ne yapacagı kimi temsil ettigi önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bunlar sini siyasete mi karıştırıyorlar
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle yapıyorlar, Muhafazakar kesimden oy devşirme çabaları. Omurgasız siyaset resimleri bunlar. Yazık çok yazık.

    Ama memleketi kimin bu hale getirdiği de gün gibi ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

    Tam olarak öyle yapıyorlar, Muhafazakar kesimden oy devşirme çabaları. Omurgasız siyaset resimleri bunlar. Yazık çok yazık.

    Ama memleketi kimin bu hale getirdiği de gün gibi ortada.

    diyelim onların yolu bu . Sen kaç seneden beri bu konu yüzünden eleştireceksin sonra çıkacaksın aynı argümanları kullanacaksın ne farkın kaldı acaba
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Bak ben kimseyi savunmuyorum, Dini değerleri, başörtüsünü, laikliği, Atatürkü v.s. v.s. gibi toplumun bazı temel dinamiklerini alet ederek oy devşirmeye çalışan her parti omurgasızdır, kimliksizdir, kişiliksizdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.