Şimdi Ara

Chp'li milletvekili silahlı İHA'ya HAYIR dedi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
3
Favori
28.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by-ko


    quote:

    Orijinalden alıntı: armanac05


    quote:

    Orijinalden alıntı: by-ko

    Sezgin tanrıkulunun böyle bir şey diyeceğine inanamadınız mı beyler? Kendisi has pkklıdır zaten. Zaten biz Kılıçdaroğluna bu yüzden kızıyoruz ya. Pkklıları doldurdu partiye. Eğer chp Atatürk'ün chpsi olsa ben de oy veririm. Ama nerde....

    delilin ne tanığın ne ? sezgin tanrıkulu güneydoğunun en önemli vekilidir . dağa çıkıp eline silah mı almış ? pkk ya üyelik kartı mı var ? sırf güneydoğu mv si olduğu için mi pkk lı ? peki bunun içinse akp nin hakkari veya şırnak vekili yok mu . onlara neden bunu söyleyemiyorsunuz? kürt meselesi var diyen herkes pkk lı ise bunu önce akp lilere söyleyin .
    gelelim siha meselesine . bilmem kaçbin metre yüksekten atılan f16 bombası 40 a yakın köylüyü pkk lı sanıp öldürdü. şimdi sihalar gündemde . kesin istihbarat olmadan veya teslim ol uyarısı olmadan
    pkk lı da olsa öldürmek hukuka aykırıdır . bir sol parti de her zaman hukuku ve insan haklarını savunur. bunun için soldur zaten .
    sihalar yapılmalı ve kullanılmalı diyenler çoktur belki ama sol çok olmanın derdinde değil , doğruyu söylemenin derdindedir .
    siha dan önce adam gibi istihbarat isterim , adam gibi emniyet isterim , adam gibi ordu isterim .fetocuların ülkeyi pkk ya , amerikaya sattığı birimleri değil

    Kürt sorunu vardır. Bunu söylemek teröristlik değil. Ancak bir adamın her fırsatta pkkya arka çıkması öyle solculukla, hümanizmle kapatılamaz.



    F16 ile 40 sivil ölmüşmüş. Orada işleri ne? Yani bilmesek oradaki normal kaçakçının bile pkk ile iş tuttuğunu üzüleceğiz.



    Yahu hukuk diyorsun da, bütün dünyada devletlerin sınırını koruma hakkı vardır. Oradan sızma olacağı bilgisi gelmiş ve uçaklar vurmuş. Böyle bir istihbarat olmasa bile vurulması normaldir. Kaçakçılar ölümü göze alıp geçmiyor mu sonuçta sınırdan?



    Ayrıca pkklılar dur, teslim ol diye bağırmıyor bizim askerimize. Kalleşçe pusu kuruyor. Bazen tonlarca bomba tuzaklıyor ve onlarca sivili katlediyor bazen bir asker için. Bunlar bana karşı hangi hukuku uyguluyor ki ben hukuk içinde kalayım? Ki sihaların hukuk dışı olduğunu kim söyledi? O zaman normal uçak da kullanmayalım. Tank da, top da kullanmayalım. Ne yapalım sence?

    Devleti teror orgutunden ayiran hukuktur. Devlet hukuktan ayrildigi yerde terorist devlet olur. Madem yanlislikla oldurulen 40 kisi peoblem teskil etmiyor öyleyse darbe gecesi halki bombalayan ucak ve helikopterler de normaldir.onlar da kandirildik der. Herkez hukuku hukuk kendine lazim olduğu zaman arar

    O 40 kisinin 40bin kisilik ailesinden 1 kisi devletten nefret eder gider 100 kisiyi bombalar . al sana ucakla bombalamanin cevabi der.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dersimli kemalin pekekeli sezgini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dizzy24

    Senin gibiler yüzünden bu ülkede terör bitmez. Teröristin yaşam hakkı yoktur. Çünkü onlar yaşam hakları olan masum insanların haklarını ihlal etmişlerdir ve düşmanımızdırlar. Savunmayın artık şu hainleri. Savunuyorsanız sizde onlardansınız demektir.

    Teror birilerinin yasam hakki yoktur demektir zaten. Devleti devlet yapan da hukuktur. Hukuk herkesin yasam hakki kutsaldir der.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden Merkez Demokrat Parti'ye ihtiyaç var. Atatürk'ün partisini bitirdiler. Adam terörist humanistliği yapıyor ya inanılmaz bir şey.
  • Sezgin Tanrıkulu pkknın chp içerisindeki temsilcisidir. Kravatlı teröristir, TR 705 kodu CIA ajanıdır. Chp'nin c siyle bir ilgisi yokken Abd'den gelen talimatla apar topar genel başkan yardımcısı yapılmıştır.
  • SİHA'ların operasyon yaptığı alanlar askeri güvenlik bölgesi. Halk köylüler uyarılıyor, sen o saatten sonra SİHA bölgesine giriyorsan hiç ağlamayacaksın siha beni .........diye.



    Hiç o bölgenin halkından çıkıp ağlayan oldu mu hem? Benim oğlum akrabam vs siha öldürdü diye? Yok. Sihalar çok iyi görüntü alıyor ve tak cehenneme havale ediyor bu deyyusları.



    Ama bu pkk sevicilere sorsan sol insan haklarını savunurmuş, tabii yersen. Nerede terörist geberse bunlar öter.



    Hiç duydunuz mu bu sihaya tepki gösterenleri arakandaki müslümanlar için tepki gösterirken?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka ne beklenebilirdiki CHP terör partisi olmuş haberimiz yok, insan haklarıymış bizde yedik. Kimden emir alıyorlar aceba merak içindeyim .
  • hakikaten bu adamin CHP'de olmasi direkt AKP oyunu olsa bu kadar olur. Adam resmen AKP'ye calisiyor.

    Goruslerine katilmiyorum ve kiniyorum.

    TC sinirlari icerisinde silah kullanma hakki sadece devletindir, devlete karsi silahi eline alan da sonuclarina katlanir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geranimo486

    kılıçtar çıkıp buna bir şey demezse net bir şekilde;
    bahçeli gibi proje olabilir,
    top oynuyorlar resmen kendi aralarında.

    tek umut meral sanırsam.

    Akp nin projesi olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşın CHP'den ihraç edilmesi lazım, ne demek silahlı iha istemiyoruz. Yok kuralları varmışta yaşam hakkıymışta. Arkadaşım teröristin hiç bir hakkı yoktur.

    Biz askerimizin her zaman yanında olduk, yine oluruz. CHP'ye bu konuyla ilgili gerçekten mail atacağım, içerledim. Şu an sinirle yazmak istemiyorum.
  • S*kerler öyle yaşam hakkını.
  • Yıllardır mhp'nin "sahte muhalefet - gizli akepeli" olduğunu düşünüyordum, doğru çıktı.

    Bir süredir de chp'nin sahte muhalefet - gizli akepeli olduğunu düşünüyorum. Doğru çıkmaya doğru gidiyor.

    Sanırım son umut meral akşener. O iyi çıkar umarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehepe len

    Turkiye nin birlestirici gucu len

    Basbakan kemal len

    Ama akp de sunu yapti len



    trde oy verecek parti kalmadi, oy vermeye gitmeye degecek parti yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP ülke için hayırlı olan neye evet demiş ki buna desin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam akp projesiyse ve Kk da bunu ihraç etmiyorsa o da akp projesidir o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 9 Ocak 2021; 23:56:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar azıttı artık. Gelecek seçimde bir dibi görsünler de kurtulalım bunlarda. Sonrasında da sırasıyla tüm kamburlardan.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    umudumuz şaban yazacaktın sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1981pls

    eğer haber doğru ise..ki bu doğru olmasa da bundan başka yaptığı ettiği bir ton halt var bu milletvekilli görünümlü eşkiyanın..terorist cenazelerinin vaz gecılmezı kendısı..silahlı ıhalara chp karsı cıkıyor degıl sadece sezgın efendı karsı cıkıyor..

    Niye sadece sezgin efendiye bağlayıp chp'yi temize çıkardın? Chp de bunun gibisi başka yok mu?
  • Savaş hukuku ve insan haklarından bahsetmek için, karşımızdakilerin insan olması ve devlet oması gerekir. Şu an için öyle birşey yok. Dağdaki haşereler temizleniyor, bunu her ilk baharda bizde evimizde yapıyoruz, aynısı işte hiç bir fark yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.