İktidara geldiğimizde :)) 3. Havalimanını kargo :)) havalimanına :)) çevireceğiz :))))) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle2018 -- 5 Mart 2021; 20:59:6 > |
Eee ulaşımın çok daha kolay olduğu yolcu garantisi falan olmayan merkezi havalimanını özellikle yurtiçi uçuşlar için geri açmak neden sorun olsun?
Öbürünü ise aktarma uzun yurtdışı ve kargo için kullanırsın. 5'li havuzcularında parasını kesersin. Ha sadece kargo için kullanılmaz tabi. Sıkıntı nerede? |
Bir şeyleri yıkıp kapatmayı seviyor adamlar. |
"Adam milyarlarca dolarlık havalimanını kapatacağız diyor kafaya bakar mısınız yaaa." AKP'nin AHL'yi kapattığını unuttun sanırım. |
Cehape muhtemelen iktidar olmamak için akapeye her türlü ortayı açacaktır.
|
Hadi tarafsız düşünelim masalı güzelmiş. Ama düşünürken dümdüz yalan söylemek çok ilginçmiş. Atatürk havalimanı yapılırken ekstra pist ve bina için alan ayrılmıştı. Halende var. Yanındaki askeri alan bunun içindi. Rahatlıkla büyütebilirdik. Bunu söyleyende akp'li Hamdi Topçu ha. Anasının nikahında yolcu garantisi ile metrosuz büyük havalimanı yapmanın hiçbir manası yoktu. Tabi milletin vergisini havuz medyası ve 5 mütahite aktarmak istemiyorsan. Şu anda dahi mantıklı olan Atatürk havalimanını yurtiçi uçuşlarda kullanmaya devam etmek. Bak tarafsız düşünmek böyle oluyor akp medyası masalları ile olmuyor. |
komple gereksiz proje, açıldığından beri zarar yazıyor. tamamen kapatılsın ya da çocuklara kaykay pisti olsun |
Gerçekten gülüp geçiyoruz ama bu CHP kafası çok acayip abi yaaa. Adam milyarlarca dolarlık havalimanını kapatacağız diyor kafaya bakar mısınız yaaa. Bu nasıl kafadır insan çıldırır, kafayı yer, felç geçirir yemin ediyorum. Çok garip bir kafa |
Millet yapmaya çalışır CHP yıkmaya çalışır, çeşme açılışı yapsınlar anca, onuda devlet yapmış, sadece su bağlamışlar, bide şova çevirmişler.
|
Mantıksız değil. Atatürk Havalimanı'nı sırf burayı kullanalım diye kapattılar. Atatürk Havalimanı'nı tekrardan açsınlar eğer İstanbul Havalimanı'nın kullanımı önemli ölçüde düşerse kapatılması uygun olur.
|
Bir şeyleri yıkıp kapatmayı seviyor adamlar. |
Millet yapmaya çalışır CHP yıkmaya çalışır, çeşme açılışı yapsınlar anca, onuda devlet yapmış, sadece su bağlamışlar, bide şova çevirmişler.
|
Gerçekten gülüp geçiyoruz ama bu CHP kafası çok acayip abi yaaa. Adam milyarlarca dolarlık havalimanını kapatacağız diyor kafaya bakar mısınız yaaa. Bu nasıl kafadır insan çıldırır, kafayı yer, felç geçirir yemin ediyorum. Çok garip bir kafa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle2018 -- 5 Mart 2021; 19:45:59 > |
Nihayet düzgün muhalefet yapmaya başladılar... İşte millet chp den böyle cesur söylemler bekliyor.
|
muhtemelen önümüzdeki seçim iktidar olacaksınız görecez bakalım yaptıklarınız olumlu mu yansıyacak olumsuz mu. |
|
2023 seçimlerini kazanacaklarını hiç zannetmiyorum. Her seçim aynı şey oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
konjonktür yüzünden muhakkak ya 2023 yada ondan sonraki seçimde iktidar olacaklar olmamaları imkansız ötesi bir şey. Olumlu veya olumsuz sonuçlarını yaşayarak tecrübe edecez. |
Seçimlerde bidon kazansa şuankinden daha iyi durumda oluruz.Hiç olmazsa bilerek berat albayrakdan bahsedip doları dalga geçer gibi yükseltmez |
chp en büyük hatayı hdp ile kanki olmakla yaptı zaten. |
komple gereksiz proje, açıldığından beri zarar yazıyor. tamamen kapatılsın ya da çocuklara kaykay pisti olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 6 Mart 2021; 11:33:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 5 Mart 2021; 19:19:39 > |
diğerini kapatmak fayda getirir mi bilmem ama bir vatandaş olarak AHL yi kapatarak bana eziyet ettiler. Hem cebimden hem zamanımdan çaldılar... sadece bende değil AHL çok merkezi bir yerde orada oturan tüm insanlara zulüm ettiler. Yeniyi açıyorsan eskiyi kapama ki ben buna hizmet diyeyim.............. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Mart 2021; 18:49:52 > |
o zaman içiniz rahat olsun dert edinmeyin. Ben değişimin engellenemez bir gerçek olduğuna inanırım bazen 5 sene bazen 15 sene sonra muhakkak gerçekleşir... Malum yeni seçim sistemimizde koalisyon sistemi olduğundan akıllı bir koalisyonla kazanırlar. sonuçta son seçim bile %52 idi %48 rahatsızdı. Bu sayı o günden bu güne hiç mi artmadı ? %52 den hiç mi azalma olmadı imkansız... Yine de fikrinize saygı duyarım dilerim çıkan sonuçtan herkes mutlu olur. |
değişim zaten değişmeyen bir kural. Ben 2023 için dedim. |
"Adam milyarlarca dolarlık havalimanını kapatacağız diyor kafaya bakar mısınız yaaa." AKP'nin AHL'yi kapattığını unuttun sanırım. |