Şimdi Ara

'CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na oy verdim ama pişmanım.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/i/status/1924012259904274548

Sokak söyleşisinde bir vatandaş: CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na oy verdim ama pişmanım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türban code yani bu dress code olayında olduğu gibi, bu şekilde ve siyah seçen birinin bir chp gibi partiye oy vereceğine asla inanmıyorum. normal başı örtülü kadınlar var zaten seçmen kitlesinde ama bu tipte insanlar neden yalan söyler?

not : twitter hesabını takip etmiyorum. sadece paylaşıyorum. keza twitter hesabı yandaş hesap.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Ben de oy verdiğine inanmıyorum.Kesinlikle bu coda sahip kişilerin CHP'ye oy verdiğine kimse beni inandıramaz.Etimesgut'ta nasıl bir yönetim işleyişi var bilmiyorum ancak anlatılan kadar kötü değildir muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP pişmanlıktır zaten, muhalfetttir bunlar yapmaz diyorsun iktidarın on katını bunlar yapıyor

• Neyi beğenmedin konusuna hemen yollar dediğine göre hangi partili olduğunu konuşmamıza gerek yok.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

tepki olarak chp ye oy atan muhafazakar doluydu özellikle ist u elitist laik chpli sanmakta bir komik, partizan kafa chp lilerde var genelde bu ülkede.

akp lilerin bir çoğu sosyo ekonomik duruma göre renk değiştirebilir. (aşırı tutucu dindarlar hariç onlar kemalist chplilerle aynı tarzda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mayıs 2025; 15:36:47 >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

fetö olayları sonrası ortaya çıkan türban dress code tipi ki hatta erkeklerde bile varmış... yani tarikatlar bile kendi arasında bölünmüşler.

bu kadındaki sanırım doğulu kürdi tarikatlara mensuplarda oluyor. bunlar tepki oyu moyu vermezler. bazıları zaten iş güç için onlara yanlamışlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.